Στα χαρακώματα

Αλλαγή τακτικής σήμερα, στροφή σε επιλογές υψηλού ρίσκου και σε πρώτο πλάνο παιχνίδια στα οποία αναμένεται να πέσουν κορμιά!

Στον 1ο παγκόσμιο πόλεμο, οι μεγάλες μάχες δόθηκαν στα χαρακώματα. Εκατομμύρια άνθρωποι σκοτώθηκαν μέσα σ' αυτές τις τάφρους, που έτσι τυχόν και προσπαθούσες να ξεμυτίσεις ήσουν σχεδόν βέβαια μακαρίτης. Τεράστια κανόνια και πυροβόλα δεν σταματούσαν να ρίχνουν βλήματα όλη μέρα και οι στρατιώτες ήταν καταδικασμένοι να κάθονται εκεί μέσα και να περιμένουν... Δεν υπήρχε λογική, δεν υπήρχε τακτική, ήταν μια μάχη, ένας πόλεμος αναμονής στον οποίο ενίοτε επιβραβεύονταν το ρίσκο, όσων "τρελών" αποφάσιζαν να βγουν από εκεί μέσα και να κάνουν ΝΤΟΥ στον αντίπαλο. Ντου στον αντίπαλο λοιπόν σήμερα, με μια ανάλογη στοιχηματική λογική από πλευράς μου, σε παιχνίδια με ομάδες μέσα σε χαρακώματα.

Καθείς βέβαια κάνει τα κουμάντα του, σύμφωνα με την λογική και το ένστικτό του (εδώ είναι που βγάζω την ουρά μου απέξω), η δική μου αίσθηση σήμερα επιτάσσει να κυνηγήσω μεγάλες αποδόσεις.

Σοσιεδάδ - Βαλένθια: Η Σοσιεδάδ κατά καιρούς εμφανίζει ομαδάρες, όταν όμως ανεβαίνει ο πήχης και σοβαρεύουν τα πράγματα τα κάνει μούσκεμα. Όσο δεν υπήρχε πίεση και ξεκάθαροι στόχοι στον ορίζοντα, τα αποτελέσματα έρχονταν νεράκι, τώρα που σκαρφάλωσε στην βαθμολογία, το άγχος για επιτυχία μάλλον βαραίνει τα πόδια των παικτών. Εντός έδρας φυσικά, παραδοσιακά, μπορεί στην μέρα της όχι απλά να κερδίσει, αλλά να διαλύσει οποιαδήποτε ομάδα και σίγουρα αναμένεται και αντίδραση μετά την 5αρα της Δευτέρας από την Λα Κορούνια. Η Βαλένθια δεν ήταν κακή στο ματς με την Μάλαγα, ίσα ίσα στο πρώτο ημίχρονο έκανε κουδούνια την αντίπαλη άμυνα. Βέβαια για να κερδίσεις ένα παιχνίδι πρέπει να παίξεις 90 λεπτά κι αυτό το γνωρίζει καλά ο Πραντέλι που έβαλε δικαίως τα γκάζια στους παίκτες του. Θα πέσουν κορμιά στο Ανοέτα, το ματς είναι ντέρμπι, η Βαλένθια δεν είναι για να παλεύει για την παραμονή και της δίνω καλές πιθανότητες σήμερα. Κόντρα στα προγνωστικά λοιπόν, πάμε με το ΔΙΠΛΟ.

Κροτόνε - Πεσκάρα: Την Κροτόνε σε όλα τα σάιτ που διαβάζω, όλοι οι ειδήμονες που ασχολούνται με Ιταλία, την έχουν καταδικασμένη. Η βαθμολογική της θέση δεν δείχνει βέβαια το αντίθετο, ούτε όμως και η Πεσκάρα είναι σε καλύτερη μοίρα. Το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι δείχνουν να το παλεύουν περισσότερο πάντως, με την Πεσκάρα να μετράει 6 ήττες και 1 ισοπαλία στα 7 τελευταία της παιχνίδια. Δεν υπάρχει λόγος να κλειστεί καμία από τις 2 ομάδες, η ισοπαλία είναι άβολη και για τις 2, ποντάρισμα στην έδρα για την πιο "νευρική" το τελευταίο διάστημα Κροτόνε.

Σουόνσι - Σάντερλαντ: Παραπαίει η Σουόνσι, η οποία πληρώνει μάλλον τις λάθος επιλογές της διοίκησης στην επιλογή της τεχνικής ηγεσίας στον πάγκο. Η Σάντερλαντ έχει αρχίσει να συνέρχεται και ο πολύπειρος Μόγιες, αυτή η αλεπού των αγγλικών γηπέδων, μπορεί να οδηγήσει σήμερα τις μαυρόγατες σε ακόμα μία νίκη, που θα τις βγάλει από την επικίνδυνη ζώνη. Η άμυνα της Σουόνσι είναι για κλάμματα, ο Μόγιες ξέρει να στήνει αμυντικά την ομάδα του (σ΄αυτό είναι καλός άλλωστε), το άγχος και η πίεση για το αποτέλεσμα θα είναι με τους γηπεδούχους, η φόρμα υπέρ των φιλοξενούμενων, ποντάρισμα στο αουτσάιντερ ΔΙΠΛΟ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Σοσιεδάδ - Βαλένθια ΔΙΠΛΟ 3,45
Κροτόνε - Πεσκάρα ΑΣΟΣ 2,55
Σουόνσι - Σάντερλαντ ΔΙΠΛΟ 3,25

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2