Αγώνες επιβίωσης

Σε κρίσιμη καμπή μπήκαν τα περισσότερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και πολλές ομάδες δίνουν κρίσιμα παιχνίδια που καθορίζουν το μέλλον τους. Σε τρία παιχνίδια θα σταθώ σήμερα, όλα αγώνες επιβίωσης για τους γηπεδούχους, που προσπαθούν να σώσουν την κατηγορία, αν και ξεκίνησαν με διαφορετικούς στόχους στην αρχή της σεζόν.






Νότινγχαμ Φόρεστ - Χάντερσφιλντ: Ελάχιστοι ή σχεδόν κανένας, περίμενε τόσο απογοητευτική σεζόν για την Νότινγχαμ Φόρεστ, που έχει φτάσει σε σημείο να δίνει μάχη για να κρατηθεί στην κατηγορία. Αντιμετωπίζει σήμερα την Χάντερσφιλντ που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχει κλειδώσει την συμμετοχή της στα play off ανόδου και είναι σχεδόν απίθανο να διεκδικήσει την απευθείας άνοδο (Στο -10 από την 2η Νιουκάστλ, αλλά και με 1 παιχνίδι λιγότερο). Καίγονται οι γηπεδούχοι, που στο επόμενο παιχνίδι του αντιμετωπίζουν την Μπλάκμπερν εντός έδρας, μια άμεση αντίπαλο στη μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία. Ποντάρω σε μία μίνι χαλάρωση της Χάντερσφιλντ, που εκτός αυτού δεν παρουσιάζεται το ίδιο δυνατή στα εκτός έδρας παιχνίδια της. 

Βαγιεκάνο - Τενερίφη: Μεγάλη κατάντια για  την Ράγιο, να δίνει μάχη για να κρατηθεί που, στην Segunda. Από τα σαλόνια στα αλώνια λοιπόν η ομάδα της Μαδρίτης, που πληρώνει ίσως τους πολύ κακούς χειρισμούς στη θέση του προπονητή. Υλικό υπάρχει κατά τ' άλλα, από τα πιο ποιοτικά της κατηγορίας και υπό διαφορετικές συνθήκες, αυτήν την Τενερίφη θα την είχε για πλάκα μέσα στο Βαγιέκας. Τουλάχιστον οι μέλισσες, έστω και αργά έδειξαν πως ξυπνούν από τον λήθαργο και μένει να δούμε αν σήμερα θα εξαργυρώσουν την μεγάλη νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με 1-3 στην έδρα της Χιρόνα. Στο όριο κινούνται τα περισσότερα παιχνίδια της Τενερίφη, που εκτός έδρας χάνει σημαντικό μέρος από την δυναμική της. Η Βαγιεκάνο χρειάζεται τη νίκη για να απομακρυνθεί κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη, εντός έδρας είναι δυνατή και τώρα που δείχνει ότι ξύπνησε αξίζει την στήριξη μου.

Γκαζιαντέπσπορ - Αλάνιασπορ: Σχεδόν καταδικασμένη ήταν η γηπεδούχος, αλλά με 2 σερί ΔΙΠΛΑ στις έδρες των Οσμανλί και Καϊσέρισπορ (το δεύτερο που έληξε 3-4 το είχα δει και έμεινα μαλάκας), έφτασε στο -5 από την παραμονή. Κάτι μεμπτό δεν υπήρξε σ' αυτά τα 2 παιχνίδια, η αδιαφορία όμως των αντιπάλων της ήταν προκλητική, σε σημείο να κάνουν την Γκαζιαντέπ, από την μία στιγμή στην άλλη να μοιάζει με Μπαρτσελόνα. 100% δεν είναι εξασφαλισμένη η Αλάνια, παίζει όμως πολύ ανοιχτά και εκτός έδρας είναι αδύναμη, στοιχεία που θα βοηθήσουν σήμερα τους γηπεδούχους. Πονηρός ΑΣΟΣ, ποντάροντας όχι απλά στο κίνητρο και την φόρ(μ)α των γηπεδούχων, αλλά και σε άλλους εξωγενείς παράγοντες, που δείχνουν, ότι θέλουν να τους κρατήσουν στην κατηγορία. Θα φανούν βέβαια όλα στο γήπεδο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2