Κεντάει η Ναντ

Μπορεί θεωρητικά να μην έχει κάποιο ουσιαστικό κίνητρο, παίζει όμως μπαλάρα και δείχνει πως δεν θα χαριστεί σε κανέναν μέχρι το τέλος. Ο λόγος για τη Ναντ του Σέρχιο Κονσεϊσάο, ο οποίος κάνει το αγροτικό του και νομίζω πως είναι θέμα χρόνου να απασχολήσει μελλοντικά και μεγαλύτερους συλλόγους.





Έκανε σκόνη την προηγούμενη αγωνιστική την Καέν, η οποία καιγόταν, όπως σήμερα η Λοριάν, κερδίζοντας την με 0-2, σε ένα παιχνίδι που το σκορ θα μπορούσε να είναι πολύ μεγαλύτερο υπέρ της. Αν τα "καναρίνια" απόψε πιάσουν τα ίδια επίπεδα απόδοσης, νομίζω δεν θα δυσκολευτούν και θα επικρατήσουν και με τον ρυθμό που έχουν τα παιχνίδια τους, πολύ πιθανό είναι να δούμε και πολλά γκολ.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια τώρα, κράτησα το ΔΙΠΛΟ της Λέστερ, που με νίκη απέναντι στην αδιάφορη Γουέστ Μπρομ, κλειδώνει την παραμονή στην κατηγορία. Ενδεικτικά να πω, ότι η γηπεδούχοι δεν έχουν πετύχει γκολ στα 4 τελευταία τους παιχνίδια.
Αξίζει το ρίσκο και ο ΑΣΟΣ της Μπέρμινγχαμ στην Τσάμπιονσιπ, με αντίπαλο την Χάντερσφιλτν που κλείδωσε μεσοβδόμαδα την συμμετοχή της στα play off και λογικά θα κάνει συντήρηση τώρα στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια.

Στην Μπουντσελίγκα, μεγάλο και λογικό φαβορί είναι η Βέρντερ, η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή στο πρωτάθλημα, με σερί 8-2-0. Αντιμετωπίζει την Χέρτα των 8 ηττών στα τελευταία 8 παιχνίδια εκτός έδρας και νομίζω πως δεν χρειάζεται να γράψω κάτι περισσότερο. Καλός και ο ΑΣΟΣ της Μάιντς που αντιμετωπίζει την ελλιπέστατη Γκλάντμπαχ, που δύσκολα προλαβαίνει το τρένο της εξόδου στην Ευρώπη. Η Μάιντς έχει τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο και έχει να κάνει με την παραμονή στην κατηγορία, ενώ ήταν και αρκετά καλή στο Μόναχο την προηγούμενη αγωνιστική με αντίπαλο την Μπάγερν στην ισοπαλία με 2-2.

Κλείνω την αναφορά μου στα σημερινά παιχνίδια με το ΔΙΠΛΟ της Ατλέτικο Μαδρίτης που το θεωρώ κολόνα, αν και η απόδοση του έχει πάρει τον κατήφορο. Περιοδεύων θίασος η Λας Πάλμας στα τελευταία της παιχνίδια, ειδικά από την ημέρα που σώθηκε και μαθηματικά, την στιγμή που η Ατλέτικο μετά την ήττα με 0-1 από την Βιγιαρεάλ, δεν έχει εξασφαλίσει ακόμα την συμμετοχή της στο επόμενο Champion's League. Εκτός αυτού βέβαια, υπάρχει και το δέλεαρ της 3ης θέσης που οδηγεί απευθείας στους ομίλους, με την Σεβίλλη να ερίζει για την κατάληψη της. Σε κάθε περίπτωση η Ατλέτικο χρειάζεται πολύ τους 3 βαθμούς της νίκης απόψε και έχει τον πρώτο λόγο (ελπίζω και τον τελευταίο) στην αναμέτρηση.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2