Το στοίχημα αντικατέστησε το ΠΡΟ-ΠΟ

2 είναι τα παιχνίδια του Λαού κάθε σαββατοκύριακο, το στοίχημα και το ΤΖΟΚΕΡ. Αν πεις την λέξη ΠΡΟ-ΠΟ σε κανένα 20χρονο (να μην πάω και πιο κάτω), λογικά δεν θα καταλάβει γιατί του μιλάς.


Όταν μιλάμε για παιχνίδι του λαού βέβαια, οι απαιτήσεις μειώνονται, καθώς χέστηκε ο μπαρμπά - Νίκος ή ο κυρ - Μανώλης, αν ρίχνουν τις αποδόσεις στα παιχνίδια που έχεις αποφασίσει εσύ να ποντάρεις. Το φαινόμενο "άλλες αποδόσεις γράφει επάνω στο κουπόνι, άλλες βγάζει το μηχάνημα όταν χτυπάει το δελτίο" είναι πλέον πολύ συχνό. Στον ΟΠΑΠ δεν δίνεται η δυνατότητα στον παίκτη του πρακτορείου να δει την απόδοση που ποντάρει αν έχει αλλάξει, γεγονός απαράδεκτο όταν μιλάμε για στοίχημα! Πρέπει να το κοιτάξουν αυτό οι αρμόδιοι, γιατί οι περισσότεροι παίκτες δυσαρεστούνται έτσι και τα ακούν μετά άδικα οι πράκτορες!
Μιλάμε όμως για το παιχνίδι του λαού, που σημαίνει ότι θα ασχοληθεί έστω και μια φορά το μήνα ο κάθε σχετικός - άσχετος και λόγω της μεγάλης μάζας παικτών, πνίγονται οι φωνές των λίγων που βλέπουν ας πούμε πιο σοβαρά τον τζόγο.

Σχεδόν ότι πήγα να ποντάρω σήμερα στο πρακτορείο, είχε αλλαγή στην απόδοση (δυστυχώς προς τα κάτω). Συνήθως κοιτάζω στον υπολογιστή μην τυχόν έχει γίνει κάποια αλλαγή και μετά ποντάρω, αλλά σήμερα  είπα δεν γαμιέται και την πάτησα.

Ανζέ - Ντιζόν: Μαγική εικόνα η νίκη της Ντιζόν επί της Λυών την προηγούμενη αγωνιστική. Θα μπορούσε να φάει και 5 και 6 και 7 γκολ αν δεν ήταν τόσο άστοχοι οι επιθετικοί της Λυών και τόσο καλός ο τερματοφύλακας της. Η Ανζέ έχει πάρει πολύ λιγότερα από όσα άξιζε μέχρι στιγμής και στην έδρα της δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 10 παιχνίδια από την σημερινή της αντίπαλο. Καλός ο ΑΣΟΣ πληρώνει πάνω από 2,00.

Θέλτα - Ατλέτικο Μαδρίτης: Μουδιασμένα ξεκίνησε η Ατλέτικο το πρωτάθλημα, η διακοπή όμως θα έδωσε σίγουρα χρόνο στο Σιμεόνε να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες της ομάδας του. Η Θέλτα είναι ανταγωνιστική και φέτος, αν και έχασε σε ποιότητα με την αποχώρηση του Νολίτο, ενώ σήμερα δεν θα αγωνιστεί και ο δεύτερος πιο ποιοτικός της παίκτης, ο Ορεγιάνα. Ποντάρισμα στην πρώτη νίκη της Ατλέτικο.

Λούγκο - Σεβίλλη Β': Ροντέο γίνονται τα περισσότερα παιχνίδια και των 2 ομάδων μέχρι στιγμής. Την αμυντική αφέλεια που διακρίνει όλες τις Β' ομάδες έχει και η Σεβίλλη Β', που καλείται να πάρει αποτέλεσμα σε μια δύσκολη ομολογουμένως έδρα. Βγάζει πολλές φάσεις στα εντός η Λούγκο, περιμένω ανοιχτό ματς, το ίδιο και οι ΜΠΟΥΚ του ΟΠΑΠ που έριξαν το OVER 2,5 σε 1,70 από το αρχικό 1,85.

Μπόλτον - Μ.Κ. Ντονς: Πρωτοπόρος και παίζει και το καλύτερο ποδόσφαιρο στην κατηγορία μέχρι στιγμής η Μπόλτον. Δεν έχει δείξει σπουδαία πράγματα η Μ.Κ. μέχρι στιγμής και ο ΑΣΟΣ σε απόδοση 1,91 μπήκε στις επιλογές μου.

Γουέστ Χαμ - Γουότφορντ: Ξεκίνησε με δύσκολο πρόγραμμα η Γουέστ Χαμ (με Μάντσεστερ και Σίτυ εκτός), στο κατάμεστο ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου όμως περιμένουμε να δούμε επιτέλους την περυσινή ομάδα. Ψάχνεται ακόμα η Γουόφορντ του Ματσάρι και οι παίκτες της προσπαθούν να αφομοιώσουν ακόμα το καινούριο σύστημα. Από τα εμπορικά σημεία της ημέρας ο ΑΣΟΣ.

Λούτον - Γκρίμσμπι: Οι 2 καλύτερες επιθέσεις τις κατηγορίας κοντράρονται σ' αυτό το ματς (14 γκολ η Λούτον, 13 η Γκρίμσμπι), με την Γκρίμσμπι ειδικά να είναι όσα βάλουμε κι όσα φάμε μέχρι στιγμής. Ήταν ευκαιρία το OVER 2,5 σε απόδοση 1,80, το πήρε γραμμή ο ΟΠΑΠ και το έριξε στο 1,60 τη στιγμή που γράφω.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Ανζέ - Ντιζόν ΑΣΟΣ 2,05
Θέλτα - Ατλέτικο Μ. ΔΙΠΛΟ 1,60
Λούγκο - Σεβίλλη Β' OVER 2,5 1,70

Πρόταση 2: ΤΡΙΑΔΑ

Μπόλτον Μ.Κ. Ντονς ΑΣΟΣ 1,91
Γουέστ Χαμ - Γουότφορντ ΑΣΟΣ 1,60
Λούτον - Γκρίμσμπι OVER 2,5 1,60

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2