ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ Η ΑΤΛΕΤΙΚΟ


Εξαιρετικά δυσκοίλια στο γκολ η Ατλέτικο Μαδρίτης, πληρώνει ίσως την δυστοκία των επιθετικών της ή και τη συντηρητική τακτική του Σιμεόνε, δοκιμάζεται απόψε σε ένα γήπεδο που παραδοσιακά δυσκολεύεται και σίγουρο είναι ότι δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο.


Το μενού έχει και ντέρμπι στην Serie A μεταξύ Ίντερ και Ρόμα, με τους Νερατζούρι να θέλουν σίγουρα να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας. Πάμε να δούμε όμως τις επιλογές μου συνολικά.

Βιγιαρεάλ - Ατλετικο Μαδρίτης: Όσα βάλουμε κι όσα φάμε μέχρι στιγμής η Βιγιαρεάλ, διαθέτει την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (μετά από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ) αλλά και την 4η χειρότερη άμυνα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα στην επίθεση και ιδιαίτερα όταν αγωνίζεται με αντιπάλους που βάζουν την μπάλα κάτω. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι ηττήθηκε από Σοσιεδάδ και Λεβερκούζεν εκτός έδρας και γενικότερα δεν κέρδισε κανένα παιχνίδι μακριά από το σπίτι της απέναντι σε κάποιο αξιόμαχο αντίπαλο. Πιστεύω και ελπίζω πως η Βιγιαρεάλ θα είναι 100% συγκεντρωμένη στο σημερινό παιχνίδι, δεν θα πάρει αλόγιστα ρίσκα και θα χτυπήσει με πιο μεθοδικό τρόπο το ματς. Η Ατλέτικο έχει να σκέφτεται και το ματς μπολ με την Λοκομοτίβ Μόσχας την Τετάρτη για το Champion's League. ΑΣΟΣ με Draw No Bet η επιλογή μου.

Ίντερ - Ρόμα: Πάτησε κορυφή η Ίντερ την προηγούμενη αγωνιστική, αν και οι περισσότερες νίκες της, ειδικά αυτές εντός έδρας, είναι δια πυρός και σιδήρου. Η Ρόμα είναι σε εξαιρετική κατάσταση, σκοράρει πανεύκολα και αναμένεται αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι απόψε. Φωτιά το επιθετικό δίδυμο της Ίντερ Λουκάκου - Μαρτίνεζ, δύσκολα βλέπω να μένει κάποια από τις 2 ομάδες στο 0, πόνταρα στα γκολ σε συνδυασμό με το OVER 2,5 που πληρώνει όσο ο ΑΣΟΣ που για μένα είναι εξαιρετικά επίφοβος.

Άγιαξ - Βίλεμ: Περίπατο κάνει ο Άγιαξ στο πρωτάθλημα Ολλανδίας, στο +6 από την δεύτερη Άλκμααρ, με τον εντυπωσιακό απολογισμό των 52 γκολ σε 15 ματς, που μεταφράζεται σε μέσο όρο πάνω από 3 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Στην έδρα του ο Αίαντας έχει δεχτεί μόνο 2 γκολ στο πρωτάθλημα, 1 από την Χέρακλες και 1 από την Χέρενφεν, ενώ συνολικά, σε όλα τα επίσημα που έδωσε φέτος στην Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα, κράτησε το μηδέν στα 8 από τα 12 και σκοράρει μέσο όρο 4 γκολ ανά παιχνίδι! Καλή ομάδα η Βίλεμ, σε καμία περίπτωση όμως στο επίπεδο του Αίαντα, ο οποίος δείχνει να έχει ξεφύγει σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες στην Ολλανδία. Εμπιστευόμενος τους αριθμούς λοιπόν, πόνταρα στο ειδικό να μπουν περισσότερα από 2,5 γκολ στο ματς χωρίς να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Κοινώς, να βγάλει το OVER 2,5 μόνος του ο Άγιαξ χωρίς να δεχτεί γκολ (εκτός αν γίνει κάνα κουλό και λήξει 0-3 το ματς, που πάλι με πληρώνει).

Οι επιλογές μου:

Βιγιαρεάλ - Ατλέτικο Μαδρίτης ΑΣΟΣ με Draw No Bet
Ίντερ - Ρόμα: ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5
Άγιαξ - Βίλεμ OVER 2,5 & NO GOAL

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2