Αξίζουν το ξενύχτι

Το καλοκαίρι είναι περίοδος διακοπών για τους περισσότερους και δεν εξαιρούνται και οι τζογαδόροι, επαγγελματίες και μη. Κάποια πρωταθλήματα βέβαια διεξάγονται αυτή την περίοδο, όπως στη Βραζιλία, που βρίσκεται στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και οι εποχές δεν συμβαδίζουν με την Ευρώπη.
Όπως θα γνωρίζεται οι περισσότεροι, το μήνα που θα διεξαχθεί το Μουντιάλ, στην Βραζιλία μόνο καλοκαίρι δεν έχουν, αυτός είναι και ο λόγος που το πρωτάθλημα τους ξεκινάει το Μάιο. λόγω της διαφοράς της ώρας, δυστυχώς τα περισσότερα παιχνίδια γίνονται μετά τα μεσάνυχτα για την Ελλάδα και αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που τα κάνει περισσότερο αντιστοιχηματικά.
Άντε και καλό Μουντιάλ!
Ένα από τα θετικά που μου έχει προσφέρει το στοίχημα, είναι να διευρύνει τους ποδοσφαιρικούς μου ορίζοντες, παρακολουθώντας παιχνίδια από χώρες που σπανίως έχουμε εικόνα στην ελληνική τηλεόραση. Θυμάμαι, αρκετά χρόνια πριν, μπορεί να έχει και 15, η κρατική τηλεόραση έδειχνε κάποια ματς από το βραζιλιάνικο πρωτάθλημα σε μαγνητοσκόπηση μετά τα μεσάνυχτα το καλοκαίρι και είχα ενθουσιαστεί με το θέαμα που παρακολουθούσα. Την τέχνη του ποδοσφαίρου την κατέχουν όσο κανείς άλλος οι Βραζιλιάνοι και αν έχετε βαρεθεί να βλέπετε το Physical και το Tactical Game, των ευρωπαϊκών ομάδων, σας προτείνω ανεπιφύλακτα, να χαραμίσετε μερικές ώρες καλοκαιρινού ύπνου, προκειμένου να παρακολουθήσετε ένα παιχνίδι βραζιλιάνικου πρωταθλήματος.
Σπάνια θα δεις παίκτη άτεχνο και αργό (με εξαίρεση κάποια σέντερ μπακ), οι περισσότεροι παίκτες είναι άριστοι χειριστές της μπάλας, σχεδόν όλες οι ομάδες επιτίθενται μαζικά όταν κερδίζουν την μπάλα, οι τρίπλες είναι ατελείωτες και σε όσους αρέσει το γρήγορο και τεχνικό ποδόσφαιρο, εκεί θα βρουν την όαση τους.
Χτες το βράδυ είχαμε αγωνιστική για την Serie B της Βραζιλίας, απόψε το βράδυ παίζουν οι 'μεγάλοι' και μια ΤΡΙΑΔΑ σκέφτομαι να την τιμήσω.  Προγνωστικά δεν γράφω αν δεν έχω παρακολουθήσει εγώ ο ίδιος κάτι και προκειμένου να αναμασάω αυτά που διαβάζω από άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, θα περιμένω μέχρι να έχω δική μου εικόνα. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2