Κρατήστε τα λεφτά σας

Μέγας πρόλογος το στοίχημα στο Μουντιάλ. Όλοι πιστεύουν ότι θα βγάλουν το εύκολο κέρδος, ότι θα πιάσουν την καλή. Από την ημέρα που πέρασε η Ελλάδα στους 16 ξύπνησαν ημέρες EURO 2004, τότε, που όσοι Έλληνες έπαιζαν στοίχημα, τα έσπρωξαν χοντρά στην Ελλάδα, ειδικά στον ημιτελικό αλλά και τον τελικό. Τέτοιο έπος δύσκολα θα ξαναγραφτεί στα κιτάπια της ιστορίας, όχι μόνο από την Εθνική μας, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη Εθνική ομάδα ανάλογου βεληνεκούς.


Ας δούμε την πορεία της Εθνικής μας καθαρά αγωνιστικά, έξω από συναισθηματισμούς, μιας και μιλάμε για τζόγο και οι Διεθνείς μας το μέλλον τους το έχουν εξασφαλίσει, ενώ οι περισσότεροι από εμάς ακόμα πασχίζουμε για ένα "μεροκάματο". Λεφτά ποντάρουμε, όχι καπάκια και μπίλιες. Έγκλημα όποιος ποντάρει στο ΔΙΠΛΟ της Εθνικής μας έστω και 1 ευρώ, εκτός αν του περισσεύουν και σου λέει "δε γαμιέται¨. ΝΟ ΒΕΤ είναι πρακτικά το παιχνίδι αν θέλει κανείς να μιλήσουμε αμιγώς στοιχηματικά. Η "ελληνική ψυχή", η εμπειρία, το πάθος κτλ, είναι για τους δημοσιογράφους και τις αθλητικές εφημερίδες, καθόλου δεν αγγίζουν τον τζογαδόρο. Είμαι Έλληνας και θέλω να περάσουμε με οποιοδήποτε τίμημα, δεν εμπιστεύομαι όμως τα χρήματα μου στην ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Παπάδες έκαναν οι Κοσταρικανοί που κατάφεραν να τερματίσουν 1οι σε όμιλο με θηρία, όπως Αγγλία, Ιταλία και Ουρουγουάη. Παίζουν καλύτερη άμυνα από εμάς και είναι καλύτεροι στις αντεπιθέσεις από εμάς. Ούτε αυτούς θα ποντάρω όμως, αφού και αυτοί, για να κάνουν παιχνίδι θα πρέπει να βρούνε χώρους, πράγμα δύσκολο με αντίπαλο την Εθνική μας. Το διάβασαν καλά οι ΜΠΟΥΚ το ματς και δίνουν το UNDER 2,5 στο 1,40, κοινώς, προβλέπεται πονόματος. Εμείς οι Έλληνες θα στηθούμε από νωρίς στις τηλεοράσεις βέβαια και θα τρώμε τα νύχια μας την ώρα του αγώνα, ακόμα κι αν η μπάλα παίζεται εκνευριστικά στο χώρο του κέντρου. Άλλο αυτό όμως, εδώ μιλάμε για στοίχημα. Σωστές οι αποδόσεις σε 1Χ2, σε ένα παιχνίδι που δεν έχει ενδιαφέρον για έναν τζογαδόρο.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με το Ολλανδία - Μεξικό, άσχετα αν οι Ολλανδοί φαντάζουν σαν πιο δυνατό φαβορί. Μέγα πάθος βγάζει το Μεξικό, παίζει φανταστικά την κόντρα επίθεση, όπως και οι Ολλανδοί, ρώσικη ρουλέτα είναι το ματς και μπορεί να πάει παντού και στα γκολ και στα σημεία.
Σε τρώει ο κώλος σου ή η τσέπη σου σήμερα για να ποντάρεις κάτι; Παίζεις ΔΙΠΛΟ τη Χάμαρμπι στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Έστερ. Όχι 1, αλλά 2 επίπεδα επάνω είναι η  Χάμαρμπι φέτος από όλες σχεδόν τις ομάδες στη Β' Σουηδίας. Καθαρά από τα πόδια των παικτών της εξαρτάται η άνοδος και θεωρώ πως δεν θα την χάσει.
Το βράδυ πας ήρεμος και κερδισμένος και γουστάρεις Εθνική Ελλάδος. Κράτα τα χρήματα σου, δεν είναι EURO 2004, ακόμα κι αν περάσουμε απόψε, μετά είμαστε τελειωμένοι. 

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Το Tzogadomoutro μιλάει ελληνικά. Το σχόλιο σου είναι εξίσου σημαντικό με τα γραφόμενα του. Δίνει τροφή για σκέψη και συζήτηση.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2