Ποια Premier League;

Θεωρείται ένα από τα κορυφαία (αν όχι το κορυφαίο) πρωταθλήματα στον κόσμο το αγγλικό, χωρίς όμως να εξάγει τίποτα. Μιλάμε για την ποδοσφαιρομάνα Αγγλία, αυτή που ανακάλυψε το σύγχρονο ποδόσφαιρο, που πήρε ένα Μουντιάλ εντός έδρας κι αυτό χαριστικά, που δεν έχει να επιδείξει ούτε έναν μεγάλο μάνατζερ τα τελευταία 20 χρόνια, ούτε έναν θρυλικό παίκτη τα τελευταία 40 και βάλε.


Έχει άλλη ομορφιά το αγγλικό ποδόσφαιρο, αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, μάγκες όμως οι Εγγλέζοι έχουν γίνει με το χρήμα, με την οργάνωση. Έκαναν γερό μπάσιμο επιχειρηματικά Ρώσοι και Άραβες κροίσοι. πρώτα εκεί, σε ομάδες που δεν υπήρχαν ποδοσφαιρικά στον ευρωπαϊκό χάρτη τα προηγούμενα 20 χρόνια, όπως η Τσέλσι και η Μάντσεστερ Σίτυ και ανέβασαν το επίπεδο. Ήρθαν παίκτες από Βραζιλία και λατινική Αμερική, που το κατέχουν το τόπι και δεν έβλεπες συχνά τα προηγούμενα χρόνια στα αγγλικά γήπεδα, παρά μόνο σε Ιταλίες και Ισπανίες.
Μιλάμε για την Αγγλία λοιπόν, αυτή που κατά τ' άλλα διδάσκει ποδόσφαιρο, που ψάχνεις στις τοπ ομάδες της τον Άγγλο παίκτη με τον μεγεθυντικό φακό! Τελευταία αγγλική ομάδα παραδέχομαι την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ της δεκαετίας του 90', παρόλο που δεν την χώνεψα ποτέ (από συναισθηματικής άποψης επειδή ήμουν Λϊβερπουλ πιτσιρικάς).
Για ποια Premier League μιλάμε λοιπόν, αυτή των ξένων προπονητών (Βενγκέρ, Φαν Χάαλ, Ρανιέρι, Ποκετίνο, Κλοπ, Μουρίνιο, Χίντινγκ, Μπίλιτς) και των Άγγλων κομπάρσων ποδοσφαιριστών (εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων).

Υ.Γ. Το αγγλικό ποδόσφαιρο υπάρχει ακόμα από την League 1 και κάτω.

Και μετά το εισαγωγικό σημείωμα περνάμε στο ζουμί της ημέρας! Χτες με πλήγωσε η Ράγιο που περίμενα να ποδοπατήσει σαν οδοστρωτήρας την Εϊμπάρ, η οποία όμως άντεξε την πίεση παίζοντας φοβερό ξύλο στο Β' ημίχρονο. Θα μπορούσε να τελειώσει το ματς και με 9 και με 8 παίκτες ακόμα, αν και σε γενικές γραμμές η Βαγιεκάνο έμοιαζε εξαιρετικά ασύνδετη και φλύαρη στο παιχνίδι.

Σήμερα κάνω στροφή στα γκολ, δεν θα ασχοληθώ καθόλου με Ισπανία και προχωράω αμέσως στις επιλογές...

Ουντινέζε - Ρόμα: Σε αντίθετη φόρμα οι 2 ομάδες, με την Ουντινέζε να παραπαίει αγωνιστικά και τη Ρόμα να πετάει από νίκη σε νίκη έχοντας ως βασικό στόχο την 3η θέση που οδηγεί και στο Champion's League. ΔΙΠΛΟ που θα φορεθεί πολύ σήμερα και ελπίζω να μην αποδειχτεί παλτό στο τέλος!

Φιορεντίνα - Βερόνα: Ματς με αδιαφιλονίκητο φαβορί τους γηπεδούχους που λογικά θα φτάσουν σε μια εύκολη επικράτηση. Σίγουρα δεν θα θέλει να γίνει σάκος του μποξ η Βερόνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, από την στιγμή όμως που μόνο με νίκες μπορεί να ελπίζει στο θαύμα, αναγκάζεται να παίζει πιο ανοιχτά. Αν έχει κέφια η Φιορεντίνα μπορεί να διασύρει τους φιλοξενούμενους που έχουν και μία από τις χειρότερες άμυνες στο πρωτάθλημα. OVER 3,5.

Ζούλτε Βάρεγκεμ - Μουσκρόν: Τελευταία αγωνιστική στο Βέλγιο και στο συγκεκριμένο παιχνίδι βαθμολογικό ενδιαφέρον ουσιαστικά έχουν μόνο οι γηπεδούχοι που κυνηγούν την 6η θέση και τα πλέι οφ. Η λέξη άμυνα είναι άγνωστη και στις 2, ειδικά στους γηπεδούχους που μετρούν 22/29 OVER 2,5 στο πρωτάθλημα. Στατιστικά λοιπόν επιβεβαιώνεται εδώ η συγκεκριμένη επιλογή, θα ανεβάσω όμως λίγο τον δείκτη δυσκολίας ποντάροντας στο OVER 3,5 που έφερε η Βάρεγκεμ στα τελευταία 3 παιχνίδια της εντός έδρας.

Μαλίν - Σταντάρ Λιέγης: Ακόμα ένα ματς από την τελευταία αγωνιστική του Βελγίου με μονόπλευρο ενδιαφέρον και αυτό είναι με τους φιλοξενούμενους που θέλουν να διατηρηθούν στην 6η θέση. Εντελώς αδιάφορη η Μαλίν θα παίξει ανοιχτά (το συνηθίζει άλλωστε) και ότι ήθελε προκύψει. OVER 2,5 όπως ήρθαν και τα 3 τελευταία της Σταντάρ.

Άστον Βίλλα - Τότεναμ: Μετά τις σφαλιάρες από Γουεστ Χαμ και Ντόρτμουντ (αλλά και την ισοπαλία με την Άρσεναλ), η Τότεναμ θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να μην μείνει κι άλλο πίσω στο κυνήγι του τίτλου. Σάκος του μποξ έχει γίνει η Άστον Βίλλα που ετοιμάζει τις βαλίτσες της για την Τσάμπιονσιπ. Αξιολογότατο το OVER 2,5 σε απόδοση 1,75, καλός και ο συνδυασμός με το ΔΙΠΛΟ σε όσους αρέσει το ρίσκο.

Ρεν - Λυών: Σε πολύ καλό φεγγάρι και οι 2 ομάδες, που κυνηγούν με αξιώσεις την 3η θέση και την έξοδο στο Champion's League. Πολυβόλο η Λυών στα τελευταία της παιχνίδια, στα οποία μετράει 5/6 OVER 2,5. Συνεπής στο σκοράρισμα και η Ρεν και έχουμε τις προϋποθέσεις να δούμε ένα ανοιχτό παιχνίδι εδώ. Σε καλή τιμή το OVER 2,5 και θα το επιλέξω,

Πρόταση 1: Παρολί

Ουντινέζε - Ρόμα ΔΙΠΛΟ 1,70
Μαλίν Σταντάρ Λιέγης OVER 2,5 1,60
Άστον Βίλλα - Τότεναμ OVER 2,5 1,75
Ρεν - Λυών OVER 2,5 1,90

Ποντάρισμα: 5 ευρώ

Πρόταση 2: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Φιορεντίνα - Βερόνα OVER 3,5 2,40
Ζούλτε Βάρεγκεμ - Μουσκρόν OVER 3,5 2,45
Άστον Βίλλα - Τότεναμ ΔΙΠΛΟ & OVER 2,5 1,88

Ποντάρισμα: 10 ευρώ

Αρχική κάβα: 1000 ευρώ
Προηγούμενο υπόλοιπο: 890,23 ευρώ
Κέρδη από προηγούμενα στοιχήματα (12/03/2016): 12,30
Νέο υπόλοιπο: 887,53

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

BONUS:





Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2