Έτσι επιτάσσει η ιστορία

Από το σχολείο μάθαμε πως την ιστορία την γράφουν οι νικητές, ενίοτε και κάποιοι ηττημένοι, αλλά σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Η αγωνία του ανθρώπου λοιπόν, είναι να να τον θυμούνται αφού αποχαιρετήσει αυτή τη ζωή, να αφήσει ένα έργο πίσω του, ένα στίγμα στο χάρτη της παγκόσμιας ιστορίας.


ΑΝ η Ατλέτικο δεν κερδίσει και απόψε το Champion's League, είναι πολύ πιθανό να ξεχαστεί γρήγορα στο πέρασμα του χρόνου. Ο σύλλογος σαφώς  θα εξακολουθεί να υπάρχει, η συγκεκριμένη ΟΜΑΔΑ όμως θα ξεχαστεί...

Οι Ροχιμπλάνκος έχουν την ευκαιρία να γράψουν τα ονόματα τους με ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ στα βιβλία της ιστορίας, να καταφέρουν κάτι πολύ μεγάλο, ένα επίτευγμα που όμοιο του δύσκολα θα ξανασυμβεί. Τίποτα δεν θα μπορεί να συγκριθεί μ' αυτή την κατάκτηση στη συνέχεια της καριέρας τους, ακόμα κι αν αλλάξουν ομάδα κάποιοι ποδοσφαιριστές ή και ο Σιμεόνε ο ίδιος και κατακτήσουν το ίδιο τρόπαιο παραπάνω από μία φορά.
Η ιστορία επιτάσσει να κερδίσει το  τρόπαιο η ομάδα του Τσόλο, ΑΥΤΗ η Ατλέτικο που θα θυμόμαστε και θα εξιστορούμε στα γεράματα μας. Να μην ξεχαστεί όπως η Λεβερκούζεν του Μπάλακ και του Μπαστούρκ, η Βαλένθια των 2 συνεχόμενων χαμένων τελικών του Κούπερ, του Μεντιέτα, του Κίλι Γκονζάλεθ, του Κανιθάρεθ και του Κλαούντιο Λόπεθ.
Να κερδίσει το τρόπαιο η ΑΤΛΕΤΙΚΟ που απέκλεισε τα δύο θηρία Μπαρτσελόνα και Μπάγερν για να φτάσει στον τελικό, να ολοκληρωθεί το ταξίδι για την ομάδα του Σιμεόνε.
Αυτά κι ακόμα περισσότερα θα ειπωθούν σίγουρα από τα χείλη του Σιμεόνε στους παίκτες του απόψε, λίγο πριν την έναρξη του αγώνα. 11 πολεμιστές, 11 Σπαρτιάτες έτοιμοι να θυσιαστούν περιμένει ο κόσμος να δει στο γήπεδο και πιστεύω πως οι περισσότεροι φίλαθλοι, ανεξαρτήτως προτιμήσεων, περιμένουν την στιγμή που θα δουν την Ατλέτικο να σηκώνει στον ουρανό το τρόπαιο.
Το χρωστάει η ΙΣΤΟΡΙΑ στον Σιμεόνε, το ΘΕΛΕΙ ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος, ΑΥΤΟ θα συμβεί!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2