ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΘΕΑΜΑ


Οι εκπρόσωποι της Ολλανδικής σχολής στην Ελλάδα (ποιος θα το πίστευε) ΟΦΗ και Άρης, συγκρούονται σήμερα σε ένα ματς που αναμένεται αρκετά συναρπαστικό για τα δεδομένα της ελληνικής Superleague (γελάω κάθε φορά που το λέω ή το γράφω).
Τα πολλά γκολ θα κυνηγήσω κατά κύριο λόγο σήμερα, ελπίζοντας οι καιρικές συνθήκες να μην χαλάσουν την διάθεση αρκετών ομάδων να παίξουν ανοιχτά.

Κολωνία - Λεβερκούζεν: Δύσκολη χρονιά για την Κολωνία, ουραγός στη βαθμολογία, με πολλά προβλήματα στην άμυνα και την χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.  Η Λεβερκούζεν έχει βρει ρυθμό τον τελευταίο 1,5 μήνα, συμμαζεύτηκε κάπως αμυντικά, αν και εξακολουθεί να δέχεται γκολ σχεδόν σε κάθε της παιχνίδι. Προσπαθούν να βγουν από το αδιέξοδο οι γηπεδούχοι, είναι σίγουρο ότι θα σκυλιάσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα, πιο αεράτη και σε καλύτερη φόρμα η Λεβερκούζεν και προμηνύεται ανοιχτό παιχνίδι εδώ. Δεν θέλει πολύ για να ανοίξει ο ρυθμός, στο OVER 3,5 πόνταρα.

Πάτερμπορν - Ουνιόν Βερολίνου: Μάχη μεταξύ νεοφώτιστων, με την Πάτερμπορν να αγωνίζεται πολύ πιο επιθετικά αλλά να είναι αρκετά αφελής πίσω και την Ουνιόν να δείχνει πιο σκληροτράχηλο προφίλ μέχρι στιγμής. Μεγαλύτερη ανάγκη για τους 3 βαθμούς έχουν σίγουρα οι γηπεδούχοι που εντός έδρας παίζουν πάντα πολύ ανοιχτά, ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 ήρθαν τα 4 τελευταία επίσημα εκτός έδρας της Ουνιόν. OVER 3,5 κι εδώ.

ΟΦΗ - Άρης: Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος είναι σίγουρα ο ΟΦΗ που υποδέχεται τον πάντα ανταγωνιστικό Άρη. Οι κρητικοί είναι πολύ δυνατοί εκτός έδρας, με μοναδική τους ήττα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, στα υπόλοιπα ματς κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο. Δεν φοβάται να βγει μπροστά ο Άρης, το απέδειξε και στο ματς με την ΑΕΚ αλλά και με τον Ατρόμητο εκτός έδρας, στα μετόπισθεν όμως σπάνια να μην δεχτεί κάποιο τέρμα. Αναμένεται συναρπαστικό παιχνίδι στο "γεντί κουλέ" και μένει να δούμε αν θα με επιβεβαιώσουν οι 2 ομάδες γι' αυτό. OVER 2,5.

Φορτούνα Σιτάρντ - Βάαλβαϊκ: Ματς μεταξύ 2 ομάδων που ξεκίνησαν ως φαβορί για τον υποβιβασμό αλλά βρίσκουν τα πατήματα τους σιγά σιγά. Σε πολύ καλύτερο φεγγάρι αγωνιστικά η Φορτούνα, που εντός έδρας μετράει 4 συνεχόμενες νίκες με αρκετά επιβλητικές εμφανίσεις. Το παλεύει η Βάαλβαϊκ, μέχρι στιγμής όμως δείχνει να είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και δικαίως βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Εμπιστοσύνη στην έδρα και το πολύ καλό πρόσωπο που εμφανίζει εκεί η Φορτούνα, ΑΣΟΣ εδώ.

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Έιμπαρ: Ένα μίνι βάσκικο ντέρμπι, με την Αθλέτικ φυσικά να είναι το βαρύ όνομα του ζευγαριού. Σε καλό φεγγάρι η γηπεδούχος σε αντίθεση με τη φιλοξενούμενη που έρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες. Θα ψάξει αντίδραση η Εϊμπάρ, ο Μεντιλίμπαρ είναι χρόνια στον πάγκο της και αρκετά έμπειρος για να γυρίσει την κατάσταση. 4/6 πιο πρόσφατα και των 2 ήρθαν OVER 2,5 και βρίσκω υπερβολική τιμή το 2,40 στο OVER 2,5. Η Αθλέτικ σημείωσε από 2 γκολ και πάνω στα τελευταία 3 της εντός και η Εϊμπάρ παραμένει εξαιρετικά επικίνδυνη και μπορεί να χτυπήσει εκεί που δεν την περιμένεις.

Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα: Δυσκολεύεται παραδοσιακά στο Ανοέτα η Μπαρτσελόνα, που βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και μετράει 6 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 9/10 για το πρωτάθλημα. Η Σοσιεδάδ παντού και πάντα κατεβαίνει για να κάνει το παιχνίδι της, ειδικά στο Ανοέτα δεν υπολογίζει από ονόματα και αντιπάλους και είναι βέβαιο ότι θα παίξει στα ίσια για τη νίκη και σήμερα. Πιο συντηρητική η προσέγγιση της Μπαρτσελόνα στα εκτός έδρας, προσέχει περισσότερο την άμυνα της και προσπαθεί να πάρει το ματς σε κάποια αντεπίθεση, αν όμως δεχτεί κάποιο γκολ και στραβώσει το παιχνίδι, τότε τρέχει και δεν φτάνει (Σε όσα ματς δέχτηκε πρώτη γκολ μόνο με την Λεγανές κατάφερε να το γυρίσει). Η Σοσιεδάδ έχει πετύχει γκολ σε όλα της τα εντός και δεν δέχτηκε μόνο στο παιχνίδι με την Αλαβές που επικράτησε 3-0. Δύσκολα να μην δούμε αρκετά γκολ σύμφωνα με τα παραπάνω δεδομένα και τον τρόπο που θα αγωνιστούν οι 2 αντίπαλοι, οι οποίοι μας συνηθίζουν άλλωστε σε μεγάλα σκορ τα τελευταία χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Οι επιλογές μου:

Κολωνία - Λεβερκούζεν ΟΒΕΡ 3,5
Πάτερμπορν - Ουνιόν Βερολίνου ΟΒΕΡ 3,5
ΟΦΗ - Άρης ΟΒΕΡ 2,5
Φορτούνα Σ. - Βάαλβαϊκ ΑΣΟΣ
Αθλέτικ Μπιλμπάο - Εϊμπαρ ΟΒΕΡ 2,5
Σοσιεδάδ - Μπαρτσελόνα ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και ΟΒΕΡ 3,5

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2