ΝΙΚΗ Η ΘΑΝΑΤΟΣ


Από τις πιο ιστορικές ομάδες στην Ισπανία η Εσπανιόλ, πολύ βαριά φανέλα, με ευρωπαϊκό κύπελλο στην τροπαιοθήκη της, αλλά σε πολύ δεινή βαθμολογική θέση αυτή τη στιγμή.


Ουραγός στη βαθμολογία, χωρίς νίκη ακόμα στο Κορνεγιά η ομάδα της Βαρκελώνης, αντιμετωπίζει μια Μπέτις που δείχνει ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα, μακριά από το σπίτι της όμως έχει κερδίσει μονάχα τη νεοφώτιστη Μαγιόρκα. Στα χτεσινά, επιβεβαιώθηκαν οι 3 από τις 6 επιλογές μου και από τις υπόλοιπες, μόνο στο Αθλέτικ - Εϊμπάρ έπεσα πολύ έξω, με τους γηπεδούχους να κάνουν ίσως την πιο άθλια εμφάνιση της σεζόν (και πολύς τους ήταν ο βαθμός της ισοπαλίας).

Εσπανιόλ - Μπέτις: Ζόρισε πολύ η κατάσταση στην Εσπανιόλ κι αν δεν κερδίσει και σήμερα, τότε μάλλον θα γίνει το Νο1 φαβορί για τον υποβιβασμό στην 2η κατηγορία. Υπάρχει μια γενική συσπείρωση στο σύλλογο και απέναντι σε μια Μπέτις, που εκτός έδρας δεν βγάζει και μάτια, υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορεί να τα καταφέρει. Οι γηπεδούχοι έχουν βαριά φανέλα, είναι από τα μεγάλα ονόματα του ισπανικού ποδοσφαίρου, δεν είναι ούτε Λεγανές, ούτε Εϊμπάρ και νομίζω ότι θα τα δώσουν όλα (εντός και εκτός γηπέδου) για την πολυπόθητη νίκη. Καθόλου αμελητέα ποσότητα η Μπέτις, αλλά δεν είναι και υπόδειγμα ομάδας στα εκτός έδρας της, ενώ η ευφορία από τα πρόσφατα αποτελέσματα της, μπορεί να επιφέρει και κάποια χαλάρωση.

Φιορεντίνα - Ίντερ: Ματς μεταξύ ενός που υποδύεται τον προπονητή (Μοντέλα) και ενός που ΕΙΝΑΙ προπονητής (Κόντε). Η Ίντερ αυτοκτόνησε στο Champion's League χάνοντας από τα δεύτερα της Μπαρτσελόνα, εντός των συνόρων όμως σφιχταγκαλιάζει την 1η θέση και είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο εκτός έδρας (7/7). Χωρίς Ριμπερί, χωρίς ψυχολογία και "χωρίς" προπονητή η Φιορεντίνα, εμφανώς κατώτερη του αναμενόμενου και φέτος. Περιμένω να δώσει απαντήσεις η Ίντερ.

Χέρακλες - Ουτρέχτη: Αμφότερες είναι ομάδες έδρας και πάνω κάτω σιγοβράζουν στο ίδιο καζάνι, με την διαφορά πως η Χέρακλες είναι σε καλύτερη φόρμα αυτό το διάστημα. Μόνο 1 φορά βρήκε δίχτυα η Ουτρέχτη στα 4 τελευταία της παιχνίδια, τη στιγμή που η Χέρακλες στο Αλμέλο, πετυχαίνει 4 γκολ τουλάχιστον στα 5/6 πιο πρόσφατα της και μετράει εκεί 6 συνεχόμενες νίκες. Δεν λέω ότι θα κάνει περίπατο η γηπεδούχος, αλλά με αυτά τα δεδομένα κι έχοντας δει την Χέρακλες, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας, είναι αμαρτία να μην ποντάρω τον ΑΣΟ που πληρώνει απόδοση 2,70.

Οι επιλογές μου:

Εσπανιόλ - Μπέτις ΑΣΟΣ 
Φιορεντίνα - Ίντερ ΔΙΠΛΟ 
Χέρακλες - Ουτρέχτη ΑΣΟΣ 

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2