Η μισή μαγεία είναι στη μελέτη

Το στοίχημα είναι παιχνίδι, τυχερό παιχνίδι, είναι τζόγος. Κάτι το κάνει να διαφέρει όμως με άλλα τυχερά παιχνίδια, όπως είναι η ρουλέτα, ή το μπλακ τζακ ή τα ζάρια. Αυτό είναι η μελέτη, η διαδικασία εκείνη που ο παίκτης διαβάζει τις πληροφορίες, τις επεξεργάζεται, που τις ζυγίζει και καταλήγει στην επιλογή του.



Το έχω ξαναγράψει, η μελέτη είναι ιεροτελεστία, είναι η χαρά του στοιχηματζή - τζογαδόρου, η μισή χαρά (η άλλη μισή είναι η νίκη). Να σηκωθεί Σαββάτο πρωί, να φτιάξει την φραπεδάρα του, να ακούσει το ραδιοφωνατζή - στοιχηματζή, να πάει στο πρακτορείο, να διαβάσει τις εφημερίδες του και στο τέλος να ποντάρει. Η μισή μαγεία του παιχνιδιού συνοψίζεται σ' αυτή τη διαδικασία, χάσει κερδίσει, αυτό κάνει το στοίχημα τόσο εθιστικό στον παίκτη.
Ποιο το νόημα να μπεις να διαβάσεις τα έτοιμα προγνωστικά, να πάρεις έτοιμα τα σημεία, χωρίς να διαβάσεις τίποτα, χωρίς να μελετήσεις και στο τέλος να χάσεις κι από πάνω. Άντε να βρεις κάποιον τζογαδόρο που σε πληρώνει ανελλιπώς και είναι μάγος των προγνωστικών πάει στο διάολο, να τον ακολουθήσεις τυφλά. Επειδή ο τζόγος όμως είναι πρώτα απ' όλα διασκέδαση, μην την στερείς στον εαυτό σου λειτουργώντας κατ' αυτόν τον τρόπο.
Διάβασε, ανέλυσε, σύγκρινε, επέλεξε τους αγώνες σου σύμφωνα με την δικιά σου κρίση, αυτό είναι το παιχνίδι.

Ίνγκολσταντ - Βόλφσμπουργκ: Από άποψης ρόστερ οι 2 ομάδες είναι η μέρα με τη νύχτα και περισσότερο η Βόλφσμπουργκ είναι αυτή που απογοητεύει. Δεν περίμενε κάποιος κάτι περισσότερο από την Ίνγκολσταντ φέτος και αν καταφέρει στο τέλος να σώσει την κατηγορία η χρονιά θα κριθεί επιτυχημένη. Γνωρίζουμε καλά πως στη Γερμανία αλλάζουν πολύ τα δεδομένα μετά την διακοπή του χειμώνα, η Βόλφσμπουργκ όμως βρίσκεται ήδη αρκετά χαμηλά στη βαθμολογία και σίγουρα δεν θα θέλει να κλείσει τη χρονιά κοντά στην επικίνδυνη ζώνη. Επιστρέφει ο Ντράξλερ σήμερα και θα δώσει άλλη πνοή στην επιθετική της γραμμή. Δεν έγιναν ομαδάρα οι γηπεδούχοι επειδή κέρδισαν την Ντάρμσταντ την προηγούμενη αγωνιστική, με το ΔΙΠΛΟ.

Σκάνθορπ - Όξφορντ: Η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας έχει όνομα και λέγεται Σκάνθορπ. Σχεδόν αλάνθαστη εντός έδρας, έχει να ηττηθεί εκεί στα 20 τελευταία παιχνίδια, ενώ την ίδια στιγμή η Όξφορντ χωλαίνει στα εκτός. Χωρίς φόβο, με πάθος, για τον ΑΣΟ στο 1,80.

Σπαλ - Λατίνα: Όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της Σπαλ ήρθαν OVER 2,5, ενώ την ίδια στιγμή η Λατίνα έχει σκοράρει στα 7/8 μακριά από το σπίτι της. Αν και στην Β' Ιταλίας δεν φημίζονται για το υψηλής ποιότητας θέαμα που προσφέρουν, με αυτά τα δεδομένα το OVER 2,5 έχει καλές πιθανότητες.

Έουπεν - Βέστερλο: Οι 2 χειρότερες άμυνες της κατηγορίες έρχονται αντιμέτωπες σ' αυτό  το παιχνίδι, με την Έουπεν πάντως να διαθέτει καλύτερο σύνολο και να είναι δίκαια το φαβορί. Δε νομίζω να αλλάξουν τις συνήθειες τους τώρα, περιμένω πολλά γκολ και θα ποντάρω στο OVER 3,5. Η Βέστερλο άλλωστε έχει δεχτεί 25 από τα 36 γκολ μακριά από το σπίτι της.

Τουν - Λουκέρνη: Ακόμα ένα ζευγάρι όπως και το παραπάνω, στο οποίο η έννοια άμυνα είναι άγνωστη, ειδικά στη Λουκέρνη που έχει φέρει όλα της τα παιχνίδια στο πρωτάθλημα OVER  2,5. Βολεύει κιόλας το γεγονός ότι η Τουν καίγεται περισσότερο για τη νίκη, με τη Λουκέρνη να είναι πιο χαλαρά σήμερα, λόγω της καλής βαθμολογικής της συγκομιδής. Λογικά θα δούμε ανοιχτό παιχνίδι και το OVER 3,5 έχει καλές πιθανότητες.

Μπάγερν - Λεβερκούζεν: Πληγωμένο θηρίο η Μπάγερν μετά τις ήττες από Ντόρτμουντ και Ροστόφ και θα θέλει σίγουρα να δώσει απαντήσεις στο σημερινό ντέρμπι με την Λεβερκούζεν. Μάλλον θα πληρώσουν τα σπασμένα οι φιλοξενούμενοι και μένει να δούμε απλά πόσα θα γράψει το κοντέρ. Μπορεί να συνεισφέρει στο δείκτη του σκορ και η Λεβερκούζεν πάντως, καθώς εκτός του ότι έχει την ποιότητα, η Μπάγερν συνηθίζει να δέχεται γκολ φέτος (έχει δεχτεί στα 9/10 τελευταία της). OVER 3,5 που πληρώνει 2,10 στον ΟΠΑΠ.

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ

Ίνγκολσταντ - Βόλφσμπουργκ ΔΙΠΛΟ 2,35
Σκάνθορπ - Όξφορντ ΑΣΟΣ 1,80
Σπαλ - Λατίνα OVER 2,5 1,80

Πρόταση 2: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Έουπεν - Βέστερλο OVER 3,5 2,25
Τουν - Λουκέρνη OVER 3,5 2,35
Μπάγερν - Λεβερκούζεν OVER 3,5 2,10

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2