ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΑΤΣΙ ΜΙΤΣΙ ΚΟΤΣΙ


Σκυτάλη παίρνουν σήμερα οι αγώνες για το Europa League και σίγουρα αρκετοί θα ποντάρουν στο κίνητρο ή την αδιαφορία κάποιων ομάδων, καθώς πλησιάζουμε και σ' αυτή τη διοργάνωση στην ολοκλήρωση των ομίλων.


Πολλά γράφονται για το "βολικό" Χ μεταξύ Μπράγκα και Γουλβς, την τάχαμου αδιάφορη Τραμπζονσπόρ που κατεβάζει τα "τρίτα" και άλλες πολλές παρόμοιες ιστορίες. Προσωπικά δεν θα μπω σε αυτή τη λογική, αφού έχει καεί πολλές φορές η γούνα μου, ειδικά ακολουθώντας τέτοιο σκεπτικό σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ας έρθουν όπως τα γράφουν, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα με πείσουν πως η Μπράγκα με την Γουλβς πχ θα μεταμφιεστούν σε Βέροια και Ολυμπιακό Βόλου (τυχαία είναι τα ονόματα). Το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός κατ' επέκταση κρύβει πολύ βρωμιά μέσα του, στην Ελλάδα όμως αδυνατούμε πολλές φορές να καταλάβουμε ή αγνοούμε απλά την έννοια "επαγγελματισμός".

Άρσεναλ - Άιντραχτ Φρ.: Όλα στραβά κι ανάποδα πηγαίνουν στην Άρσεναλ με τον Έμερι να είναι έτοιμος να κουνήσει μαντήλι. Η Άιντραχτ έχει μείνει στην επιβλητική νίκη επί της Μπάγερν με 5-1, αφού έκτοτε ακολούθησαν 3 ήττες. Οι Γερμανοί θα προσπαθήσουν να πάρουν κάτι από το αποψινό παιχνίδι, αν και μπορεί στο τέλος η ισοπαλία να μην τους είναι βολική, καθώς ακόμα και με 10 βαθμούς στο τέλος υστερούν στις ισοβαθμίες. Κάπου πρέπει να ξεσπάσει η Άρσεναλ, εντός έδρας παίζει, θα παίξει για τη νίκη, η άμυνα της είναι σταθερά αναξιόπιστη, υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δούμε πολλά γκολ και καλό θέαμα εδώ.

Ρόζενμποργκ - Λασκ Λιντζ: Σε κακή ψυχολογική και αγωνιστική κατάσταση η Ρόζενμποργ, που όπως δείχνουν τα πράγματα θα καταφέρει να μείνει εκτός ευρώπης για την επόμενη σεζόν, ενώ και στην τρέχουσα, έχει αποκλειστεί ήδη από τη συνέχεια των ομίλων, μετρώντας μάλιστα 4/4 ήττες. Ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης η φιλοξενούμενη, με νίκη σήμερα μάλλον κλειδώνουν την πρόκριση στην επόμενη φάση και σίγουρα το ΔΙΠΛΟ έχει σαφές προβάδισμα. Η δική μου επιλογή πάντως, έχει να κάνει και σ' αυτό το παιχνίδι με τα πολλά τέρματα, αφού η Ρόζενμποργκ μην έχοντας να χάσει κάτι θα προσπαθήσει να δείξει κάτι διαφορετικό μπροστά στο κοινό της. Οι Αυστριακοί είναι κίνδυνος θάνατος στην αντεπιθέσεις και τα περισσότερα τους παιχνίδια στην Ευρώπη είναι αρκετά "γεμάτα" σε φάσεις. OVER 3,5 λοιπόν κι εδώ.

Γιουνγκ Μπόις - Πόρτο: Πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες, με τους Ελβετούς να προκρίνονται σε περίπτωση νίκης και τους Πορτογάλους να μένουν εκτός συνέχειας της διοργάνωσης. Σαφώς πιο δύσκολη η θέση της Πόρτο που έχει υποστεί ήδη 2 ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια της στους ομίλους. Την Γιουνγκ Μπόις την γνωρίζουμε καλά όσοι ασχολούμαστε με το στοίχημα, είναι ομάδα των OVER, παίζει ανοιχτά, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας και δεν περιμένω να κάνει κάτι λιγότερο και σήμερα. Περιμένω παιχνίδι ρυθμού και αρκετών φάσεων μπροστά στις 2 εστίες και μπορεί να φαντάζει κάπως υπερβολικό το ρίσκο εδώ, αλλά το OVER 3,5 κράτησα και σ' αυτό το παιχνίδι.

Οι επιλογές μου:

Άρσεναλ - Άιντραχτ Φρ. OVER 3,5
Ρόζενμποργκ - Λασκ Λιντζ OVER 3,5
Γιουνγκ Μπόις - Πόρτο OVER 3,5

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2