Δεν υπάρχει σεξ χωρίς πρόλογο για την γυναίκα

Στο κρεβάτι μπορεί να γινόμαστε ζώα, άντρες και γυναίκες, είναι όμως εντελώς διαφορετική η διαδικασία που ακολουθεί το κάθε φύλλο για να καταλήξει εκεί.



Για τον άντρα είναι απλά τα πράγματα, έτσι και του σηκωθεί το κατάρτι, το οποίο δεν χρειάζεται ιδιαίτερο πρόλογο ή συναισθηματικά ερεθίσματα, αρκεί ένα άγγιγμα ή κάποια εικόνα. Δεν είναι εκλεπτυσμένος ο άντρας στο σεξ, δεν περιπλέκει το συναίσθημα, γι' αυτό τις γυναίκες που ερωτεύεται, συνήθως δεν τις φαντασιώνεται σεξουαλικά.
Για την γυναίκα αντιθέτως, δεν υπάρχει σεξ δίχως πρόλογο, χωρίς να καταφέρεις να διεγείρεις πρώτα  τον εγκέφαλο της, χωρίς να ερεθίσεις τον εσωτερικό της κόσμος. Η γυναίκα φαντασιώνεται πάντα τον "Εραστή", χτίζει το προφίλ του μέσα στο μυαλό της, ενθουσιάζεται με τον τρόπο που θα της μιλήσει, με το ντύσιμο του, το βλέμμα του, την χροιά της φωνής του και πολύ λιγότερο με το παπάρι που κρύβει μέσα στο παντελόνι του. Θέλει δουλίτσα για να ρίξεις κάποια στο κρεβάτι, ακόμα κι αν είσαι ο Μπραντ Πιτ, γι' αυτό άλλωστε οι μεγαλύτεροι γυναικοκατακτητές στην ιστορία, δεν ήταν απαραίτητα ομορφάντρες.
Στο δια ταύτα λοιπόν και για να τελειώνουμε με τις εγκυκλοπαιδικές γνώσεις, σεξ χωρίς πρόλογο για την γυναίκα δεν υφίσταται, όπως και στοίχημα χωρίς μελέτη. Μόνο οι σεξουαλικά ανάπηροι, οι στερημένοι και όσοι δεν μπορούν να απολαύσουν ένα ποτήρι κρασί, παίζουν τυφλοσούρτη. Ο τζογαδόρος ζει για την ανάγνωση, την μελέτη, την πληροφορία, την παρακολούθηση των αγώνων, μ' αυτά ηδονίζεται περισσότερο κι όταν κερδίσει έρχεται η κορύφωση και οι πολλαπλοί οργασμοί!

Αγγλία:

Άστον Βίλλα - Μπρέντφορντ: Ξεκίνησε μουδιασμένα την σεζόν η Βίλλα, ο χρόνος όμως είναι πάντα σύμμαχος σε ομάδες που ενδέχεται να πρωταγωνιστήσουν και έχουν κάνει ανάλογη εκκίνηση στη σεζόν. Είχε τον χρόνο ο Στηβ Μπρους με την διακοπή να φορμάρει καλύτερα την ομάδα του και απέναντι του έχει μία ομάδα που δεν έχει πετύχει γκολ ούτε έχει πάρει ακόμα βαθμό μακριά από το σπίτι της. Σοβαρή η Άστον Βίλλα στο Βίλλα Πάρκ, ικανοποιητικός ο ΑΣΟΣ.

Μπόλτον - Μίντλεσμπρο: Παιχνίδι παρόμοιο με το παραπάνω, αφού αναμετριούνται η ουραγός της βαθμολογίας με ένα σούπερ φαβορί για την άνοδο στην Premier League. Η Μίντλεσμπρο δεν ξεκίνησε ούτε αυτή ιδανικά την σεζόν, χειρότερη η κατάσταση όμως στην Μπόλτον, που σαφώς είναι και κατώτερη σε αγωνιστικό επίπεδο. Παίζεται το ΔΙΠΛΟ κοντά στις 2,00 μονάδες.

Μάντσεστερ Σίτυ - Λίβερπουλ: Το μεγάλο ματς της ημέρας, με την Λίβερπουλ του Κλοπ να έχει ξεκινήσει πολύ καλύτερα τη σεζόν, όχι τόσο από άποψης συγκομιδής βαθμών, αλλά εμφανίσεων. Δεν χρειάζεται να γραφτούν πολλά για 2 τόσο γνωστές ομάδες στο ευρύ κοινό, το παιχνίδι είναι ντερμπάρα. Από εκεί και πέρα. η Λίβερπουλ που φτάνει με εντυπωσιακά εύκολο τρόπο στην αντίπαλη εστία, περιμένω να βρει δίχτυα και παρά το γεγονός ότι ο Κλοπ κατεβαίνει με πιο συντηρητική τακτική στα ντέρμπι, περιμένω να ανάψει από νωρίς φωτιές στο ματς. Έχουν θέματα στην άμυνα και οι 2 ομάδες και νομίζω πως θα δούμε αρκετά γκολ σήμερα. Πόνταρα στο OVER 3,5.

Γερμανία:

Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Θετικό το μέχρι στιγμής ξεκίνημα της Γκλάνμπαχ στο πρωτάθλημα, την στιγμή που η Άιντραχτ παρουσιάζεται αρκετά διαφορετική σε σχέση με πέρυσι και εμφανώς αποδυναμωμένη. Έλειψε  πολύ πέρυσι από την Μπορούσια  ο Ράφαελ, που είναι βαρόμετρο για την απόδοση της, ενώ εντός έδρας παραμένει από τις πιο αξιόπιστες ομάδες στην χώρα. ΑΣΟΣ στο 1,91.

Γαλλία:

Τρουά - Τουλούζ: Το έχω γράψει πάρα πολλές φορές, ότι αποφεύγω να παίξω OVER 2,5 σε γαλλικό παιχνίδι, πάντα όμως θα βρω κάτι ελκυστικό για να αθετήσω τον λόγο μου. Στο συγκεκριμένο ζευγάρι, από την μία έχουμε την Τρουά που έχει δεχτεί γκολ σε όλα της τα παιχνίδια και δεν πέτυχε η ίδια γκολ μόνο σε 1 και από την άλλη, την Τουλούζ, που πέτυχε γκολ σε όλα της τα παιχνίδια και δεν δέχτηκε μόνο σε 1. Τα ματς και των 2 που σημειώθηκαν μόνο 1 γκολ, ήταν αυτά με Ναντ (Τρουά - Ναντ 0-1) και Μονπελιέ (Τουλούζ - Μονπελιέ 1-0), των 2 πιο αμυντικογενών ομάδων στο πρωτάθλημα. Η Τουλούζ είναι ανώτερη ποιοτικά και θα κυνηγήσει τη νίκη απόψε και όταν η φιλοξενούμενη κατεβαίνει με τέτοια λογική, δύσκολα θα δούμε κλειστό παιχνίδι. Πάνω από 2 μονάδες πληρώνει το OVER 2,5.

Βέλγιο:

Μπέβερεν - Έουπεν: Είναι ευρέως γνωστό πως στο Βέλγιο τα γκολ μπαίνουν βροχή. Είναι επίσης γνωστό, για όσους ασχολούνται με το εν λόγω πρωτάθλημα, πως τα περισσότερα γκολ τα δέχεται από πέρυσι η Έουπεν. Φέτος έχει δεχτεί ήδη 14 σε 5 αγώνες και αν συνεχίσει έτσι θα φχαριστιέμαι να την ποντάρω στο OVER 2,5. Δεν πάει πίσω και η Μπέβερεν, με τα 4/5 παιχνίδια της να έχουν έρθει OVER 2,5 και θα είναι  έκπληξη αν απόψε δεν σημειωθούν τουλάχιστον 3 γκολ στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι επιλογές μου:

Άστον Βίλλα - Μπρέντφορντ ΑΣΟΣ 1,88
Μπόλτον - Μίντλεσμπρο ΔΙΠΛΟ 1,97
Μάντσεστερ Σίτυ - Λίβερπουλ OVER 3,5 2,35
Γκλάντμπαχ - Άιντραχτ Φρανκφούρτης ΑΣΟΣ 1,91
Τρουά - Τουλούζ OVER 2,5 2,12
Μπέβερεν - Έουπεν OVER 2,5 1,75

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2