ΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΤΩΝ ΓΚΟΛ


Δεν σημειώθηκαν και λίγα γκολ στα χτεσινά παιχνίδια, τα περισσότερα όμως σημειώνονται στους ομίλους που αγωνίζονται οι ομάδες απόψε. Πιο ρευστά είναι επίσης τα πράγματα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση και όλες οι ομάδες έχουν ισχυρό κίνητρο.


Καλύτερη από στοιχηματικής αλλά και αγωνιστικής άποψης λοιπόν η σημερινή βραδιά, πιο ενδιαφέροντα τα παιχνίδια και τα σταυρώματα των ομάδων.

Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ: Έχει αρχίσει να κουράζει η Μπαρτσελόνα του Βαλβέρδε με το ποδόσφαιρο που παίζει, ειδικά φέτος, στην άμυνα δείχνει αρκετά βαριά και προς το παρόν δεν θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα οδοστρωτήρα των προηγούμενων ετών. Η επιστροφή του Μέσσι βέβαια μπορεί να αλλάξει σιγά σιγά το σκηνικό και να δούμε μια διαφορετική ομάδα στο δεύτερο μισό της σεζόν. Η Ντόρτμουντ άρχισε να βγάζει τα περυσινά κουσούρια της στην επιφάνεια, προέρχεται από 2 απογοητευτικές εμφανίσεις με Μπάγερν και Πάτερμπορν στο πρωτάθλημα, δείχνοντας άνευρη, άκεφη και προπάντων εξαιρετικά ευάλωτη στα μετόπισθεν. Το ταλέντο μπροστά το έχουν και οι 2 ομάδες, καμία από τις 2 δεν έχει προκριθεί, η ισοπαλία δεν τις βολεύει και μάλλον πάμε για χορταστικό παιχνίδι εδώ. Όποιος βάλει τα περισσότερα θα κερδίσει, σωστό φαβορί ο ΑΣΟΣ, προσωπικά όμως πήγα με τα πολλά γκολ και το OVER 3,5.

Σλάβια Πράγας - Ίντερ: Αξιόλογη η παρουσία της Σλάβια στους ομίλους, έχει ζορίσει όλους τους αντιπάλους της και δείχνει ότι δεν θα καταθέσει εύκολα τα όπλα, αν και το μοναδικό ουσιαστικό κίνητρο που έχει, είναι να τερματίσει 3η. Η Ίντερ από την άλλη, ελπίζει σε νίκη δικιά της σήμερα και να κερδίσει η Μπαρτσελόνα την Ντόρτμουντ, έτσι ούτως ώστε να αντιμετωπίσει αδιάφορους τους Μπλαουγκράνα την τελευταία αγωνιστική. Με λίγα λόγια, με 2 νίκες προκρίνεται σίγουρα στην επόμενη φάση, αρκεί να μπουν οι βάσεις από απόψε. Υπερέχει σίγουρα ποιοτικά της Σλάβια, το θέμα είναι να φανεί αυτό και μέσα στο γήπεδο. Δεν περιμένω να περάσει αέρας η ομάδα του Κόντε από την Πράγα, οι αποδόσεις είναι πέρα για πέρα δίκαιες, αξίζει όμως το ρίσκο στο ΔΙΠΛΟ.

Γκενκ - Σάλτσμπουργκ: Η διεκδίκηση της τρίτης θέσης και η εκδίκηση για την 6αρα του πρώτου γύρου είναι τα ισχυρά κίνητρα της Γκενκ στο αποψινό παιχνίδι. Η Σάλτσμπουργκ με νίκη κατακτά σίγουρα την 3η θέση και έχει και κάποιες ελπίδες για την 2η. Όλα τα ματς της Σάλτσμπουργκ στους ομίλους ήταν run n' gun, άσχετα αν μπήκαν πολλά γκολ η όχι και κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και απόψε. Δεν υπάρχει νόημα για καμία από τις 2 να παίξει κλειστά, δεν είναι το στυλ τους άλλωστε κι όποιος κυνηγήσει τα πολλά γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση θα με βρει σύμφωνο, Προσωπικά κράτησα το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 3,5.

Οι επιλογές μου:

Μπαρτσελόνα - Ντόρτμουντ OVER 3,5 
Σλάβια Πράγας - Ίντερ ΔΙΠΛΟ
Γκενκ - Σάλτσμπουργκ OVER 3,5

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2