Έλα να κάνουμε κονέ

Φτάσαμε αισίως στην περίοδο των εκπτώσεων, στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Superliga που κρατά σε αγωνία τους εκατομμύρια Έλληνες ποδοσφαιρόφιλους. Είσαι δεν είσαι προκατειλημμένος φίλε αναγνώστη, οι μπουκ με τις αποδόσεις που προσφέρουν κάθε χρόνο τέτοια εποχή στα ελληνικά παιχνίδια, μας επιβεβαιώνουν πως το ελληνικό πρωτάθλημα είναι το πιο καθαρό και συνάμα ανταγωνιστικό της Ευρώπης.



Ο ΟΠΑΠ δε, εναρμονισμένος στο κλίμα των ημερών, καθώς και ο βασικός "αιμοδότης" του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα μας, δίνει τη δυνατότητα από σήμερα στον παίκτη του στοιχήματος να ποντάρει στο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Νοτίου Αφρικής.
Προφανώς επιβεβαιώνεται εδώ η περίφημη ρήση του Χάρρυ Κλυνν, πως "είμαστε η μοναδική αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους". Μια εταιρεία που είναι ο βασικός χρηματοδότης των επαγγελματικών ποδοσφαιρικών σωματείων στην Ελλάδα, αλλά σνομπάρει επιδεικτικά τα πρωταθλήματα της Football League και της Football League 2, άλλοτε Β' και Γ' Εθνικής.
Ο λόγος που τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα δεν εμφανίζονται στο κουπόνι του ΟΠΑΠ είναι ευκόλως εννοούμενος και μπορεί να τον διαπιστώσει κάποιος, από τις αποδόσεις που κυκλοφορούν τις τελευταίες αγωνιστικές (και όχι μόνο) στις εταιρίες του διαδικτύου.

Θέμα χρόνου είναι από την άλλη να ξεπηδήσουν και οι "ειδήμονες" που θα προσφέρουν τα "στανταράκια" από την "Μαύρη Ήπειρο". Με την προσθήκη του εν λόγω πρωταθλήματος ο ΟΠΑΠ καλύπτει πλέον και τις 5 ηπείρους και δίνει έτσι την ευκαιρία να επεκτείνουμε και τις γνώσεις μας στην γεωγραφία.

Γεμίζουν οι καθημερινές μας λοιπόν, την στιγμή που αδειάζουν οι τσέπες μας.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2