Ελάτε να πάρετε

Τα πιο HOT σημεία του σαββατοκύριακου, είναι σίγουρα αυτά που αφορούν ομάδες με ισχυρό κίνητρο, απέναντι σε "φαινομενικά" αδιάφορες. Για τα κριτήρια με τα οποία εξετάζουμε έναν αγώνα και τελικά καταλήγουμε να τον ποντάρουμε θα ασχοληθώ σήμερα, μήπως και καταφέρουμε να αποφύγουμε τις "πατάτες".



Θα φορεθούν πολύ σήμερα σημεία, όπως ο ΑΣΟΣ της Σουόνσι, της Ντιζόν, της Χαλ, της Μίντλεσμπρο. Έχω γράψει παλαιότερα, πως το  ασφαλέστερο κριτήριο και αυτό που πρέπει να λαμβάνεται πρώτα απ' όλα υπόψη, είναι η αγωνιστική κατάσταση μιας ομάδας και η φόρμα. Στη συνέχεια όλα τα υπόλοιπα (παράδοση, κίνητρο, φανέλα, κτλ). Τι να το κάνω δηλαδή αν θέλεις να σωθείς αλλά σέρνεσαι ή δεν έχεις νίκη το τελευταίο 3μηνο. Δείξε μου κάτι, ένα δείγμα να σε ποντάρω! Σαφώς σ' αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές εξετάζεται και το ενδιαφέρον που θα δείξει ο εκάστοτε αντίπαλος, αφού πολλές ομάδες, χωρίς να έχουν απαραίτητα κάποιο συμφέρον, κάνουν τα στραβά μάτια, ενώ κάποιες άλλες δεν χαμπαριάζουν και κάνουν κηδείες.

Έχοντας λοιπόν υπόψη όλα τα παραπάνω και πάντα με τη συνδρομή της θεάς τύχης, ελπίζω οι σημερινές μου επιλογές να με δικαιώσουν.

Ίνγκολσταντ - Βέρντερ Βρέμης: Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Μπουντεσλίγκα είναι η Βέρντερ Βρέμης αυτή τη στιγμή, τρέχει ρεκόρ 7-2-0, σκοράρει 2 γκολ μέσο όρο ανά παιχνίδι και έχει σοβαρές πιθανότητες για έξοδο στην Ευρώπη. Την δική της μάχη δίνει η Ίνγκολσταντ, που θεωρούνταν ξεγραμμένη, αλλά με 3 συνεχόμενες νίκες (πριν το ματς με την Βόλφσμπουργκ που ηττήθηκε με 3-0), ξαναμπήκε στο κόλπο της παραμονής. Αν δούμε προσεκτικά όμως ποιες ομάδες κέρδισε η Ίνγκολσταντ, θα βρούμε την παραπαίουσα Μάιντζ, την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας Ντάρμσταντ και την Άουγκσμπουργκ με την οποία βράζει στο ίδιο καζάνι. Η Βέρντερ αντιθέτως έχει δείξει καλύτερα δείγματα γραφής, κερδίζοντας την Λειψεία και την Σάλκε με 3-0, την Φράιμπουργκ εκτός έδρας με 2-5, το ανεβασμένο Αμβούργο την προηγούμενη αγωνιστική με ανατροπή και 2-1, δεν ηττήθηκε από την Λεβερκούζεν εκτός έδρας και κέρδισε την Βόλφσμπουργκ εκτός έδρας με 1-2. Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω, το σετ των αποδόσεων θα έπρεπε να είναι ανάποδα και έχω  ποντάρει στο  ΔΙΠΛΟ.

Χάρτλπουλ - Μπαρνέτ: Καίγεται για τη νίκη η Χάρτλπουλ, αφού βρίσκεται στο +1 από την  επικίνδυνη ζώνη και στα 2 τελευταία αντιμετωπίζει Τσέλτεναμ και Ντονκάστερ που ενδέχεται να μην είναι αδιάφορες (η πρώτη μπορεί να μην έχει εξασφαλίσει την παραμονή, η 2η θέλει τον τίτλο του πρωταθλητή). Η πιο αδιάφορη ομάδα που θα αντιμετωπίσει μέχρι το τέλος, είναι η σωσμένη και μαθηματικά Μπαρνέτ των 4 συνεχόμενων ηττών. Δεν λέω ότι η φιλοξενούμενη θα στήσει κώλο, το παιχνίδι όμως είναι must win για τους γηπεδούχους, οι οποίοι έχουν από κάτω τους τη Νιούπορτ  που έχει πιο ευνοϊκό πρόγραμμα στη συνέχεια. Αξίζει το ρίσκο ο ΑΣΟΣ, ελπίζοντας να μην ξεστραβωθεί σήμερα η Μπαρνέτ.

Μπέρτον - Λιντς: Τα έχει κάνει μούσκεμα η Λιντς το τελευταίο διάστημα και κινδυνεύει να μείνει εκτός Play off  ανόδου. Αν δούμε προσεκτικά το πρόγραμμα της πάντως, θα διαπιστώσουμε πως έδωσε πολύ δύσκολα παιχνίδια, απέναντι σε Νιουκάστλ εκτός (1-1),  την σούπερ  φορμαρισμένη Μπρέντφορντ εκτός (2-0) και την επίσης φορμαρισμένη Ρέντινγκ εκτός (1-0). Η Μπέρτον είναι σαφώς κατώτερη ποιοτικά από τις προαναφερθείσες, βρίσκεται σε μέτρια κατάσταση αγωνιστικά και δεν κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό (αν και το +4 από την γραμμή δεν την εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση). Σύμφωνα με τα παραπάνω, ρίσκαρα στο ΔΙΠΛΟ, θεωρώντας πως η Λιντς θα είναι πιο συγκεντρωμένη σήμερα και δεν θα πετάξει τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς στο καλάθι των αχρήστων.


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2