Μόνο σημεία

Ποντάρισμα μόνο σε σημεία έβγαλε η σημερινή μου μελέτη στα παιχνίδια του Σαββάτου. Έχω  αφήσει στην άκρη κάτι Ιταλίες και Ισπανίες, εκεί όπου ακόμα οι ομάδες ψάχνονται και μαζί τους ψαχνόμαστε κι εμείς. Αποκτούν αγωνιστικό ρυθμό οι ομάδες στην Αγγλία.



Από Αγγλία μεριά οι επιλογές μου σήμερα κυρίως, επικεντρώνοντας στις ομάδες που έχουν ξεκινήσει με θετικό μομέντουμ τη σεζόν.

Έβερτον - Στόουκ: Έχει ξεκινήσει δυνατά η Έβερτον τη σεζόν, την στιγμή που η Στόουκ ακόμα ψάχνεται αγωνιστικά. Εμπιστοσύνη στην ομάδα του Κούμαν, ο οποίος αν μη τι άλλο έχει δείξει δείγματα γραφής και φημίζεται για τη σοβαρότητα του.

Ίπσουιτς - Πρέστον: Πανίσχυρη στο Πόρτμαν Ρόουντ η Ίπσουιτς, έρχεται από θετικές εμφανίσεις που δεν συνδυάστηκαν όμως και με τα ανάλογα αποτελέσματα. Δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο μέχρι στιγμής η Πρέστον και ο ΑΣΟΣ έχει αξία εδώ.

Μπλάκμπερν - Φούλαμ: Υπερβολική η γκρίνια στο στρατόπεδο της Μπλάκμπερν, που ίδρωσε μεσοβδόμαδα για να καταβάλει την αντίσταση της Κρου (τις χωρίζουν 2 κατηγορίες) στο Λιγκ Καπ. Πολύ πιο σοβαρό το αγωνιστικό πρόσωπο που έχει δείξει η Φούλαμ, είναι αήττητη στα 4 πρώτα παιχνίδια και το ΔΙΠΛΟ αποκτά δίκαια προβάδισμα.

Μπρίστολ Σίτυ - Άστον Βίλλα: Χρειάζεται πολύ δουλειά ακόμα η Μπρίστολ Σίτυ για να σταθεί ανταγωνιστικά στην κατηγορία, σύμφωνα με δηλώσεις του προπονητή της. Προσαρμόζεται σιγά σιγά η Άστον Βίλλα στις απαιτήσεις της κατηγορίας και θα ποντάρω να κατακτήσει σήμερα τους 3 πρώτους της βαθμούς εκτός έδρας.

Ντιζόν - Λυών: Το αντίπαλο δέος της Παρί φέτος λέγεται Λυών, η οποία έχει ξεκινήσει με 2 νίκες το πρωτάθλημα, χωρίς να δεχτεί τέρμα και τον Λακαζέτ σε μεγάλα κέφια! (έχει πετύχει όλα της τα γκολ!). Μηδέν βαθμούς, μηδέν  γκολ στο ενεργητικό της η Ντιζόν, που σίγουρα κάποια στιγμή θα βγάλει αντίδραση, όταν όμως δεν μπορεί να πάρει αποτέλεσμα με Λιλ και με Ναντ, θα τα καταφέρει σήμερα...; ΔΙΠΛΟ.

Γκρόιτερ Φιρτ - Άουε: Με 2 πολύ καλές εμφανίσεις έχει ξεκινήσει η Γκρόιτερ τη σεζόν και η ήττα με 3-1 από το Αννόβερο την προηγούμενη αγωνιστική είναι μαγική εικόνα. Καλή και ανταγωνιστική η Άουε, λογικά θα κατέβει με αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι όμως φτάνουν πολύ εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, δημιουργούν πολλές φάσεις και αγωνιζόμενοι στην έδρα τους θα έχουν τον πρώτο λόγο (ελπίζω και  τον τελευταίο). ΑΣΟΣ.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Έβερτον - Στόουκ ΑΣΟΣ 1,60
Ίπσουιτς - Πρέστον ΑΣΟΣ 1,90
Μπλάκμπερν - Φούλαμ ΔΙΠΛΟ 2,15

Πρόταση 2: ΤΡΙΑΔΑ

Γκρόιτερ Φιρτ - Άουε ΑΣΟΣ 2,00
Ντιζόν - Λυών ΔΙΠΛΟ 1,60
Μπρίστολ Σίτυ - Άστον Βίλλα ΔΙΠΛΟ 2,45

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα σημεία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2