Τα παρολί της απελπισίας

Ένα στοιχηματικό blog έχω, γράφω για τον νταλκά μου σε εβδομαδιαία βάση και σαν απώτερο σκοπό έχω την διασκέδαση, τη διαφυγή από την καθημερινότητα, παράλληλα με το κέρδος (αν δεν προσδοκάς να κερδίσεις τότε γιατί παίζεις στοίχημα) ή την ελάχιστη χασούρα. Όσοι έχουν Blog (όχι απαραίτητα στοιχηματικά) και γράφουν χρόνια, θα έχουν έρθει σίγουρα πολλές φορές σε δύσκολη θέση από κάποια μηνύματα που λαμβάνουν.


Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν έρθει μηνύματα του στυλ, δώσε καμιά ΤΡΙΑΔΑ να ρεφάρουμε, να βγάλουμε κάνα χαρτζιλίκι, να βουλώσουμε καμιά τρύπα. Πρέπει να είσαι πολύ σκληρός άνθρωπος, κυνικός ή εντελώς παρτάκιας, για να μην προβληματιστείς έστω και λίγο από τέτοιες περιπτώσεις. Διανύουμε την 7η χρονιά της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, μια περίοδο που έχει αλλάξει κατά πολύ την ποιότητα της ζωής μας. Τζόγος υπήρχε και πριν την κρίση, ήταν όμως απλά μια πόρτα διαφυγής από την καθημερινότητα (εξαιρούνται κάποιο άρρωστοι, παθολογικά τζογαδόροι), μια εβδομαδιαία διασκέδαση. Ο κόσμος έπαιζε ΛΟΤΤΟ, ΠΡΟ-ΠΟ, αγόραζε λαχεία, λαχνούς στις ταβέρνες, χωρίς να το πολυσκέφτεται, επειδή είχε και ένα φράγκο παραπάνω να ξοδέψει για την διασκέδαση του.
 Τα δεδομένα έχουν αλλάξει στις μέρες μας, με νεαρά παιδιά, ανήλικα κυρίως, να παίζουν το πενιχρό τους χαρτζιλίκι με την ελπίδα να το πενταπλασιάσουν μπας και καταφέρουν να βγουν για κανένα ποτό Σαββάτο βράδυ, ανθρώπους απελπισμένους να ξημεροβραδιάζονται στα προποτζίδικα παίζοντας ΚΙΝΟ ή ψάχνοντας διάφορους επιτήδειους στο διαδίκτυο που μοιράζουν "μαγικές τριάδες" με στημένα ματς, μπας και καταφέρουν και πληρώσουν κανένα λογαριασμό ή αγοράσουν λίγο πετρέλαιο για να ζεσταθούν.
Διαβάζω τα μηνύματα πολλές φορές και με προβληματίζει το που έχουν εναποθέσει πολλοί άνθρωποι (κυρίως νέα παιδιά), τις ελπίδες τους σήμερα. Σε ένα παρολί, σε ένα δελτίο ΚΙΝΟ και στα επερχόμενα φρουτάκια που έκλεισαν σπίτια σε καλές εποχές και πλέον τα νομιμοποίησε ο ΟΠΑΠ για να αποτελειώσει τους "ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ".

 Εναρμονισμένη λοιπόν η σημερινή μου πρόταση με όλα τα παραπάνω που έγραψα, όχι για να ευχαριστήσω  κάποιους, αλλά απλά έτσι επειδή μου την έδωσε και θέλω να το διασκεδάσω (ή να εκνευριστώ  λίγο παραπάνω), με ένα παρολί.

Άρης - ΟΦΗ: Φανταστική η ομάδα του Άρη, παίζει ωραίο, στρωτό και επιθετικό ποδόσφαιρο, βγάζει πολλές φάσεις στην αντίπαλη εστία και σκοράρει με ευχέρεια. Ο ΟΦΗ κατεβαίνει με βλέψεις σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ο καιρός είναι ηλιόλουστος στη Θεσσαλονίκη και έχουμε όλα τα συστατικά για να δούμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. OVER 2,5 τα τελευταία 5 παιχνίδια του Άρη στην έδρα του, με τα πολλά γκολ που πληρώνουν 2,05 στον ΟΠΑΠ είμαι κι εγώ.

Μπέβερερν - Βέστερλο: Εξάποντο παραμονής, με την Μπέβερεν να είναι η ομάδα με τα λιγότερα OVER 2,5 στο πρωτάθλημα, αν και μιλάμε ουσιαστικά για ένα ρεκόρ 9/22, δηλαδή ουσιαστικά 40% των αγώνων της. Στον αντίποδα η Βέστερλο είναι η ομάδα με τα περισσότερα OVER 2,5 στο πρωτάθλημα, με 11/12 εκτός έδρας και 19/23 συνολικά, ενώ έχει και την 2η χειρότερη άμυνα με 51 γκολ παθητικό. Με λίγα λόγια, το συγκεκριμένο παιχνίδι, αν βάλουμε κάτω τους αριθμούς, έχει πάνω από 75% πιθανότητες να βγει OVER 2,5 και όταν σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό του  Βελγίου, το OVER 2,5 πληρώνει 1,70 εγώ το ποντάρω.

Μπαστιά - Καέν: Μία από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας (αν όχι την χειρότερη) στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα αντιμετωπίζει απόψε η Μπαστιά και αναφέρομαι στην Καέν, που έχει καταφέρει να συλλέξει μόλις 1 βαθμό σε 10 παιχνίδια μακριά από το σπίτι της. Σκληρό καρύδι η ομάδα της Κορσικής, που απέσπασε ισοπαλία από την εξαιρετική φέτος Νις την προηγούμενη αγωνιστική. Το ματς έχει μεγάλη βαθμολογική σημασία και για τις 2 ομάδες, θα ρισκάρω με τον ΑΣΟ, ελπίζοντας να  μην αναστήσω πάλι καμιά πεθαμένη.

ΚΠΡ - Μπέρτον: Ματς απέναντι σε 2 ομάδες στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με την ΚΠΡ όμως να έχει σαφές προβάδισμα λόγω φόρμας. 4 συνεχόμενες νίκες συμπλήρωσαν οι Λονδρέζοι στο πρωτάθλημα, την στιγμή που η Μπέρτον ηττήθηκε και δεν σκόραρε καν στα 3 τελευταία της, ενώ παράλληλα έχει την 2η χειρότερη συγκομιδή βαθμών εκτός έδρας, μετά την ουραγό Ρόδεραμ. Τα δεδομένα δείχνουν ΑΣΟ και θα πάω με την φορμαρισμένη ΚΠΡ.

Η πρόταση: ΠΑΡΟΛΙ ΤΕΤΡΑΔΑ

Άρης - ΌΦΗ OVER 2,5 2,05
Μπέβερεν - Βέστερλο OVER 2,5 1,70
Μπαστιά - Καέν ΑΣΟΣ 2,10
ΚΠΡ - Μπέρτον ΑΣΟΣ 1,90

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2