Η επιστροφή του πουλέν

Το γράφω ετεροχρονισμένα, αφού αυτή η μορφάρα επέστρεψε μέσα στις γιορτές στη γενέτειρα του και υπόσχεται αν μη τι άλλο, "μάχες" σε κάθε αγώνα, προκειμένου να σώσει την Λας Πάλμας από τον υποβιβασμό.



Σπανίως εκθειάζω πρόσωπα ή ομάδες και είμαι από εκείνους τους τύπους που συχνά τραβούν την προσοχή μου όσοι και όσα δεν βρίσκονται στο προσκήνιο. Μια ζωή με τα αουτσάιντερ ήμουν, τους περιθωριακούς, τους εκκεντρικούς και τους παρεξηγημένους κι ένας από αυτούς είναι ο κύριος της φωτογραφίας.
Πάντα στυλάτος, με βλέμμα σπινθηροβόλο και επιθετικό, όπως και ο τρόπος παιχνιδιού που εφαρμόζει στις ομάδες που κοουτσάρει, χωρίς να αλλάζει την φιλοσοφία του ανεξάρτητα από τον αντίπαλο που αντιμετωπίζει, με μοναδικό σκοπό μόνο τη νίκη.
Μάγος δεν είναι σίγουρα και το challenge της Λας Πάλμας είναι από τα πλέον δύσκολα που αναλαμβάνει, είναι σίγουρο όμως (ελπίζω να μην διαψευσθώ), πως οι νησιώτες μέχρι το τέλος της σεζόν θα μας προσφέρουν άπειρες συγκινήσεις, παιχνίδια με πολλά γκολ και αρκετές εκπλήξεις.

Χιρόνα - Λας Πάλμας: Ορισμός της ομάδας η Χιρόνα, που αν και νεοφώτιστη, αφήνει εξαιρετικές εντυπώσεις στην πρώτη της χρονιά στην Primera. Ομάδα θα προσπαθήσει να γίνει και η Λας Πάλμας, με τον Πάκο Χέμεθ σίγουρα να ποντάρει πολλά στο σημερινό παιχνίδι. Τα περισσότερα παιχνίδια και των 2 ομάδων είναι ανοιχτά, οι άμυνες τους σπανίως δεν δέχονται γκολ και το μεταξύ τους παιχνίδι υπόσχεται γκολ και θέαμα. ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5 στο 1,97 η επιλογή μου.

Γουότφορντ - Σαουθάμπτον: Παρατεταμένο ντεφορμάρισμα περνάει η Γουότφορντ, αφού μετράει μόλις 1 νίκη στα τελευταία της 9 παιχνίδια και με την άμυνα της να δέχεται διαρκώς γκολ. Σε χειρότερο φεγγάρι η Σαουθάμπτον, που έχει να κερδίσει από τον περασμένο Νοέμβρη και ποντάρει πολλά στο σημερινό παιχνίδι, μήπως και πάρει κάτι. Πολλά τα θέματα που αντιμετωπίζουν οι 2 ομάδες, σίγουρα η Γουότφορντ έχει δείξει καλύτερο πρόσωπο μέχρι στιγμής στη σεζόν, αλλά τα περισσότερα της παιχνίδια, εκτός από απρόβλεπτα, μπορούν να ανοίξουν ανά πάσα στιγμή. Καλή περίπτωση το OVER 2,5 που διπλασιάζει (7/11 έχει η Γουότφορντ εντός έδρας, 14/22 συνολικά, ενώ έχει και την 2η χειρότερη άμυνα με 40 γκολ παθητικό).

Μπαρτσελόνα Β' - Βαγιαδολίδ: Παιχνίδι μεταξύ των 2 πιο αλέγκρο ομάδων στο πρωτάθλημα. Σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Β' Ισπανίας που τα περισσότερα παιχνίδια χαρακτηρίζουν οι δυνατές μονομαχίες και η μπόλικη τακτική, Βαγιαδολίδ και Μπαρτσελόνα Β' παίζουν πιο ανοιχτά και με μεγαλύτερη έμφαση στην επίθεση. Μπορεί τα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα Β' να μην έχουν τόσα πολλά γκολ, η φιλοσοφία της όμως είναι άκρως επιθετική και σίγουρα, με αντίπαλο την Βαγιαδολίδ των 16/21 OVER 2,5 (τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα στο πρωτάθλημα), το ελάχιστο που περιμένουμε είναι να επιβεβαιωθεί το OVER 2,5.

Λειψία - Σάλκε: Στη Λειψία φάνηκε ότι δεν χωράνε 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη φέτος, αφού η συμμετοχή στο Champion's League την επηρέασε με αποτέλεσμα να μείνει λίγο πίσω στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά η φιλοσοφία της δεν έχει αλλάξει και ειδικά εντός έδρας προσπαθεί να παίξει κυριαρχικό ποδόσφαιρο, παράγοντας στα περισσότερα παιχνίδια πάρα πολλές φάσεις για γκολ. Ευχάριστη  έκπληξη η Σάλκε μέχρι στιγμής, βρίσκεται στην 2η θέση και δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία 10 της παιχνίδια για το πρωτάθλημα. Τα ματς και των 2 πριν την διακοπή ήταν πολύ ανοιχτά και με πολλά γκολ και κάτι ανάλογο περιμένω να συμβεί και στο μεταξύ τους σήμερα. Η Λειψία σίγουρα θα προσπαθήσει να επιβάλει το στυλ της και θα το πάει ανοιχτά από την αρχή. OVER 2,5 κι εδώ.

Λα Κορούνια - Βαλένθια: Κρίσιμο παιχνίδι για τη Λα Κορούνια που βλέπει την επικίνδυνη ζώνη να πλησιάζει και τα αμυντικά της προβλήματα να μην μειώνονται (2 χειρότερη άμυνα μετά την Λας Πάλμας). Περνάει ένα μίνι ντεφορμάρισμα η Βαλένθια, αφού στα 5 τελευταία μετράει 3 ήττες και 2 νίκες κι αυτές πύρρειες με Θέλτα και Χιρόνα εντός. Σχεδόν όλα τα παιχνίδια της Ντέπορ φέτος στο Ριαθόρ είναι ανοιχτά η άμυνα της μπάζει και η Βαλένθια όταν βρίσκει χώρους δεν συγχωρεί. Προμηνύεται καλό και ανοιχτό παιχνίδι με το OVER 2,5 να πληρώνει λίγο χαμηλά στο 1,70, καλό και το συνδυαστικό με ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και OVER 2,5.

Οι επιλογές μου:

Χιρόνα - Λας Πάλμας ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 1,97
Γουότφορντ - Σαουθάμπτον OVER 2,5 1,97
Μπαρτσελόνα Β' - Βαγιαδολίδ OVER 2,5 1,80
Λειψία - Σάλκε OVER 2,5 1,90
Λα Κορούνια - Βαλένθια OVER 2,5 1,70

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2