Να δούμε τώρα ποιοι είναι οι "βρομιάρηδες"

Θα τα κάνουν πλακάκια απόψε Γερμανοί και Αμερικάνοι; Με ισοπαλία προκρίνονται και οι 2 ανεξάρτητα από το τι θα γίνει στο παιχνίδι Πορτογαλία - Γκάνα. Οι μεν κάνουν τα κουμάντα στην Ευρώπη, οι δε κυβερνούν τον κόσμο.


Όταν είσαι "¨Αυτοκρατορία" ή γενικός κουμανταδόρος μιας ηπείρου, μπορείς να κόψεις και να ράψεις τα κουστούμια στα μέτρα σου χωρίς να σου πει και κανένας τίποτα. Όλος ο κόσμος περιμένει απόψε το παιχνίδι μεταξύ ΗΠΑ και Γερμανίας, να δει αν θα παιχτεί στα ίσια. Άντε και έρχεται ισοπαλία στο τέλος, νομίζεις ότι θα βγει κανείς να τους την πει; Ότι θέλουν κάνουν και λογαριασμό δεν δίνουν σε κανένα. Μήπως θα πληγεί το γόητρο της ποδοσφαιρικής Γερμανίας αν σκηνοθετήσει μια ωραία ισοπαλία, όχι. Στον αντίποδα οι Πορτογάλοι είναι με το ένα πόδι στο αεροπλάνο της επιστροφής και οι Γκανέζοι κάνουν τζιριτζάντζουλες με την ομοσπονδία της χώρας για τα πριμ. Κοινώς, χέστηκαν κι αυτοί για το αν θα προκριθούν. Υπάρχουν άγραφοι νόμοι στο ποδόσφαιρο, που ισχύουν εκτός των γραμμών του γηπέδου. Οποιαδήποτε άλλη χώρα ήταν στη θέση Γερμανίας ή ΗΠΑ θα έκανε το ίδιο. Θα γκρινιάξουν κάποιες φυλλάδες στην Αγγλία, την Ιταλία και την Ισπανία (περισσότερο επειδή αποκλείστηκαν οι εθνικές τους), οι Γάλλοι θα σφυρίζουν ανέμελα (εφόσον προκρίθηκαν και δεν τους νοιάζει),  Βραζιλιάνοι και Αργεντινοί θα το περάσουν στο by. Ακόμα και από αγωνιστικής άποψης να το δει κανείς, αυτές οι 2 ομάδες αξίζουν να προκριθούν από τον όμιλο.
Έχω περιέργεια να δω πως θα το σκηνοθετήσουν πάντως το παιχνίδι, αφού δεν μιλάμε για ματς Β' Ιταλίας τέλη Μαϊου που οι ομάδες αλλάζουν πασούλες στο κέντρο. Μερικά δισεκατομμύρια μάτια θα τους παρακολουθούν και πρέπει το σενάριο να είναι πετυχημένο.  

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2