Οι Δεινόσαυροι, δεν εξαφανίστηκαν

Όποιος πιστεύει ότι οι δεινόσαυροι εξαφανίστηκαν, μάλλον θα πρέπει να ξανανοίξει τα βιβλία της ιστορίας. Μπορεί το κλίμα της γης να έχει αλλάξει δραματικά τα τελευταία χρόνια, η "παγγαία" να έχει διαχωριστεί, να έχουν σβήσει τα ηφαίστεια, να έχουν εξαφανιστεί νησιά από τον χάρτη, το Αμβούργο όμως συνεχίζει να αγωνίζεται στην Μπουντεσλίγκα!


Για να συμβαίνει αυτό βέβαια τις τελευταίες σεζόν, χύνει ποτάμια ιδρώτα, βρίσκει τον τρόπο όμως στο τέλος να επιβιώνει. Πολύ κρίσιμο λοιπόν το σημερινό παιχνίδι για την ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου (ποιος θα το περίμενε να δούμε Έλληνα για αρχηγό σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα), απέναντι σε μια Στουτγκάρδη, που αν και είναι πιο ποιοτική σαν ομάδα, εκτός έδρας μετράει μόνο ήττες!




Αμβούργο - Στουτγκάρδη: Το Αμβούργο έχει δώσει 5 παιχνίδια εντός έδρας, στα 3 γνώρισε την ήττα, αλλά ήταν από Μπάγερν, Λειψία και Ντόρτμουντ. Στα άλλα 2 έφερε 0-0 με την Βέρντερ και κέρδισε με 1-0 την Άουγκσμπουργκ. Το σημερινό ματς οι γηπεδούχοι θα το πάνε στη δύναμη και πιστεύω αυτός ο Χέβι Μέταλ τρόπος παιχνιδιού θα τους δώσει και τους 3 βαθμούς της νίκης, απέναντι σε μία πιο soft ομάδα.

Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: Μπορεί να ζορίζεται η Μπαρτσελόνα στα τελευταία της παιχνίδια, στο πρωτάθλημα όμως παραμένει η πιο σταθερή σε απόδοση ομάδα. Η Σεβίλλη προς το παρόν, δεν θέλγει με τις εμφανίσεις της όπως άλλες χρονιές και εκτός έδρας σκοράρει με το σταγονόμετρο. Αν ξεμπουκώσει ο Σουάρεζ, η Μπαρτσελόνα ενδέχεται να έχει και εύκολο βράδυ, αν και η Σεβίλλη έχει τη δυνατότητα να κρατήσει χαμηλά το σκορ. Όπως και να 'χει, αυτό το 2,22 στο ΝΟ-ΓΚΟΛ είναι άκρως προκλητικό, για μια πολύ σοβαρή Μπαρτσελόνα που έχει δεχτεί μόλις 3 γκολ στο πρωτάθλημα (καλύτερη άμυνα), η Σεβίλλη δεν σκόραρε σε κανένα από τα 3 τελευταία της εκτός έδρας παιχνίδια με Ατλέτικο, Μπιλμπάο και Βαλένθια, ούτε στις 3 τελευταίες της επισκέψεις στο Καμπ Νου.

Σεβίλλη Β' - Τενερίφη: Αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, η Σεβίλλη Β' μάλλον θα επιστρέψει από εκεί που μας ήρθε. Η Τενερίφη είναι από τις ομάδες που έχουν βλέψεις στο πρωτάθλημα, ξεκίνησε κάπως μουδιασμένα, αλλά έχει βρει τις ισορροπίες στο παιχνίδι της. Εκτός έδρας οι νησιώτες βέβαια δεν φημίζονται για την αποτελεσματικότητα τους, με τη μοναδική τους νίκη φέτος μακριά από το σπίτι, να είναι επί της Μπαρτσελόνα Β' με 0-3. Προβλέπω Deja Vu στο σημερινό παιχνίδι, που είναι πάλι εναντίον Β' ομάδας, χαμηλότερης δυναμικής από αυτή της Μπαρτσελόνα Β'.

Φιγκεϊρένσε - Μπραζίλ Ντε Πελότας: Εξάποντο παραμονής για τις 2 ομάδες, με την Φιγκεϊρένσε όμως να δείχνει σε καλύτερη κατάσταση, έχοντας ρεκόρ 5-3-0 στα 8 τελευταία εντός έδρας. Οι 2 ομάδες με 39 βαθμούς βράζουν ουσιαστικά στο ίδιο καζάνι, γνωρίζουμε όμως πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν οι έδρες στα πρωταθλήματα της Βραζιλίας και όταν η φιλοξενούμενη έχει την χειρότερη άμυνα με 30 γκολ παθητικό και μία από τις χειρότερες συγκομιδές βαθμών εκτός έδρας (μόλις 11), αβίαστα βγαίνει από το στόμα μας η έκφραση "που πας ρε Καραμήτρο!". Το ματς είναι κρίσιμο και για τις 2, τα δεδομένα όμως με έσπρωξαν στον ΑΣΟ που καλοπληρώνει.

Οι επιλογές μου:

Αμβούργο - Στουτγκάρδη ΑΣΟΣ 2,50
Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη ΝΟ-ΓΚΟΛ 2,22
Σεβίλλη Β' - Τενερίφη ΔΙΠΛΟ 2,38
Φιγκεϊρένσε - Μπραζίλ Ντε Πελότας ΑΣΟΣ 2,12

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2