Μάθημα γαλλικών

Το γαλλικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο ψηλά στις προτιμήσεις μου και ανέκαθεν το αποφεύγω στοιχηματικά. Που και που μπορεί να ποντάρω ένα παιχνίδι το μήνα (για τέτοια  συχνότητα μιλάμε), σήμερα όμως είπα να κάνω την εξαίρεση και να ποντάρω αποκλειστικά μια ΤΡΙΑΔΑ από Γαλλία.



Από τις ελάχιστες υποσχέσεις που έχω δώσει στον εαυτό μου (τις οποίες αθετώ και μετά με βρίζω) είναι να μην ποντάρω σε OVER 2,5 από Γαλλία μεριά (ειδικά όταν αυτό είναι και καταφανέστατο). Για ακόμα μια φορά θα αθετήσω την υπόσχεση μου λοιπόν και θα βάλω γαλλικό OVER στο μενού. Σήμερα όλα γαλλικά λοιπόν, με 2 άσους και ένα OVER 2,5 για τα οποία εξηγούμαι παρακάτω.



Γκινγκαμπ - Καέν: Δυνατή και αξιόπιστη στην έδρα της η Γκινγκάμπ, αντιμετωπίζει μια Καέν που μαζί με την Λοριάν, είναι οι χειρότερες ομάδες εκτός  έδρας της Λίγκας (0-2-9 ρεκόρ, 7-20 τέρματα). Εκτός αυτών, ίωση ταλαιπωρεί αρκετούς παίκτες της Καέν, που δίνει και 4ο συνεχόμενο παιχνίδι μακριά από το σπίτι της (3 για το πρωτάθλημα και 1 για το κύπελλο). Την έφαγαν οι δρόμοι με λίγα λόγια την Καέν, το προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Μπορντό - Ρεν: Ακόμα ένα παρόμοιο ζευγάρι, με την Ρεν εκτός από κακή εκτός έδρας, να είναι και ντεφορμέ, ενώ αποδυναμώθηκε σημαντικά στο μεταγραφικό παζάρι. Ευκαιρία για την ανεβασμένη Μπορντό να διευρύνει το αήττητο της σερί στους 5 αγώνες και να εδραιώσει έτσι την θέση της στην πρώτη 6αδα της βαθμολογίας.

Λιλ - Λοριάν: Τα παιχνίδια της Λιλ μπορεί να μην καθηλώνουν τον θεατή, αυτά της Λοριάν όμως έχουν πολλά γκολ και θέαμα. 15 συνεχόμενα OVER 2,5 έχουν φέρει οι φιλοξενούμενοι και αν δεν τα κάνουν 16, μάλλον θα είναι επειδή τους πόνταρα εγώ σήμερα.

Η πρόταση: ΤΡΙΑΔΑ

Γκινγκάμπ - Καέν ΑΣΟΣ 1,70
Μπορτνό - Ρεν ΑΣΟΣ 1,90
Λιλ - Λοριάν OVER 2,5 1,80

*Οι αποδόσεις είναι από τον ΟΠΑΠ έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2