ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ


Τελευταία αγωνιστική των ομίλων, προσαρμοσμένες οι αποδόσεις σύμφωνα με το κίνητρο των ομάδων, πετσοκομμένα αρκετά σημεία.


Κάθε χρόνο πολύς κόσμος περιμένει τις 2 τελευταίες αγωνιστικές των ομίλων για να κάνει κάποιο καλό ποντάρισμα και τις περισσότερες φορές το ξενέρωμα είναι μεγάλο. Πετσοκομμένοι ΑΣΟΙ και αποδόσεις που αν τις συνδυάσεις όλες μαζί δεν διπλασιάζουν καν τα χρήματα μας. Πρέπει να βγάλει μεγεθυντικό φακό ή μικροσκόπιο κανείς προκειμένου να βρει κάτι αξιόλογο να ποντάρει απόψε, να είναι σε ανεκτή απόδοση και να παίζει κάποιο ρόλο και το κίνητρο (μιας και μιλάμε για τελευταία αγωνιστική).

Λυών - Λειψία: Κερδίζει και προκρίνεται σαν πρώτη η Λυών και η Λειψία σαν δεύτερη. Οι Γερμανοί το μοναδικό κίνητρο που έχουν στο ματς είναι η 1η θέση του ομίλου, από τη στιγμή που προκρίθηκαν όμως, σίγουρα τους περιμένω πιο χαλαρούς, αφού δε νομίζω να είχαν σαν στόχο να κάνουν κάτι παραπάνω στο θεσμό από την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση. Υπάρχει και το ευνοϊκό σενάριο για αμφότερες, να έρθουν ισόπαλες, να ηττηθεί η Ζενίτ από την Μπενφίκα και να προκριθεί η Λυών σαν 2η και η Λειψία σαν 1η, συγκεντρώνει όμως λίγες πιθανότητες πιστεύω. Πολύ πιο βαριά η φανέλα της Λυών στην Ευρώπη, καλή χρυσή η Λειψία και ο Νάγκελσμαν, αλλά οι Γάλλοι περνάνε σίγουρα με νίκη και γι' αυτή θα παίξουν. Στον ΑΣΟ πόνταρα.

Τσέλσι - Λιλ: Με νίκη η Τσέλσι προκρίνεται στην επόμενη φάση, με ισοπαλία θα πρέπει να ηττηθεί η Βαλένθια (σενάριο καθόλου απίθανο). Η Λιλ είναι εντελώς αδιάφορη, αφού ούτε την 3η θέση μπορεί να διεκδικήσει, άρα θα παίξει δίχως άγχος. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι, η Τσέλσι ούτως ή άλλως παίζει πολύ επιθετικά με τον Λαμπάρντ στον πάγκο, ενώ και τα παιχνίδια της Λιλ ήταν όλα πολύ ανοιχτά, άσχετα αν σημειώθηκαν πολλά γκολ ή όχι. OVER 3,5.

Άγιαξ - Βαλένθια: Από τα ματς της βραδιάς σίγουρα, αφού καμία από τις 2 ομάδες δεν έχει εξασφαλίσει την πρόκριση. Ο Αίαντας προκρίνεται αρκεί να μην ηττηθεί, ενώ αν ηττηθεί και κερδίσει και ο Άγιαξ μένει απέξω. Η Βαλένθια θέλει μόνο νίκη, αφού θεωρώ απίθανο να προκριθεί με ισοπαλία, καθότι θα πρέπει να μην κερδίσει η Τσέλσι την Λιλ (βέβαια στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται). Το γεγονός ότι οι νυχτερίδες θα παίξουν μόνο για τη νίκη και ο Άγιαξ δεν ξέρει να αμύνεται, με οδηγεί στο συμπέρασμα ότι θα δούμε φεστιβάλ γκολ εδώ. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 3,5 εδώ, σε ένα ματς που ξεκινάει σίγουρα από το 1-1.

Οι επιλογές μου:

Λυών - Λειψία ΑΣΟΣ
Τσέλσι - Λιλ ΟΒΕΡ 3,5
Άγιαξ - Βαλένθια ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & ΟΒΕΡ 3,5

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2