ΞΕΣΠΑΝΕ ΡΕΑΛ ΚΑΙ ΠΑΡΙ


Από στραβοπατήματα στο πρωτάθλημα προέρχονται Παρί και Ρεάλ και έχουν την ευκαιρία να ξεσπάσουν απόψε με αντιπάλους Μπριζ και Γαλατά αντίστοιχα.


29 γκολ σημειώθηκαν χτες και σίγουρα όποιος ασχολήθηκε με το κυνήγια των πολλών τερμάτων δεν θα βγήκε ζημιωμένος. Τα αποψινά ζευγάρια μπορεί να μην εμπνέουν το ίδιο και κάποια παιχνίδια ίσως να είναι αρκετά σφιχτά λόγω και της κρισιμότητας τους, υπάρχουν όμως οι προϋποθέσεις σε μερικά για να κυνηγήσουμε τα πολλά τέρματα.

Ρεάλ - Γαλατασαράι: Αρκετά ασταθής η Βασίλισσα φέτος, εκεί που πάει να βρει ρυθμό, σκοντάφτει, μάλλον στα πόδια της περισσότερο, αδυνατώντας έτσι να τρέξει ένα αξιόλογο σερί. Το Σάββατο σκόνταψε με την Μπέτις στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 0-0 και πάλι καλά που απέφυγε και τα χειρότερα, σε μια μουντή και εντελώς άνοστη εμφάνιση. Δε νομίζω ότι μπορεί να αποτελέσει σοβαρό εμπόδιο η Γαλατασαράι, που δεν έχει πετύχει ακόμα γκολ στον όμιλο και το καλύτερο που μπορεί να ελπίζει είναι η κατάληψη της 3ης θέσης που οδηγεί στο Europa League. Απέναντι στην χειρότερη άμυνα της La Liga η Ρεάλ έμεινε άσφαιρη, πριν από αυτό το παιχνίδι όμως, μοίραζε ταρίφες εντός. Ευκαιρία για ξέσπασμα και ξεμπούκωμα η αποψινή αναμέτρηση, ΑΣΟΣ & OVER 3,5.

Παρί - Μπριζ: Τεσσάρες και πεντάρες μοίραζε η Παρί πριν έρθει η ανώμαλη προσγείωση από την Ντιζόν, σε ένα ΡΟΚ παιχνίδι υπό δυνατή βροχή. Στο ματς του Βελγίου η Παρί έκανε περίπατο στο 2ο ημίχρονο, από τη στιγμή που πέρασε ο Μπαπέ στον αγωνιστικό χώρο στο 2ο ημίχρονο, ο οποίος πέτυχε και χατ τρικ. Υπήρχαν στιγμές στο ματς που οι Γάλλοι έκαναν ότι ήθελαν και μπορούσαν να πετύχουν περισσότερα τέρματα. Μετά την καταιγίδα βγαίνει το ουράνιο τόξο, έτσι περιμένω να συμβεί απόψε στο Παρκ ντε Πρενς, με τον Μπαπε βασικό από την αρχή κατά πάσα πιθανότητα και την Παρί να δίνει ακόμα μία παράσταση. ΑΣΟΣ & OVER 3,5 κι εδώ.

Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μ.: Πολύ δύσκολα επικράτησε στο μεταξύ τους παιχνίδι η Ατλέτικο πριν 15 ημέρες, με την Λεβρκούζεν να παίζει το ματς στα ίσια και να είναι και καλύτερη σε μεγάλα διαστήματα  του παιχνιδιού. Η ομάδα του Σιμεόνε παρότι δεν πείθει αγωνιστικά καταφέρνει να παίρνει συνήθως αυτό που θέλει και λογικά θα προκριθεί στην επόμενη φάση του θεσμού. Οι Γερμανοί με 0 βαθμούς ουσιαστικά έχουν ελάχιστες έως μηδαμινές ελπίδες πρόκρισης, έχω την εντύπωση όμως ότι δεν θα δείξουν σημάδια παραίτησης απόψε. Λείπει ένα μεγάλο αποτέλεσμα από την Λεβερκούζεν φέτος, αφού δεν έχει καταφέρει να πάρει κάποιο ντέρμπι, αυτή την Ατλέτικο όμως που τη έπαιξαν στα ίσια μέσα στην έδρα της και έχασαν στις λεπτομέρειες, μπορούν να την κοιτάξουν στα μάτια. ΑΣΟΣ

Οι επιλογές μου:

Ρεάλ - Γαλατασαράι: ΑΣΟΣ & OVER 3,5
Παρί - Μπριζ: ΑΣΟΣ & OVER 3,5
Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μ. ΑΣΟΣ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2