ΕΧΕΙ ΩΡΙΜΑΣΕΙ


Μετά από 30 χρόνια η Λίβερπουλ φέτος δείχνει πιο σοβαρή από ποτέ για να φτάσει επιτέλους στην πηγή και να σηκώσει το άγιο δισκοπότηρο της Premier League
Κινδυνεύοντας να εκτεθώ (προγνωστικά γράφω άλλωστε) τολμώ να πω ότι φέτος θα είναι η χρονιά των κόκκινων που δείχνουν ώριμοι και αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον τίτλο. Σίγουρα αυτός δεν θα κριθεί στο σημερινό παιχνίδι, μία νίκη όμως θα ανοίξει πολύ την ψαλίδα μεταξύ των 2 διεκδικητριών.

Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτυ: Πιο αποφασισμένη από ποτέ η Λίβερπουλ, το απέδειξε και στο προηγούμενο ματς με την Άστον Βίλλα για το πρωτάθλημα, στο μυαλό και στα μάτια των παικτών υπάρχει μόνο ο τίτλος της Premier League για φέτος. Η Σίτυ δεν δείχνει σίγουρα διατεθειμένη να παραδώσει έτσι εύκολα τα σκήπτρα των πρωταθλητών, δεν δείχνει όμως ανίκητη όπως άλλες σεζόν και μάλλον το μυαλό των παικτών και του Γουαρδιόλα είναι περισσότερο στην Ευρώπη. ΑΣΟΣ.

Γκενκ - Γάνδη: Ημέρα των ντέρμπι η σημερινή, αν και σίγουρα το Γκενκ - Γάνδη δεν έχει την ίδια λάμψη. Υπ' ατμόν ο προπονητής της Γκενκ, που είναι όμως αξιόπιστη εντός έδρας, σε αντίθεση με την Γάνδη που ακόμα δεν έχει νίκη μακριά από το σπίτι της για το πρωτάθλημα. Η Γάνδη δεν ξέρει να αμύνεται, τα 2 προηγούμενα ντέρμπι εκτός έδρας με Μπριζ και Άντερλεχτ έληξαν 4-0 και 3-3 αντίστοιχα. Αναμένεται ανοιχτό παιχνίδι και το OVER 3,5 έχει καλές πιθανότητες επαλήθευσης.

Κάλιαρι - Φιορεντίνα: Εντυπωσιάζει η Κάλιαρι, άλωσε το Μπέργκαμο την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ πριν από αυτό το παιχνίδι κέρδισε με ανατροπή και μεγάλη μπάλα την Μπολόνια εντός έδρας με 3-2. Δεν έχει αποδείξει ότι είναι τόσο καλύτερη ομάδα η Φιορεντίνα για να προσφέρεται σε τιμές φαβορί (το ίδιο συνέβη και με την Μπολόνια πριν 15 ημέρες), έχει τιμωρημένο τον Ριμπερι, δεν τρέφω καμία εκτίμηση για το έργο του προπονητή Μοντέλα, ενώ η Σαρδηνία πάντα αποτελεί δύσκολη έδρα για οποιονδήποτε την επισκέπτεται. ΑΣΟΣ.

Φράιμπουργκ - Άιντραχτ: Σκληροτράχηλη ομάδα η Φράιμπουργκ, θα αποτελέσει πολύ δύσκολο αντίπαλο σήμερα για την κουρασμένη από τις συνεχόμενες υποχρεώσεις Άιντραχτ. Οι γηπεδούχοι στηρίζονται στη δύναμη και την φυσική τους κατάσταση, σε αντίθεση με την Άιντραχτ που ναι μεν δείχνει πιο συνεσταλμένη φέτος σε σχέση πάντα με προηγούμενες χρονιές, έρχεται όμως από πολύ απαιτητικά παιχνίδια και δεν είμαι σίγουρος αν έχει πολλά καύσιμα για να βγάλει 90λεπτο σε υψηλής έντασης παιχνίδι. ΑΣΟΣ.

Μπέτις - Σεβίλλη: Το μεγαλύτερο και πιο σημαντικό παιχνίδι στο ισπανικό ποδόσφαιρο το αποψινό, με την πόλη της Σεβίλλης να χωρίζεται κυριολεκτικά στα 2. Καλύτερη φέτος η Σεβίλλη, σε ένα τέτοιο ντέρμπι όμως δεν χωράνε προγνωστικά. Η Μπέτις άλλωστε, πάντα βρίσκει τρόπο να σκοράρει στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και τα τελευταία χρόνια οι 2 ομάδες μας έχουν προσφέρει πολλά χορταστικά παιχνίδια. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 εδώ και να χορτάσουμε μπαλίτσα το βράδυ.

Βαγιεκάνο - Κάντιθ: Ανώτερη ποιοτικά η Βαγιεκάνο από την Κάντιθ, αλλά τις 2 ομάδες τις χωρίζουν 15 βαθμοί στον βαθμολογικό πίνακα, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι στο ποδόσφαιρο μετράει η ουσία περισσότερο. Η Κάντιθ βέβαια, αν και ουσιαστική, έχει χρειαστεί κατά πολύ την συνδρομή της τύχης μέχρι στιγμής και σύντομα πιστεύω θα κάνει κοιλιά. Το Βαγιέκας είναι δύσκολη έδρα, η Ράγιο αν δεν βγάλει για ακόμα ένα ματς τα μάτια της από μόνη της είναι σε θέση να πανηγυρίσει νίκη ακόμα και με μεγάλο εύρος. Ψυχωμένοι και πεισμωμένοι οι γηπεδούχοι, ΑΣΟΣ.

Οι επιλογές μου:

Λίβερπουλ  - Μάντσεστερ Σίτυ ΑΣΟΣ 
Γκενκ - Γάνδη OVER 3,5
Κάλιαρι - Φιορεντίνα ΑΣΟΣ
Φράιμπουργκ - Άιντραχτ ΑΣΟΣ
Μπέτις - Σεβίλλη ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5
Βαγιεκάνο - Κάντιθ ΑΣΟΣ

Καλή επιτυχία στις  επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2