3-0 χωρίς να ιδρώσει μασχάλη

Με σβηστές μηχανές μας κέρδισαν οι Κολομβιανοί 3-0, σε μία από τις χειρότερες μας εμφανίσεις σε διεθνές επίπεδο. 30 μπαλιές αλλάζανε οι παίκτες μας για να κερδίσουμε 2-3 μέτρα στο γήπεδο, ο ρυθμός τους ήταν εξοντωτικά αργός και το ότι κάναμε 2-3 σουτ στην εστία και μια κλασσική ευκαιρία με τον Φάνη Γκέγκα, δεν αποτελούν δείγμα καλής εμφάνισης.



Τα έγραφα πριν από μερικές μέρες και δεν είναι θέμα δικαίωσης για μένα. Απλή παρατήρηση και υπενθύμιση σε όσους με διαβάζουν. Το 1994 η Εθνική ξεφτιλίστηκε αλλά πήγε να παίξει ποδόσφαιρο. Μ' αυτό το υλικό που είχε, με όσο ταλέντο διέθετε. Παίκτες κατώτερης ποιότητας από τους σημερινούς και με χειρότερη φυσική κατάσταση, αλλά έτρεχαν.
Ναι το γνωρίζουμε ότι ο Έλληνας ποδοσφαιριστής δεν έχει υψηλή τεχνική κατάρτιση, αλλά να μην μπορεί να τρέξει κιόλας προκαλεί αγανάκτηση. Αυτό είναι το μεγάλο παράπονο όλων των Ελλήνων φιλάθλων, που δεν είναι μαλάκες και δεν τρώνε κουτόχορτο πλέον. Παίξε άμυνα ναι, βάλε και 3 σέντερ μπακ και 5 αμυντικούς στην ευθεία, μην μου παίζεις με ταχύτητα "επιτάφιου" όταν κερδίζεις όμως την μπάλα. Αν ο Παναγούλιας είχε πάρει γέρους μαζί του το 1994, ο Σαλπιγγίδης, ο Κατσουράνης, ο Γκέκας και ο Καραγκούνης τι είναι τότε. Έκανε σπριντ ο 38χρονος Μάριο Γιέπες και τους περνούσε σαν σταματημένους. Ο Σαλπιγγίδης στην κίτρινη κάρτα που πήρε δεν πρόλαβε να πιάσει ούτε την σκιά του Ιμπάρμπο.
Εντάξει, θα μου πεις, αυτούς έχουμε... τι να κάνουμε... Έχουν γίνει και λάθος επιλογές όμως, να το λέμε κι αυτό. Περίμενα να έρθει η ήττα για να τα γράψω όλα αυτά θα πει κάποιος και θα έχει και δίκιο. Αν δε δω την Εθνική σε επίσημο παιχνίδι όμως πως θα κρίνω...; Από τα φιλικά με την Βολιβία;
Που να έπαιζε η Κολομβία  και με φουλ τις μηχανές. Αλλά δεν είναι μαλάκας ο Πέκερμαν. Την ξέρει την εθνική μας τι πουτάνα είναι. Μπήκε δυνατά, έβαλε το γκολ νωρίς και μετά σου λέει θα βάλω όλη την ομάδα πίσω γιατί αυτοί μέχρι να περάσουν το κέντρο του γηπέδου θα έχει τελειώσει το ημίχρονο. Περπατούσαν οι Κολομβιανοί, σ' αυτό το ματς έπαιζαν άνετα και ο Βαλντεράμα με τον Χιγκίτα.
Μπάλα έπαιξαν οι Αυστραλοί χτες, έτρεξαν πολύ το πάλεψαν, παρόλο που είναι η πιο άτεχνη ομάδα του Μουντιάλ. Έχασαν 3-1 με γκολ στις καθυστερήσεις και είχαν τις φάσεις να κάνουν και το 2-2.
Άθλια εμφάνιση η Εθνική μας ομάδα, ελπίζω να δούμε κάτι καλύτερο στη συνέχεια...

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2