Αλλαγή τακτικής

Είδα κι απόειδα με τις τριάδες και κατεβαίνω στον αγωνιστικό χώρο με διαφορετική τακτική σήμερα. Η μπάλα στο κέντρο, σίγουρες μπαλιές στην επίθεση και η άμυνα απλά να διώχνει την μπάλα.



Πιο ορθολογικός τρόπος παιχνιδιού λοιπόν, πριν μπω με τις κάλτσες μέσα και ξενερώσω μέχρι τα Χριστούγεννα. Δοκιμάζω το 2-3-4, στο οποίο οι αποδόσεις πρέπει να είναι μίνιμουμ 2,50, αν θέλουμε να έχουμε καλό κέρδος ή με μια δυάδα να πάρουμε πίσω το 60%-80% του  πονταρίσματος μας.

Μάντσεστερ Γ. - Μπέρνλι: Έχει ανέβει σε αγωνιστικούς ρυθμούς η Γιουνάιτεντ και υποδέχεται την αρκετά υποδεέστερη Μπέρνλι. 3 ήττες έχει να επιδείξει η Μπέρνλι εκτός έδρας, σε όλες έφαγε από 3 γκολ. Άντε να βάλει ακόμα 1 η Γιουνάιτεντ να βγει το OVER 3,5. Μπορεί να συμβάλει και η Μπέρνλι πάντως, αφού οι διάβολοι δεν έχουν βρει ακόμα αμυντική σταθερότητα.

Μίντλεσμπρο - Μπόρνμουθ: Πολύ πιο φορμαρισμένη η Μπόρμουνθ, που παίζει στα ίσια όλα τα ματς, σε αντίθεση με τη νεοφώτιστη Μίντλεσμπρο που το πάει στον κλεφτοπόλεμο. Η φιλοξενούμενη ηττήθηκε μόνο από την Μάντσεστερ Σίτυ στα 6 τελευταία της, ενώ η Μίντλεσμπρο έχει κερδίσει μόνο την ουραγό Σάντερλαντ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Το ΔΙΠΛΟ σε πρώτο πλάνο.

Τουλούζ - Λυών: Πέρυσι σώθηκε με θαύμα η Τουλούζ, φέτος όμως έχει ξεκινήσει με τσίτα τα γκάζια το πρωτάθλημα και 4/4 εντός έδρας. Σε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα η Λυών, που εκτός έδρας δεν πέτυχε καν γκολ στα 3 τελευταία της. Ποντάρισμα στον αουτσάιντερ ΑΣΟ!

Ζούλτε Βάρεγκεμ - Μπριζ: Πρωτοπόρος και αήττητη εντός έδρα η Ζούλτε Βάρεγκεμ, υποδέχεται την Μπριζ που έχει εκτός έδρας 4 ήττες σε 6 παιχνίδια. Αουτσάιντερ ο ΑΣΟΣ σε ένα παιχνίδι που σίγουρα θα είναι αμφίρροπο, με τα δεδομένα αυτά όμως, η απόδοση για τη νίκη των γηπεδούχων είναι πολύ μεγάλη. Η Ζούλτε άλλωστε δεν έχει δώσει αρνητικά δείγματα μέχρι στιγμής και εντός έδρας τουλάχιστον μπορεί να κερδίσει οποιαδήποτε ομάδα στη χώρα.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3-4



Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2