Όταν σου κάνει ΚΛΙΚ

Τριακόσια, τετρακόσια, μπορεί και πεντακόσια παιχνίδια να έχει το κουπόνι κάθε σαββατοκύριακο, πρήζονται τα μάτια από την μελέτη, ώρες ατελείωτες για να επιλέξεις τι θα παίξεις.



Διάβασμα, ανάλυση, συγκρίσεις, στατιστικά, φόρμα, σκαμπανεβάσματα αποδόσεων, είναι μερικοί από τους παράγοντες που λαμβάνεις υπόψη σου πριν ποντάρεις.

Πέρα από αυτά όμως, τα καλύτερα παιχνίδια, τα πιο ωραία πονταρίσματα, είναι αυτά που γίνονται με το ένστικτο. Σ' εκείνο το ζευγάρωμα, την απόδοση, που πέφτει κατευθείαν το μάτι μόλις πιάσεις το κουπόνι στα χέρια σου Παρασκευή απόγευμα, λες και πέρασε από μπροστά σου η Μόνικα Μπελούτσι.
Γιατί όπως και να το κάνουμε, από όλο το κουπόνι κάθε σαββατοκύριακο, 1-2 ματς το πολύ θα σου κάνουν πραγματικά κλικ. Τόσες και οι γκόμενες που θα μπανίσεις αν βγεις έξω, όσες κι αν περάσουν από μπροστά σου, μία ή δύο το πολύ θα σου τραβήξουν την προσοχή. Βέβαια, αν είσαι λιγούρης, γυναίκα να 'ναι κι ότι να 'ναι, και για όποιον δεν καταλαβαίνει τον συνειρμό, αν είσαι άρρωστος τζογαδόρος, ποντάρεις ακόμα και σε Γ' Ισλανδίας, αρκεί να παίξεις κάτι.
Δεν χρειάζεται να είσαι ο πλέον εκλεπτυσμένος άνθρωπος στον πλανήτη για να καταλάβεις ότι, εκείνο που σου κάνει κλικ με την πρώτη ματιά, από την πρώτη στιγμή, αξίζει να μελετήσεις και να κυνηγήσεις.

Τι μου έκανε ΚΛΙΚ λοιπόν από το κουπόνι του Σαββάτου; μεταξύ πολλών άλλων, (δεν παίζω φυσικά μόνο όσα γράφω), διάλεξα 3 παιχνίδια. Θα μου κάτσουν...; δεν ξέρω... είναι γεγονός όμως, πως ούτε όλες οι γκόμενες που μπάνιζα έξω όταν ήμουν νέος μου κάθονταν.

Οβιέδο - Βαγιαδολίδ: Όσα έρθουν κι όσα πάνε στα τελευταία της παιχνίδια η Οβιέδο (ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 τα 5 από τα 6 τελευταία της), που εντός  έδρας συνηθίζει να παίζει επιθετικά και αντιμετωπίζει σήμερα μια ανεβασμένη Βαγιαδολίδ, που μετράει 4 νίκες στα τελευταία της 5 παιχνίδια, στα όποια σκόραρε σε όλα. Η φιλοξενούμενη θα έχει σήμερα στο πλευρό της και την υποστήριξη 2000 οπαδών, που θα κάνουν το ταξίδι στο εξωτικό Οβιέδο. Με τα δεδομένα αυτά, το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ μου έκλεισε το μάτι από την πρώτη στιγμή και το πόνταρα.

Λούγκο - Ταραγόνα: Πνέει τα Λοίσθια η Ταραγόνα κι έναν ολόκληρο γύρο την περιμένουμε να σηκώσει κεφάλι, εκείνη όμως δεν μπορεί και βρίσκεται ακόμα στον πάτο της βαθμολογίας. Με τον έναν ή τον άλλο τρόπο η Λούγκο, καταφέρνει να παίρνει τις νίκες που θέλει, ειδικά εντός έδρας, με αποτέλεσμα να φιγουράρει στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Περίεργο ματς, περισσότερο επειδή η Λούγκο, εκεί που δείχνει σταθερή, κάνει κάτι κουλά αποτελέσματα, από την στιγμή όμως που η Ταραγόνα δεν λέει να στρίψει με τίποτα, ο ΑΣΟΣ έχει τον πρώτο λόγο.

Μπάρνσλεϊ - Λιντς: Απογοήτευση στο στρατόπεδο της Μπάρνλεϊ, μετά τον αποκλεισμό από το κύπελλο μεσοβδόμαδα στο ματς με την Μπλάκπουλ και η γηπεδούχος στο σημερινό παιχνίδι καλείται να σηκώσει γρήγορα κεφάλι. Η Λιντς είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα της Τσάμπιονσιπ αυτή τη στιγμή και μετά από αρκετά χρόνια, δείχνει ικανή να χτυπήσει την άνοδο. Στα 6 παιχνίδια των αήττητο σερί των φιλοξενούμενων (5-1-0), με τέρματα 12-2, αποτελούν ισχυρό επιχείρημα για το ΔΙΠΛΟ.

Η πρόταση: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Οβιέδο - Βαγιαδολίδ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ 1,82
Λούγκο - Ταραγόνα ΑΣΟΣ 1,95
Μπάρνσλεϊ - Λιντς ΔΙΠΛΟ 2,10

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2