ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ


Να εξαργυρώσει τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ και να χτίσει ένα θετικό σερί θα επιδιώξει απόψε η Θέλτα, απέναντι σε έναν "βατό" και άνετα βαθμολογικά αντίπαλο.


Δεν γνωρίζω πόσο υψηλά έχει θέσει τον πήχη των προσδοκιών βέβαια η Βαγιαδολίδ, ρεαλιστικά μιλώντας όμως, μια άνετη παραμονή στην κατηγορία ή ένα πλασάρισμα κοντά στη μέση της βαθμολογίας θα αποτελέσει μια επιτυχημένη πορεία. Η Θέλτα είναι ομάδα διαφορετικών προσδοκιών, αν και οι προσδοκίες καλό είναι να δημιουργούνται από την εικόνα της ομάδας μέσα στο γήπεδο, σε κάθε περίπτωση όμως, η ομάδα της Γαλικίας δεν θέλει να ζήσει τον περυσινό εφιάλτη και να απομακρυνθεί το συντομότερο δυνατό από την επικίνδυνη ζώνη.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, κράτησα τον ΑΣΟ της Λίνγκμπι απέναντι στη Νόρτζελαντ και το ΔΙΠΛΟ της Φούλαμ στην έδρα της Σουόνσι. Για το πρώτο παιχνίδι, θεωρώ πως ο φαβοριτισμός της Νόρτζελαντ είναι υπερβολικός και ήδη έχει αρχίσει να τσιμπάει προς τα επάνω το ΔΙΠΛΟ, αφού ναι μεν μπορεί να δείχνει ανώτερη ποιοτικά σαν ομάδα από την αντίπαλο της, αλλά εκτός έδρας χάνει πολύ μεγάλο μέρος από τη δυναμικότητα της. Αντιθέτως, η Λίνγκμπι και καλό σερί τρέχει στο σπίτι της (4/6 νίκες στα πιο πρόσφατα, 6-0-3 συνολικά) και εξαιρετικά ανταγωνιστικό πρόσωπο παρουσιάζει.
Στο Σουόνσι - Φούλαμ, από την μία πλευρά έχουμε τους νεφορμέ γηπεδούχους και από την άλλη, ένα εκ των φαβορί για την άνοδο, την Φούλαμ των πολλών ποιοτικών παικτών στο ρόστερ. Η Λονδρέζα έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες και το μομέντουμ είναι σίγουρα από την πλευρά της και απέναντι στην ασταθή εντός έδρας Σουόνσι έχει τον πρώτο λόγο.

Οι επιλογές μου:

Θέλτα - Βαγιαδολίδ: ΑΣΟΣ 
Λίνγκμπι - Νόρτζελαντ: ΑΣΟΣ
Σουόνσι - Φούλαμ: ΔΙΠΛΟ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2