Ξεσκούριασμα μετά την διακοπή

Επιτέλους έφυγε αυτό το καταραμένο δεκαπενθήμερο με τις εθνικές ομάδες, να επιστρέψουμε σε όμορφους στοιχηματικούς ρυθμούς.


Πλούσιο το κουπόνι του σαββατοκύριακου, πολλοί οι αγώνες και είμαι βέβαιος πως οι περισσότεροι έχετε πέσει με τα μούτρα στην μελέτη από το πρωί, όπως κι εγώ.

Το δικό μου το μενού σήμερα έχει κάτι από Μπουντεσλίγκα και ολίγη από Βέλγιο.

Άουγκσμπουργκ - Σάλκε: Ξύπνησε η Σάλκε; έτσι φαίνεται, μετά το 4-0 επί της Γκλάντμπαχ και η διακοπή μάλλον θα της έκανε περισσότερο καλό ακόμα. Απέναντι στην Άουγκσμπουργκ που δεν "τρομάζει" φέτος είναι δίκαια το φαβορί και θα την στηρίξω και σήμερα να ζευγαρώσει τις νίκες της.

Γκλάντμπαχ - Αμβούργο: Το απόλυτο αφεντικό είναι η Γκλάντμπαχ όταν αγωνίζεται εντός έδρας και αναμένεται να επικρατήσει του Αμβούργου, που τα τελευταία χρόνια κινείται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και κάποια στιγμή θα το πει μάλλον το ποίημα και θα υποβιβαστεί στην 2η κατηγορία.

Μουσκρόν - Γκενκ: Πήρε μπροστά η Γκενκ, που διαθέτει πολύ καλύτερο υλικό από την Μουσκρόν και σίγουρα θα αναζητήσει τη νίκη απόψε που θα την κρατήσει σε επαφή με την κορυφή. Ήδη κατρακυλά το ΔΙΠΛΟ, από το αρχικό 2,00 εγώ το πρόλαβα στο 1,80.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Άουγκσμπουργκ - Σάλκε: ΔΙΠΛΟ 2,10
Γκλάντμπαχ - Αμβούργο ΑΣΟΣ 1,55
Μουσκρόν - Γκενκ ΔΙΠΛΟ 1,80

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2