Επιτέλους μπαλίτσα

Δεν υπάρχει στοίχημα για  μένα όταν αγωνίζονται εθνικές ομάδες. Το είπα και το τήρησα, δεν έγραψα, δεν ασχολήθηκα, δεν πόνταρα ΤΙΠΟΤΑ. Με το ζόρι είδα την Εθνική μας, σε ένα 90λεπτο υπνηλίας με το Γιβραλτάρ και μια αβαβά νίκη με την Κύπρο, αλλά είναι ο τελευταίος μου σύνδεσμος με το εγχώριο ποδόσφαιρο, μετά την αποστροφή μου από το γελοίο πρωτάθλημα της Super League.





Επιτέλους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ μπαλίτσα και για να ποντάρουμε και για να γουστάρουμε τηλεοπτικώς, με ντερμπάρες και ματσάρες το σαββατοκύριακο και βιάζομαι να τελειώσω το άρθρο για να παρακολουθήσω το Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Γ. Στο ψητό λοιπόν κατευθείαν και χωρίς χρονοτριβές, να δω με τι φόρμα θα ξεκινήσω μετά την διακοπή!

Τουλούζ - Αμιάν: Πολύ πιο δύσκολο το πρόγραμμα της Τουλούζ από αυτό της Αμιάν μέχρι την διακοπή, με την φιλοξενούμενη να ζορίζεται πολύ εκτός έδρας, πέρα του γεγονότος ότι είναι και πρωτάρα στην μεγάλη κατηγορία. Πιο έμπειρη, πιο ποιοτική και με μεγαλύτερες δυνατότητες σαν σύνολο η Τουλούζ, παιχνίδια όπως το σημερινό τα καθαρίζει μέσα στην έδρα της.

Λουγκάνο - Βασιλεία: Έχει μείνει αρκετά πίσω η Βασιλεία από την 1η Γιουνγκ Μπόις, είναι ήδη στο -8 και νέο στραβοπάτημα θα δυσκολέψει πολύ την υπόθεση τίτλος. Εννοείται πως δεν θα παίρνει για πάντα το πρωτάθλημα η φιλοξενούμενη, σίγουρα όμως δεν θα το αφήσει να φύγει έτσι εύκολα μέσα από τα χέρια της. Σήμερα, απέναντι στην ουραγό Λουγκάνο, έχει την υποχρέωση να κερδίσει.

Στρομγκόντσετ - Οντ Γκρένλαντ: Μετά την Ρόζενμποργκ, η Στρομγκόντσετ είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο 2ο γύρο. Έρχεται από 3 συνεχόμενες νίκες, έχει από τα καλύτερα ρεκόρ εντός έδρας στο πρωτάθλημα και διατηρεί σοβαρές ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη. Δεν είναι εύκολος αντίπαλος η Οντς, εκτός έδρας χωλαίνει όμως, ζορίζεται πολύ στο σκοράρισμα ενώ παράλληλα δέχεται εύκολα γκολ.

Γουότφορντ - Άρσεναλ: Αξιόμαχο σύνολο η Γουότφορντ, δεν παρατάει κανένα παιχνίδι και το έχει αποδείξει πολλές φορές φέτος. Εντός έδρας το συγκρότημα του Μάρκο Σίλβα, σε παιχνίδια με μεγάλες αντιπάλους (Λίβερπουλ 3-3, Μάντσεστερ  Σίτυ 0-6) δέχτηκε  9 γκολ, χωρίς να σημαίνει ότι έκανε κακές εμφανίσεις, κρατάμε όμως το στοιχείο ότι δεν έπαιξε συντηρητικά. Το παράδοξο για την Άρσεναλ είναι ότι δεν έχει σκοράρει ακόμα εκτός έδρας, αν και τα 2 από 3 παιχνίδια ήταν απέναντι σε Τσέλσι (0-0) και Λίβερπουλ (4-0). Οι κανονιέρηδες είναι σε φόρμα, θεωρώ πως θα σπάσουν το ρόδι σήμερα, χωρίς άγχος η Γουότφορντ, που βρίσκει εύκολα δίχτυα μπροστά και σε συνδυασμό με τις αμυντικές αφέλειες και των 2, έχουμε τις προϋποθέσεις να δούμε ένα χορταστικό παιχνίδι.

Νόρμπι - Ντέγκερφορς: Παιχνίδι με μονόπλευρο ουσιαστικά ενδιαφέρον και αυτό για τους γηπεδούχους που προσπαθούν να σώσουν την κατηγορία. Η Ντέγκερφορς μπορεί να έχει ακόμα μαθηματικές ελπίδες για να μπει στα play off ανόδου, αν και θα πρέπει να κάνει το 4/4 και να ξεπεράσει 4 ομάδες που βρίσκονται από πάνω της, κάτι πρακτικά αδύνατο. Η Νόρμπι δείχνει ότι μπορεί να τα καταφέρει, ειδικά όταν στα 2 από τα 3 τελευταία της παιχνίδια κέρδισε Φάλκενμπεργκ (1-4) και Μπρομαποϊκάρνα (1-0), ομάδες της 1ης τετράδας.

Νόρτζελαντ - Ράντερς: Μετά τη χτεσινή νίκη της Μίντιλαντ η Νόρτζελαντ υποχώρησε στην 2η θέση της βαθμολογίας, με νίκη όμως θα επανέλθει 1η. Στα τελευταία 2 παιχνίδια της εντός έδρας δεν κατάφερε να κερδίσει, μετράει όμως 10/11 OVER 2,5 στο πρωτάθλημα. Στην Ράντερς είχαμε αλλαγή στον πάγκο και αλλαγή αγωνιστική φιλοσοφίας, με τον Ολλανδό Μονίζ που ανέλαβε τα ηνία, να υπόσχεται πιο επιθετικό ποδόσφαιρο. Με αυτά τα δεδομένα τα πολλά γκολ στην αναμέτρηση έχουν καλές πιθανότητες.

Οι επιλογές μου:

Τουλούζ - Αμιάν ΑΣΟΣ 1,80
Λουγκάνο - Βασιλεία ΔΙΠΛΟ 1,75
Στρομγκόντσετ - Οντς ΑΣΟΣ 1,95

Γουότφορντ - Άρσεναλ OVER 3,5 2,25
Νόρμπι - Ντέφκερφορς ΑΣΟΣ 2,05
Νόρτζελαντ - Ράντερς OVER 3,5 2,65

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2