6+1 Μετά το τζακ ποτ!

Το πρώτο τζακ ποτ της χρονιάς ήρθε την Πέμπτη, με το 0/4 στις προβλέψεις για το Europa league (μ' αρέσει που είχα γράψει ότι υπάρχουν και ευκαιρίες, τρομάρα μου!). Αυτό που δεν μπορεί να μου στερήσει κανείς πάραυτα, είναι η αισιοδοξία και συνεχίζω σήμερα με θετική προσέγγιση στα πράγματα.



Οι ήττες άλλωστε είναι περισσότερες από τις νίκες στο τζόγο, αρκεί όμως για να βγει κερδισμένος κάποιος, να κάνει μερικά καλά ταμεία μέσα στη σεζόν. 7 τα παιχνίδια που έχω ξεδιαλέξει λοιπόν από το σημερινό κουπόνι και πάμε να δούμε τι ψάρια θα πιάσω.

Αγγλία

Μπλάκμπερν - ΜΚ Ντονς: Το λέει όλος ο ντουνιάς, πως η Μπλάκμπερν είναι το μεγάλο φαβορί για την απευθείας άνοδο στην Τσάμπιονσιπ, με δικαίωσε την προηγούμενη αγωνιστική με τη νίκη της στην έδρα της Μπράντφορντ και ήρθε η ώρα να κάνει σεφτέ  και εντός έδρας. Από τις καλές ομάδες της League 1 η ΜΚ Ντονς, με καλή αμυντική λειτουργία, λίγο δυσκοίλια στο γκολ, έκανε μέτριο  ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και νομίζω πως η πλάστιγγα γέρνει με το μέρος των γηπεδούχων. Διπλασιάζει ο ΑΣΟΣ και τον έχω ποντάρει.

Μίντλεσμπρο - Πρέστον: Ακόμα ένα μεγάλο φαβορί για άνοδο, αυτή την φορά από την Τσάμπιονσιπ και αναφέρομαι φυσικά στη Μίντλεσμπρο. Παιχνίδι με παιχνίδι ρολάρουν οι γηπεδούχοι, έχουν κάνει ήδη το 2/2 εντός έδρας χωρίς να δεχτούν ακόμα γκολ και απέναντι στην Πρέστον που μακριά από το σπίτι της δεν έχει σκοράρει σε 2 παιχνίδι, έχουν σαφέστατα τον πρώτο λόγο. Φτωχός πλην τίμιος ο ΑΣΟΣ.

Ίπσουιτς - Φούλαμ: Η πρωτοπόρος και μεγάλη έκπληξη στο ξεκίνημα το πρωταθλήματος ακούει στο όνομα Ίπσουιτς, με το συγκρότημα του Μικ Μακάρθι να έχει το απόλυτο μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Απογοητεύει στο ξεκίνημα της η Φούλαμ, αγνοεί τη νίκη στα πρώτα 4 παιχνίδια και αδίκως  ο ΑΣΟΣ προσφέρεται σε τιμή αουτσάιντερ στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Ψυχολογία και φόρμα είναι σαφώς με την πλευρά των γηπεδούχων και το άγχος στην πλευρά της πιο "ακριβής" Φούλαμ.

Γουίμπλεντον - Ντονκάστερ: Εδώ έχουμε να κάνουμε με το ΔΙΠΛΟ της Ντονκάστερ, που ακόμα και σήμερα το πρωί προσφερόταν σε τιμές αουτσάιντερ και αυτή τη στιγμή που γράφω έχει γυρίσει σε τιμές φαβορί. Χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα η Γουίμπλεντον (σίγουρα δεν θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα το αρνητικό της σερί), απέναντι στην πολύ δυνατή επιθετικά Ντονκάστερ που εντυπωσιάζει στο ξεκίνημα της σεζόν. Το ΔΙΠΛΟ άξιζε πολύ περισσότερο σε τιμές ατσουάιντερ αλλά ακόμα και αυτή τη στιγμή βρίσκεται αρκετά ψηλά, κοντά στο 2,50 και αξίζει το ρίσκο του.

Γερμανία

Άιντραχτ Φρ. - Βόλφσμπουργκ: Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για την Άιντραχτ, που έκανε καλή εμφάνιση στην δύσκολη έξοδο στο Φράιμπουργκ και άξιζε  τη νίκη παρά το τελικό 0-0. Η Βόλφσμπουργκ έχασε από τα αποδυτήρια στο ματς με την Ντόρτμουντ, αφού το  σκορ στο 27' ήταν ήδη 0-2 και το τελικό 0-3 είναι άκρως κολακευτικό σύμφωνα με τις ευκαιρίες που είχαν οι Βεστφαλοί στο παιχνίδι. Πάμε με την ομάδα που έδειξε καλύτερη εικόνα συνολικά και έχει και το αβαντάζ της έδρας σήμερα, ΑΣΟΣ.

Ισπανία

Τζιρόνα - Μάλαγα: Άκρως θετικές εντυπώσεις άφησε η Τζιρόνα στην πρεμιέρα, ρίχνοντας στο καναβάτσο την Ατλέτικο Μαδρίτης για 75' λεπτά, με το τελικό 2-2 να της αφήνει μια πικρή γεύση στο στόμα, αφού προηγήθηκε με 2-0. Αντιθέτως η Μάλαγα προβλημάτισε έντονα στην εντός έδρας ήττα με την Εϊμπάρ με 0-1 και έδωσε ακόμα περισσότερη τροφή για γκρίνια στους οπαδούς της. Το πιο πιθανό είναι να κάνει σεφτέ στις νίκες σήμερα η Τζιρόνα, αφού έδειξε πολύ πιο έτοιμη στην πρεμιέρα.

Βαγιεκάνο - Νουμάνθια: Επιτέλους το καμάρι μου η Ράγιο ξεκίνησε όπως πρέπει την φετινή σεζόν, με μια εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Οβιέδο με 2-3. Κλασσικό μισό μηδέν για τη Νουμάνθια στην πρεμιέρα και νίκη επί της Ουέσκα εντός έδρας, το έργο της όμως θα είναι πολύ πιο δύσκολο απόψε. Η λογική εικόνα του αγώνα θα είναι με την Ράγιο να πιέζει ψηλά από το πρώτο λεπτό και τη Νουμάνθια να έχει κατέβει για την ισοπαλία. Πολύ ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα των γηπεδούχων, που μπορούν να κάμψουν την αντίσταση της Νουμάνθια, η οποία παραδοσιακά εκτός έδρας είναι συνήθως άοσμη και ανάλατη, ενώ παράλληλα δεν έδειξε και κάτι σπουδαίο στην πρεμιέρα.

Οι επιλογές μου:

Μπλάκμπερν - ΜΚ Ντονς ΑΣΟΣ 2,12
Μίντλεσμπρο - Πρέστον ΑΣΟΣ 1,70
Ίπσουιτς - Φούλαμ ΑΣΟΣ 3,30
Γουίμπλεντον - Ντονκάστερ ΔΙΠΛΟ 2,50
Άιντραχτ Φρ - Βόλφσμπουργκ ΑΣΟΣ 2,17
Τζιρόνα - Μάλαγα ΑΣΟΣ 2,05
Βαγιεκάνο - Νουμάνθια ΑΣΟΣ 1,90

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2