Σκάει γάιδαρος

Δεν ξέρω με ποιον να τα βάλω, την τύχη μου ή τις επιλογές μου. Η ουσία είναι πως όταν διευρύνεται το αρνητικό σερί δοκιμάζονται τα νεύρα και η υπομονή. Για ακόμα ένα σαββατοκύριακο συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο, με τριάδες και στη συνέχεια θα δω αν χρειάζεται να αναθεωρήσω τον τρόπο παιχνιδιού μου.






Νιουκάστλ - Γουλβς: Σκυλομετάνιωσα που δεν πόνταρα τη Νιουκάστλ μεσοβδόμαδα στη νίκη της με 0-6 επί της ΚΠΡ. Έχει πατήσει το πόδι στο γκάζι η ομάδα του Μπενίτεθ και αν συνεχίσει έτσι σε λίγο καιρό θα την βρίσκουμε σε τοκογλυφικές αποδόσεις. Στο σημερινό παιχνίδι με την Γουλβς επέλεξα το OVER 2,5 που το βγάζουν οι ανθρακωρύχοι και μόνοι τους.

Σριούσμπερι - Σκάνθορπ: Οι πιο OVER ομάδες του πρωταθλήματος, με την Σριούσμπερι να έχει φέρει 5/6 στα πιο πρόσφατα της και την Σκάνθορπ 6/6 (τα 5 από τα 6 μάλιστα ήταν και OVER 3,5). Φτωχό πλην τίμιο το OVER 2,5 στον ΟΠΑΠ, μόλις στο 1,60 από το αρχικό 1,70, αλλά με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο (για να δούμε...).

Γκαϊς - ΑΦΚ Γιουνάιτεντ: Θα με ρωτήσει κανείς αν έχω δει ποτέ Β' Σουηδίας και θα έχει και δίκιο, αλλά τυγχάνει τις 2 συγκεκριμένες ομάδες να τις έχω παρακολουθήσει (το καλοκαίρι που οι υπόλοιποι ήταν στα μπάνια του λαού). Ειδικά την Γκαϊς την έχω δει στα τελευταία 3  εντός έδρας της και άνετα κερδίζει οποιαδήποτε ομάδα της κατηγορίας. Δημιουργεί εύκολα φάσεις, παίζει γρήγορο και επιθετικό ποδόσφαιρο, διαθέτει πολύ ποιοτικούς για την κατηγορία μεσοεπιθετικούς και έχει καλή φυσική κατάσταση. Θεωρώ  VALUE τον ΑΣΟ σε τιμές πάνω από 2,00, πολύ πιθανό και το OVER 2,5, αφού όλα τα ματς των γηπεδούχων έχουν πολλά γκολ και πολλές φάσεις στις 2 εστίες.

Ζούλτε Βάρεγκεμ - Κορτράικ: Ζούλτε και Γάνδη παίζουν ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή στο Βέλγιο. Καλή και χρυσή η Κορτράικ, αλλά δεν βρίσκεται σε καμία περίπτωση ακόμα σε αυτό το επίπεδο. ΑΣΟΣ!

Μπορντό - Ανζέ: Κάθε φορά  που αποφασίζω να ποντάρω σε OVER 2,5 στην Γαλλία το μετανιώνω, βρίζω τον εαυτό μου και λέω ότι δεν θα το ξανακάνω. 3/4 OVER 2,5 έχει μέχρι στιγμής η Μπορντό, ενώ η Ανζέ ξεμπούκωσε επιθετικά στο ματς με την Ντιζόν. Στο 2,00 το OVER 2,5 (άι να δούμε...).

Λας Πάλμας - Μάλαγα: Από τις μικρομεσαίες ομάδες της Ισπανίας, η Λας Πάλμας αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο. Ξεκίνησε με φιλοδοξίες η Μάλαγα τη σεζόν, μέσα στο χορτάρι όμως τα αποτελέσματα δεν είναι ανάλογα. Δεν περιμένω να βγει αέρας ο ΑΣΟΣ (μακάρι να βγει δηλαδή), η φόρμα και η εικόνα των 2 ομάδων όμως δείχνει προς τα αριστερά.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Νιουκάστλ - Γουλβς OVER 2,5 1,75
Σριούσμπερι - Σκάνθορπ OVER 2,5 1,60
Γκαϊς - ΑΦΚ Γιουνάιτεντ ΑΣΟΣ 2,15

Πρόταση 2: ΤΡΙΑΔΑ

Ζούλτε Βάρεγκεμ - Κορτράικ ΑΣΟΣ 1,85
Μπορντό - Ανζέ OVER 2,5 2,05
Λας Πάλμας - Μάλαγα ΑΣΟΣ 2,10

* Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2