ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ


Τη στιγμή που στο βόρειο ημισφαίριο "μας μπαίνει" αργά αλλά σταθερά ο χειμώνας, στο νότιο ξεκινάνε τα μπάνια και η ηλιοθεραπεία στην παραλία. Το σίγουρο είναι πως όλος ο πλανήτης παίζει μπάλα για ακόμα ένα σαββατοκύριακο.


Οι σημερινές  μου επιλογές θα σας ταξιδέψουν σε όλες τις γωνιές του πλανήτη, από το πιο Βόρειο κομμάτι της Ευρώπης στη Νορβηγία, μέχρι στο πιο νότιο της Αμερικής στην Βραζιλία.

Οβιέδο - Βαγιεκάνο: Παίζουν το κεφάλι τους και οι 2 προπονητές, αν κι εδώ που τα λέμε, η Ράγιο είναι εξαιρετικά άτυχη στα τελευταία της παιχνίδια και γίνονται διάφορα "μαγικά" για να μην καταφέρνει όχι απλά να κερδίζει, αλλά και να χάνει από πάνω. Σε όλα τα παιχνίδια είναι ανώτερη του αντιπάλου της, αλλά κάποια κομβικά λάθη στην άμυνα, ή η εξαιρετική δυστοκία και ατυχία (χάνει συνέχεια πέναλτι, βρίσκει δοκάρια) της στερούν την χαρά της νίκης. Στο ποδόσφαιρο τον πιο σημαντικό ρόλο παίζει σίγουρα ο παράγοντας ψυχολογία, από την άλλη υπάρχει επίσης και η ρέντα, που λείπει επίσης από τη Ράγιο, που παίζει καλά, αλλά δεν έρχονται τα αποτελέσματα. Εγώ θα την στηρίξω και σήμερα πάντως.

Παλμέιρας - Φλαμένγκο: Ασταμάτητη, αήττητη και σε σούπερ αγωνιστική κατάσταση η Φλαμένγκο, που έχει ξεχάσει τι θα πει ήττα στα τελευταία 27 επίσημα παιχνίδια! Ντεφορμέ η Παλμέιρας, έχει ξεμείνει από στόχους και το αποψινό παιχνίδι έχει να κάνει μόνο με το γόητρο των 2 ομάδων. Πόνταρα στην καλύτερη ομάδα στη Βραζιλία αυτή τη στιγμή, έτσι απλά.

Χετάφε - Λεβάντε: Με το που είδα την απόδοση στο ΔΙΠΛΟ είπα εδώ είμαστε, χτυπήσαμε λαβράκι. 1,65 ο ΑΣΟΣ της Χετάφε που έχει φανέλα πιο ελαφριά κι από αυτή του Ιωνικού ή της Προοδευτικής. Η Λεβάντε έχει κερδίσει στα 4 τελευταία της Μπαρτσελόνα και Σοσιεδάδ, γιατί να κωλώσει στη Χετάφε δηλαδή, ειδικά όταν δεν θα μπει στο γήπεδο με την ταμπέλα του φαβορί και θα παίξει το αγαπημένο της παιχνίδι στην κόντρα επίθεση. Εντελώς λάθος το σετ των αποδόσεων, ένας ΑΣΟΣ που θα έπρεπε να πληρώνει μίνιμουμ 2,00, τον έβγαλαν στο 1,65. Η αξία είναι προς τα δεξιά φυσικά.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Το ελληνικό clasico πλέον, αφού Παναθηναϊκός και ΑΕΚ είναι σαν να μην υπάρχουν στο πρωτάθλημα. Κάποτε το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν γεμάτο ντέρμπι που κρατούσαν το ενδιαφέρον του κόσμου κάθε αγωνιστική αμείωτο και πλέον περιμένουμε όλη τη χρονιά για να δούμε 2 ματς. Ας μας αποζημιώσουν τουλάχιστον οι 2 μονομάχοι, να δούμε ένα καλό παιχνίδι μακριά από κάθε άλλου είδους "ομορφιές". Η δύναμη και των 2 είναι στην επίθεση και είναι εφικτό να δούμε καλή μπαλίτσα, με το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 να πληρώνει πάνω από 3,00 στο διαδίκτυο.

Κρίστιανσουντ - Στροσμγκόντσετ: Παιχνίδι με μονόπλευρο κίνητρο, για τη φιλοξενούμενη που θέλει τη νίκη για να σώσει την κατηγορία. Όλα τα παιχνίδια της Κρίστιανσουντ εντός έδρας είναι φεστιβάλ ΓΚΟΛ, με 5/6 πιο πρόσφατα να έρχονται OVER 3,5, ενώ και τα 4 τελευταία της Γκόντσετ ήρθαν το ίδιο. Δεν θα στήσει κώλο σίγουρα η γηπεδούχος αν και αδιάφορη, πιο ασφαλής επιλογή τα γκολ σε τέτοια πρωταθλήματα που δεν γίνονται "χάρες".

CS Αλαγκοάνα - Μπαΐα: Στα κρύα του λουτρού άφησε την ομάδα του ο προπονητής της Αλγκοάνα, αφού μετά από τη νίκη της επί της Κρουζέιρο την παράτησε για να πάει στην Σεαρά, η οποία επίσης δίνει μάχη για την παραμονή στην κατηγορία (μόνο στη Βραζιλία γίνονται αυτά). Στη Μπαΐα προσπαθούν να μαζέψουν τους παίκτες από τις παραλίες και τα πάρτι, μιας και είναι εντελώς αδιάφορη, με αποτέλεσμα να αγνοεί τη νίκη στα 9 τελευταία της παιχνίδια. Τον υπέρ πάντων αγώνα για τη σωτηρία δίνει η γηπεδούχος και δεν βρίσκω το λόγο να μην τιμήσει κανείς τον ΑΣΟ που πληρώνει πάνω από 3 μονάδες.

Οι επιλογές μου:

Οβιέδο - Βαγιεκάνο ΔΙΠΛΟ
Παλμέιρας - Φλαμένγκο ΔΙΠΛΟ
Χετάφε - Λεβάντε ΔΙΠΛΟ
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και ΟΒΕΡ 2,5
Κρίστιανσουντ - Στροσμγκόντσετ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και ΟΒΕΡ 3,5
CS Αλαγκοάνα - Μπαΐα ΑΣΟΣ

Καλή επιτυχία με τις επιλογές σας και τα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2