Έρθουν δεν έρθουν

Από τις μεγαλύτερες μπαλαδόφατσες στην Ιταλία αλλά και την Ευρώπη ο κύριος της φωτογραφίας, ο αειθαλής Ζντένεκ Τζέμαν, προπονητής της Πεσκάρα, με πάγια τακτική και φιλοσοφία όλα τα χρόνια, το επιθετικό ποδόσφαιρο. Διαχρονικά έχει αποδειχτεί ότι μετράει η νίκη, το αποτέλεσμα, αλλά τι αξία έχει αν δεν ευχαριστηθείς το παιχνίδι, αν δεν παίξεις καλά;



Το ίδιο ακριβώς ισχύει και στο στοίχημα, τα λεφτά πρέπει να αυγατίζουν, αυτή είναι η ουσία του παιχνιδιού, στο οποίο όμως κυνηγάμε αποδόσεις και όχι φαντάσματα του 1,30. Γιατί, πως να το κάνουμε, αλλιώς είναι να σε στέλνει κουβά το ΔΙΠΛΟ του 2,50 και αλλιώς ο ΑΣΟΣ του 1,30 ή του 1,50.
Έχει σημασία λοιπόν και είναι σημαντικό για τον τζογαδόρο, να παίξει σωστά και ο μόνος σωστός τρόπος είναι να κυνηγάει τις αποδόσεις, βασιζόμενος πάντα στην μελέτη του, τις πληροφορίες αλλά και το ένστικτο του. Έτσι, χάσει κερδίσει, θα έχει τη συνείδηση του καθαρή και μόνο με την τύχη θα έχει να μαλώνει...

Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ: Δυσκολεύεται φέτος να κρατήσει σε μία μασχάλη η Χόφενχαϊμ δύο καρπούζια εντός έδρας όμως παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και έχει πάντα τον πρώτο λόγο, ανεξάρτητα από τον αντίπαλο της. Ασταθής η Γκλάντμπαχ, διαχρονικά κομπλεξική εκτός έδρας, στα 2 τελευταία σοβαρά τεστ που έδωσε, έφαγε 6 από την Ντόρτμουντ και 5 από την Λεβερκούζεν. Με τον ΑΣΟ είμαι.

Ζυρίχη - Βασιλεία: Αρχίζει και παίζει με το γκάζι η Βασιλεία, το πατάει γλυκά γλυκά και δεν θα αργήσει να το σανιδώσει. Η Ζυρίχη δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη αντίπαλος, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι είναι νεοφώτιστη και πως ο λόγος που βρίσκεται τόσο ψηλά στη βαθμολογία είναι οι απώλειες κυρίως της Βασιλείας. Στο 2,30 το ΔΙΠΛΟ, τιμή που δύσκολα θα ξαναβρούμε την Βασιλεία φέτος, η οποία έχει ξυπνήσει για τα καλά!

Γκοϊας - Γκουαρανί: Σημαντικό παιχνίδι και για τις 2 ομάδες, στην μάχη που δίνουν για την παραμονή στην κατηγορία. Σε καλύτερο μομέντουμ αλλά και σε πιο πλεονεκτική θέση η Γκοϊας, που με νίκη απόψε ουσιαστικά καθαρίζει την μπουγάδα. Η γηπεδούχος είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες στο πρωτάθλημα αυτή τη στιγμή (4-1-1) ενώ η φιλοξενούμενη από τις πιο ντεφορμέ (1-2-3), με ένα από τα χειρότερα εκτός έδρας ρεκόρ (2-3-10). Μάχη θα είναι, αλλά ο ΑΣΟΣ που πληρώνει πάνω από 2,00 μονάδες δεν περνά απαρατήρητος.

Πεσκάρα - Μπρέσια: Με  την μικρή ωδή στον Ζντένεκ Τζέμαν ξεκίνησε το σημερινό άρθρο και την επιθετική φιλοσοφία που τον χαρακτηρίζει εδώ και χρόνια. Η Πεσκάρα έχει φέρει μόνο OVER 2,5 εντός έδρας, είναι από τις ομάδες που έχουν τα φόντα να διεκδικήσουν άνοδο και μετά την ήττα με 3-1 από την Έμπολι θα ψάξει αντίδραση. Της ίδιας φιλοσοφίας και ο προπονητής της Μπρέσια, που έχει δουλέψει και στην Πεσκάρα στο παρελθόν, κυνηγάμε τα πολλά γκολ εδώ και το OVER 3,5.

Ντάρμσταντ - Χόλσταϊν Κιελ: Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία ομάδα που υποβιβάζεται, χρίζεται φαβορί για την άνοδο και απογοητεύει στη συνέχει. Ο λόγος για την Ντάρμσταντ του ακριβού ρόστερ, που έχει μείνει πολύ πίσω στην διεκδίκηση της ανόδου. Αντιθέτως η Χόλσταϊν Κιελ, αν και νεοφώτιστη, εντυπωσιάζει, βρίσκεται στην 2η θέση, παίζει επιθετικά, όλα της τα παιχνίδια είναι σε γρήγορο τέμπο και δεν δείχνει διατεθειμένη να ρίξει ρυθμούς... Ροντέο τα εντός έδρας παιχνίδια της Ντάρμσταντ (3-4 με Νυρεμβέργη, 3-3 με Δυναμό Δρέσδης, 4-3 με Μπίλεφελντ τα πιο πρόσφατα), ενώ ροντέο είναι σχεδόν όλα της Χολσταϊν Κιελ ανεξάρτητα από το που παίζει. Λογική επιλογή τα πολλά γκολ λοιπόν κι εδώ.

Χαλ - Νότινγχαμ: Οι 2 ομάδες με τα περισσότερα OVER 2,5 στην κατηγορία έρχονται αντιμέτωπες σήμερα. Η Χαλ μάλιστα έχει την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα με 24 γκολ (μαζί με την Γουλβς), ενώ η Νότινγχαμ δεν έχει ακόμα ισοπαλία, ενδεικτικό για τον τρόπο που αγωνίζεται. Έχω φάει πολλές φορές ξενέρωμα όταν κονταροχτυπιούνται 2 επιθετικογενείς ομάδες, με κάτι κουλά 0-0 στο τέλος, αλλά η λογική εδώ λέει, ότι το ματς θα είναι ανοιχτό και οι φάσεις θα γίνουν μπροστά στις 2 εστίες. Η Χαλ άλλωστε που έχει μείνει και πίσω στη βαθμολογία, δύσκολα θα το πάει σε χαμηλό τέμπο.

Οι επιλογές  μου:

Χόφενχαϊμ - Γκλάντμπαχ ΑΣΟΣ 2,08
Ζυρίχη - Βασιλεία ΔΙΠΛΟ 2,30
Γκοϊας - Γουαρανί ΑΣΟΣ 2,15

Πεσκάρα - Μπρέσια OVER 3,5 2,30
Ντάρμσταντ - Χόλσταϊν Κιελ OVER 3,5 2,45
Χαλ - Νότινγχαμ OVER 3,5 2,60

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2