Ξεκίνησε η διαδικτυακή πλατφόρμα του ΟΠΑΠ για το στοίχημα

Εισβολή του ΟΠΑΠ και στο διαδικτυακό στοίχημα, με τη νέα πλατφόρμα που λειτουργεί και επίσημα πλέον και το tzogadomoutro περιηγήθηκε και κατέγραψε τις πρώτες εντυπώσεις του. Για όσους παραμένουν πιστοί στην Ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού και βαριούνται πλέον να πηγαίνουν με την τσίμπλα στο μάτι στο πρακτορείο, δίδεται η δυνατότητα να ποντάρουν και από το ίντερνετ, όπως συμβαίνει και με τις υπόλοιπες διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.
Καταρχήν, για να παίξει κανείς στο site του ΟΠΑΠ στο διαδίκτυο, θα πρέπει πρώτα να επισκεφτεί την ιστοσελίδα του οργανισμού στο https://www.pamestoixima.gr/ και να κάνει εγγραφή συμπληρώνοντας κάποια απαραίτητα στοιχεία που θα του ζητηθούν.



  • Αφού κάνει και την εγγραφή, θα πρέπει να κάνει και κατάθεση χρημάτων φυσικά για να παίξει. Η κατάθεση γίνεται αποκλειστικά με χρεωστική κάρτα από 3 τράπεζες, Πειραιώς, Εθνική και Alpha Bank.  
  • Το ελάχιστον ποσό κατάθεσης είναι 10 ευρώ.
  • Για την ανάληψη των χρημάτων θα πρέπει να δηλωθεί κάποιος λογαριασμός τραπέζης, ο ΟΠΑΠ αναφέρει στην ιστοσελίδα του ότι δεν κρατάει χρήματα για συναλλαγές, κρατάει βέβαια η τράπεζα, όπως γνωρίζουν όλοι όσοι έχουν κάνει ανάληψη κερδών από παιχνίδι στο διαδίκτυο
  • Η στήλη κοστίζει 0,30 λεπτά όπως ισχύει και στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και το ποντάρισμα είναι υποχρεωτικά πολλαπλάσιο του 0,30. Δεν μπορεί δηλαδή να ποντάρει κάποιος 0,50 λεπτά για παράδειγμα.
Αυτά χοντρά χοντρά, κατά τ' άλλα, μην περιμένει να δει κανείς κάτι διαφορετικό, από τις επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ Στοίχημα και σε έναν παίκτη που πάει στο πρακτορείο. Οι αποδόσεις είναι ίδιες με αυτές που υπάρχουν και στο εκάστοτε κουπόνι,  πολλά παιχνίδια δεν προσφέρονται για στοιχηματισμό, οι επιλογές για τον παίκτη δεν έχουν αυξηθεί και ουσιαστικά προσφέρονται οι ίδιες επιλογές με αυτές του έντυπου κουπονιού που κυκλοφορεί κάθε φορά. Ουσιαστικά, η διαδικτυακή πλατφόρμα του ΟΠΑΠ το μόνο πλεονέκτημα που προσφέρει, είναι ότι μπορεί να ποντάρει κανείς από την άνεση του σπιτιού του, χωρίς να χρειαστεί να πάει στο πρακτορείο της γειτονιάς. Κατά τ' άλλα, προς το παρόν τουλάχιστον, καθώς δεν γνωρίζω τις διαθέσεις της εταιρείας, δεν μπορεί να συναγωνιστεί σε κανένα επίπεδο τις στοιχηματικές εταιρείες του διαδικτύου. Σίγουρα από την άλλη, υπάρχει και το ζήτημα των πρακτόρων, οι οποίοι θα έβλεπαν την δουλειά τους να πέφτει κατακόρυφα, σε περίπτωση που ο ΟΠΑΠ πρόσφερε διαφορετικά πράγματα στο διαδίκτυο, από αυτά που προσφέρει στον παίκτη που πάει να παίξει στο πρακτορείο. 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2