Ήρθε η Άνοιξη

Μπήκε η Άνοιξη, τα λουλούδια ανθίζουν, τα πουλάκια ερωτοτροπούν και ετοιμάζουν τις φωλιές τους, ενώ είναι θέμα χρόνου να κάνουν την εμφάνιση τους και οι πεταλούδες.



Στην ποδοσφαιρική Ευρώπη, η Άνοιξη σημαίνει πως τα περισσότερα πρωταθλήματα μπαίνουν ίσως στην πιο κρίσιμη καμπή τους, ενώ κάποια από αυτά πλησιάζουν και προς το τέλος τους. Για τους περισσότερους παίκτες, η καλύτερη περίοδος για στοίχημα είναι τώρα, αφού το κίνητρο κάνει τις περισσότερες φορές την διαφορά. Όσοι δεν έχασαν την υπομονή τους τον Χειμώνα λόγω χασούρας, όσοι ήταν υπομονετικοί, πειθαρχημένοι και συνετοί στα πονταρίσματα τους, νομίζω πως τώρα μπορούν να βγάλουν κάποιο καλό κέρδος ενδεχομένως. Με γνώμονα το κίνητρο κυρίως λοιπόν οι επιλογές μου από εδώ και στο εξής, μέχρι και το τέλος των περισσότερων μεγάλων πρωταθλημάτων.

Λέστερ - Χαλ: Έλαμψε η Λέστερ στο πρώτο της παιχνίδι μετά την απόλυση του Ρανιέρι και ισοπέδωσε την Λίβερπουλ, κερδίζοντας την εύκολα με 3-1. Φως φανάρι ήταν πως οι παίκτες ήθελαν να φάνε τον προπονητή τους, ενώ έτρωγαν σίδερα στον αγωνιστικό χώρο. Για να εξαργυρώσουν την μεγάλη τους νίκη και να ηρεμήσουν και βαθμολογικά, θα πρέπει σήμερα να περάσουν και το εμπόδιο της Χαλ, που πλέον, έχει τον ίδιο στόχο με αυτούς και δεν είναι άλλος από την σωτηρία. Ίσως η Χαλ  αποδειχτεί πιο δύσκολος αντίπαλος για την Λέστερ σήμερα, αφού δεν θα παίξει ανοιχτά όπως η Λίβερπουλ, αν όμως οι Αλεπούδες παρουσιαστούν όπως στο προηγούμενο τους παιχνίδι, λογικά θα επικρατήσουν. Η Χαλ άλλωστε είναι από τις χειρότερες ομάδες εκτός έδρας.

Σουόνσι - Μπέρνλι: Παρόμοιο παιχνίδι με το Λέστερ - Χαλ  έχουμε εδώ, με την Σουόνσι να απογοητεύει φέτος, παρά το πολύ ποιοτικό της ρόστερ. Έχουν βελτιωθεί πολύ οι Κύκνοι μέσα στο 2017 και ειδικά από την στιγμή που άφησαν τα πειράματα στον πάγκο και έδωσαν τα ηνία στον Πολ Κλέμεντ. Η Μπέρνλι μπορεί να πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Χαλ, μιλάμε όμως για ένα ματς με αντίπαλο στα μέτρα της, ενώ είναι και πιο άνετη βαθμολογικά. Το σημερινό παιχνίδι έχει μαρκαριστεί στο μπλοκάκι της Σουόνσι και νομίζω σύμφωνα με όσα μας έχει δείξει τον τελευταίο καιρό είναι στις δυνατότητες της να το πάρει.

Σαρλερουά - Κόρτραϊκ: Ακόμα μία νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην κατάκτηση μιας θέσης στην προνομιούχο εξάδα, θέλει να πετύχει σήμερα η Σαρλερουά και αντιμετωπίζει μια Κορτράικ που εδώ και καιρό κάνει τουρισμό στο πρωτάθλημα, ενώ παράλληλα είναι εντελώς αδιάφορη. Την 2η καλύτερη συγκομιδή βαθμών εντός έδρας έχει η Σαρλερούα στο πρωτάθλημα, μετά την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ.

Βιγιαρεάλ - Εσπανιόλ: Ακόμα και στο κόλπο της εξόδου του Champion's League βρίσκεται η Βιγιαρεάλ, που σίγουρα θα θεωρεί αποτυχημένη την σεζόν, αν δεν τερματίσει στην πρώτη εξάδα και δεν βγει στην Ευρώπη. Η Εσπανιόλ νομίζω έχει πιάσει ταβάνι με την φετινή της παρουσία, ίσως να το έχει ξεπεράσει κιόλας και πλέον θα αγωνιστεί δίχως άγχος στις 13 αγωνιστικές που απομένουν, διεκδικώντας ότι καλύτερο. Πολύ ισχυρό το κίνητρο για τους γηπεδούχους, που θέλουν τη νίκη για να παραμείνουν σε ευρωπαϊκή τροχιά.

Ντιζόν - Νις: 11 αγωνιστικές έχουν μείνει για το τέλος και η Νις είναι μέσα στο κόλπο του τίτλου. Ισοβαθμεί με την Παρί στην 2η θέση και είναι στο -3 από την κορυφή. Αυτό της δίνει κάθε δικαίωμα να κάνει όνειρα. Η Ντιζόν από την άλλη, βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης και ο στόχος της είναι η παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε καλύψει τα 2/3 της διαδρομής και η Νις δεν έχει ξεφουσκώσει, δείχνοντας ότι έχει καύσιμα για να παλέψει μέχρι το τέλος. Η Ντιζόν είναι πολύ αφελής αμυντικά και αν ο Μπαλοτέλι δεν κάνει πάλι καραγκιοζιλίκια, το ΔΙΠΛΟ μπορεί να βγει και εύκολα.

Μίλγουολ -ΜΚ Ντονς: 16 παιχνίδια αήττητη η Μίλγουολ, είναι μέσα στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου, ενώ έχει ουσιαστικές ελπίδες και για  την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ. Στην έδρα τους δεν δέχτηκε γκολ στα τελευταία 5 της παιχνίδια και τρέχει ρεκόρ 3-2-0, ενώ συνολικά δεν έχει δεχτεί τέρμα στα τελευταία 9! Δεν είναι εντελώς αμελητέα ποσότητα η ΜΚ Ντονς, το κίνητρο και η φόρμα όμως κυρίως, γέρνουν την πλάστιγγα στην πλευρά των γηπεδούχων.


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2