Πολλοί ΑΣΟΙ στο μανίκι

Γνωρίζω πως οι περισσότεροι από εσάς θα έχουν ήδη ποντάρει και θα περιμένουν να ξεκινήσουν τα παιχνίδια, λίγο η έλλειψη χρόνου όμως, λίγο οι υποχρεώσεις, δεν μου άφησαν πολλά περιθώρια για μελέτη και τη δυνατότητα να ανεβάσω πιο νωρίς τις επιλογές μου.



Όχι ότι κρέμονται πολλοί από τα γραφόμενα μου για να ποντάρουν, ποτέ δεν είχα αυτή την εντύπωση ούτε θέλω τέτοια ευθύνη, αλλά απλά από περιέργεια, αρκετοί κάνουν ένα κλικ να δουν τι ποντάρει κι αυτή η ψυχή!

Με ΑΣΟΥΣ λοιπόν θα ασχοληθώ σήμερα όπως θα καταλάβατε και από τον τίτλο και χωρίς πολλά πολλά περνάω στο κυρίως θέμα.

Φράιμπουργκ - Άουγκσμπουργκ: Έχει κάνει το 3/3 εντός έδρας η Φράιμπουργκ, με αντιπάλους το Αμβούργο, την Άιντραχτ και την Γκλάντμπαχ. Στα μέτρα  της και όχι ανώτερη από τις προαναφερθείσες η Άουγκσμπουργκ. Ποντάρισμα στην έδρα λοιπόν.

Μπραν - Μόλντε: Παιχνίδι που θα κρίνει πολλά για την έξοδο στην Ευρώπη. Την καλύτερη εντός έδρας άμυνα με 4 γκολ παθητικό έχει η Μπραν, την στιγμή που η Μόλντε δεν βρίσκεται και στην πιο ιδανική αγωνιστική κατάσταση (1 νίκη στα 5 τελευταία). ΑΣΟΣ κι εδώ.

Ριντ - Βακ Πέλετς: Στα τελευταία 2 εντός έδρας η Ριντ κέρδισε Άλταχ και Ραπίντ Βιέννης, σαφώς ανώτερες ποιοτικά ομάδες από την Βακ Πέλετς που εκτός έδρας έχει να καυχιέται μόνο για 1 ισοπαλία και 4 ήττες και τέρματα 3-12. ΑΣΟΣ.

Χετάφε - Ουέσκα: Πήρε μπροστά η Χετάφε  με την πρόσληψη του Μπορδαλάς που έχει φάει τα γήπεδα της Σεγούντα με το κουτάλι τα τελευταία χρόνια. Καλή ομάδα η Ουέσκα, εκτός έδρας όμως κατεβαίνει απλά για να μην χάσει και αν δεν τις πάει το παιχνίδι μπορεί να φύγει και με ταρίφα στην πλάτη. Πάμε με την έδρα και το μεγαλύτερο όνομα στο συγκεκριμένο ζευγάρι.

Ντιζόν - Λοριάν: Σε καλή κατάσταση η Ντιζόν, που μου χάλασε το καλό μου δελτίο την προηγούμενη Κυριακή με την ισοπαλία στην έδρα της Σεντ Ετιέν. Άξιζε να φύγει με το ΔΙΠΛΟ, είδα όλο το παιχνίδι. Το απόλυτο, δηλαδή 0/4 έχει η Λοριάν εκτός έδρας και ελπίζω να το κάνει 0/5. Η Ντιζόν άλλωστε είναι πολύ καλύτερη στα εντός.

Βαγιεκάνο - Χιρόνα: Το καμάρι μου, η Ράγιο, δεν τα πηγαίνει καθόλου καλά φέτος και αν δεν φύγει ο σαπιοκοιλιάς Σαντοβάλ μάλλον δεν θα δει άσπρη μέρα. Η αλήθεια είναι ότι είχα μαρκάρει το OVER 2,5, αφού τα παιχνίδια της Ράγιο εντός έδρας είναι εντελώς Run and Gun. Ποιοτικό σύνολο η Χιρόνα, όχι όμως τόσο όσο η αντίπαλος της, που δεν την παίρνει για 2η συνεχόμενη εντός έδρας γκέλα. Προτίμησα τον ΑΣΟ τελικά που κινείται στα ίδια επίπεδα με το OVER 2,5 και ελπίζω να μην το μετανιώσω!

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ


Πρόταση 2: ΤΡΙΑΔΑ


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2