Είσαι προληπτικός

Είσαι προληπτικός, βλέπεις μαύρη γάτα κι αλλάζεις δρόμο, φοράς το σώβρακο σου ανάποδα, έχεις γούρια, θεωρείς κάποιους γκαντέμηδες και τους αποφεύγεις, φοράς κομποσκοίνια και χαϊμαλιά που φέρνουν καλή τύχη και άλλα πολλά.


Μην ανησυχείς, οι περισσότεροι παίκτες του στοιχήματος είναι προληπτικοί, όσοι γενικότερα ασχολούνται με τυχερά παιχνίδια είναι επίσης.

Δεν σ' αφήνει ο εγωισμός να αποδόσεις στον εαυτό σου την ήττα, αλλά τα ρίχνεις στην τύχη ή υπάρχουν τελικά διάφορες μυστήριες υπερφυσικές δυνάμεις που κινούν το σύμπαν και ορίζουν την μοίρα; Είναι μεγάλο μυστήριο αυτό, όπως και το ότι πατώνω όταν γράφω τις επιλογές μου εδώ στο Blog!

Είχα καλή ρέντα μέχρι που άρχισα ξανά να γράφω. Προχτές η Μπρόντμπι έμεινε με 9 παίκτες (νωρίς με 10 και στο 50' με 9) με αποτέλεσμα να μην μπορεί να παλέψει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έπαιξε και καμιά μπαλάρα εδώ που τα λέμε. Χτες είχα 0/3 αλλά το κλίμα στράβωσε από νωρίς, στο ματς με την Ρούμπιν. Στο 1-1 κάνει έξοδο ο τερματοφύλακας και χτυπάει με τις γροθιές του αέρα, γκολάκι δώρο για την ΑΝΖΙ. Κερδίζει πέναλτι μούφα στο 80' η Ρούμπιν, λες θα γίνει το 2-2 και μένει ένα κολασμένο τεταρτάκι μαζί με τις καθυστερήσεις  μετά, αλλά το γίδι το χάνει.
Θα μου πεις έχασα και τα ισπανικά, αλλά ας μου γίνει μάθημα, να μην ξαναποντάρω σε πρεμιέρες! Ανέλπιστα καλή η Οσασούνα στο Ροσαλέδα, δίκαιο το Χ στο Μιραντές - Χετάφε, με την φιλοξενούμενη, όσο παρακολούθησα, να είναι ελαφρώς καλύτερη.

Σκεφτόμουν να σπρώξω πακέτα σήμερα, γιατί είχα καλά κέρδη τις προηγούμενες 3 εβδομάδες, αλλά πάτησα φρένο. Γέννησαν καβούρια  οι τσέπες μου, αλλά δεν έχει και τις τρομερές ευκαιρίες το κουπόνι του Σαββάτου.

Λανς - Αμιάν: Από τα φαβορί για την άνοδο η Λανς και το Φελίξ Μπολάρ είναι σίγουρα από τις πιο καυτές έδρες όχι μόνο στην Ligue 2 αλλά στη Γαλλία γενικότερα. Στέκεται αξιοπρεπώς μέχρι στιγμής η Αμιάν, αναμένεται όμως να έχει δύσκολο απόγευμα σήμερα. Σπανίως ποντάρω τέτοιους ΑΣΟΥΣ στη Β' Γαλλίας, ένα εξαιρετικά δύσκολο στα προγνωστικά πρωτάθλημα και ελπίζω να μην αποδειχτεί τυράκι στο τέλος.

Σουόνσι - Χαλ: Διαβάζαμε για  την Χαλ την προηγούμενη αγωνιστική ότι είναι στα πρόθυρα της διάλυσης. Χωρίς μεταγραφές, με πολύ γκρίνια από τους οπαδούς και υπηρεσιακό προπονητή. Κέρδισε τη Λέστερ τελικά με 2-1, αν και θα μπορούσε το ίδιο εύκολα να ηττηθεί. Εγώ τον παπά αυτής της νίκης δεν θα τον φάω και θεωρώ πως η Σουόνσι, η καλή Σουόνσι που έχει μακράν πιο ποιοτικό υλικό και πολύ υψηλούς στόχους και φέτος, ότι θα ξεπεράσει εύκολα αυτό το εμπόδιο.

Μπρίστολ Σίτυ - Νιουκάστλ: Έκανε σεφτέ στις νίκες η Νιουκάστλ την προηγούμενη αγωνιστική, φτάνοντας στο εμφατικό 4-1 επί της Ρέντινγκ. Χαμηλής δυναμικότητας η Μπρίστολ Σίτυ, αν και γηπεδούχος, μάλλον θα έχει το ρόλο του κομπάρσου στο ματς. Η Νιουκάστλ πήρε  την ψυχολογική ένεση που χρειαζόταν την προηγούμενη αγωνιστική και μπορεί σήμερα να ντουμπλάρει τις νίκες της και να αρχίσει να βλέπει μόνο προς την κορυφή. Σε ικανοποιητικές τιμές το ΔΙΠΛΟ.

Χαρτς - Ινβερνές: Είδα το ματς της πρεμιέρας της Χάρτς με αντίπαλο την  Σέλτικ, στο οποίο ηττήθηκε άδικα στο τέλος. Θεωρώ πως η Ινβερνές των πολλών αμυντικών προβλημάτων δεν έχει καμία τύχη σήμερα. ΑΣΟΣ έτσι απλά.

Γρανάδα - Βιγιαρεάλ:
Με τον Πάκο Χέμεθ  η Γρανάδα στον πάγκο φέτος, ο οποίος έχει διαγράψει από το μυαλό του την λέξη άμυνα. 3 σεζόν στην Βαγιεκάνο, ήταν πρώτη σε OVER 2,5 και με το χειρότερο παθητικό από όλες τις ομάδες της Primera. Η Βιγιαρεάλ ακόμα ψάχνεται, αφού την άφησε στα κρύα του λουτρού ο Μαρθελίνο και την έχει αναλάβει ο Εσκρίμπα. Ποιότητα υπάρχει πάντως στο κίτρινο υποβρύχιο, ανεξάρτητα ποιοι θα αγωνιστούν βασικοί (λόγω και της ρεβάνς με τη Μονακό για το Champion's League). Μπορεί να είναι πρεμιέρα (όπως και χτες), όταν όμως το OVER 2,5 πληρώνει πάνω από 2,00, σε ομάδα που κάθεται στον πάγκο της αυτός ο τρελός (λατρεία μου), θα το ρισκάρω!

Βραζιλία - Γερμανία: Η μεγάλη ευκαιρία των Βραζιλιάνων να πάρουν την ρεβάνς από εκείνο το τεράστιο ξεφτιλίκι του 1-7 στο Μουντιάλ. Είδα τους Γερμανούς στον ημιτελικό με τη Νιγηρία, έβαλαν 1 γκολ νωρίς και μετά έπαιζαν άμυνα χωρίς να απειληθούν καθόλου! Τελικά παστέλωσαν ακόμα 1 στο τέλος και καθάρισαν. Δε νομίζω να συμβεί το ίδιο σήμερα, η Βραζιλία δεν είναι Νιγηρία, είναι πολύ καλύτερη ομάδα και με το Νεϊμάρ σε μεγάλα κέφια! Θα τα δώσουν όλα οι 2 ομάδες  και περιμένω ανοιχτό και επιθετικό παιχνίδι, με το OVER 2,5 να είναι η επιλογή μου.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Λανς - Αμιάν ΑΣΟΣ 1,75
Γρανάδα - Βιγιαρεάλ OVER 2,5 2,05
Βραζιλία - Γερμανία OVER 2,5 1,70

Πρόταση 2: ΤΡΙΑΔΑ

Σουόνσι - Χαλ ΑΣΟΣ 1,65
Μπρίστολ Σίτυ - Νιουκάστλ ΔΙΠΛΟ 2,15
Χαρτς - Ινβερνές ΑΣΟΣ 1,80

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2