Επιτέλους, μπαλίτσα ξανά

Πέρασε και η διακοπή με τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων και επιστρέψαμε από χτες στην καθημερινότητα. Αυτά τα διαλείμματα όσο κι αν είναι εκνευριστικά, χρειάζονται, για όλους και για όλα. Για τους παίκτες, τους προπονητάς, τους τζογαδόρους, τους οπαδούς κτλ κτλ.



Συνηθίζεται έπειτα από ανάλογες διακοπές να έχουμε αρκετές ανακατατάξεις σε πάγκους ομάδων, με αρκετούς προπονητές να μην προλαβαίνουν την παρέλαση του Οκτωβρίου, πληρώνοντας το μάρμαρο για τις κακές εμφανίσεις και την φτωχή συγκομιδή βαθμών. Κάποιος ευνοεί η διακοπή, σε άλλους κόβει την φόρα, όλα αυτά όμως μένει να φανούν και μέσα στο γήπεδο.

Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον: Σε σταθερή αξία τείνει να μετατραπεί η Μπόρνμουθ, που δεν δείχνει να καθιερώνεται στην Premier League και φέτος κάνει το καλύτερο ξεκίνημα στην ιστορία της. Λίγα έως ελάχιστα πράγματα έχει δείξει μέχρι στιγμής η Σαουθάμπτον, που αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία της παιχνίδια (3  συνεχόμενες ήττες τα 3 πιο πρόσφατα) και ίσως η διακοπή να της έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει τις ατέλειες της. 3 νίκες και 1 ισοπαλία έχει να επιδείξει η Μπόρνμουθ εντός έδρας, με ομάδες ανάλογου βεληνεκούς της Σαουθάμπτον, ενώ σε όλα αυτά τα παιχνίδια έχει σκοράρει από 2 γκολ και πάνω. Με τον ΑΣΟ είμαι.

Νιουκάστλ - Μπράιτον: Ντέρμπι στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας, με τη Νιουκάστλ να είναι αυτή που καίγεται για τη νίκη, αφού δεν την έχει κατακτήσει σ' αυτές τις 8 πρώτες αγωνιστικές. Η Μπράιτον εξαφανίζεται συνήθως στα εκτός έδρας, δεν είναι αμελητέα ποσότητα όμως και σίγουρα θα  πουλήσει ακριβά το τομάρι της. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για τη Νιουκάστλ, το ματς είναι μονόδρομος, ο αντίπαλος στα μέτρα της, ΑΣΣΟΣ.

Βαλένθια - Λεγκανές: Δεν έχει νίκη ακόμα εντός έδρας η Βαλένθια, μετράει τέσσερις ισοπαλίες, δεν ήταν όμως τόσο κακή όσο μπορεί να φαντάζεται κάποιος, ενώ έδειχνε αρκετά ανεβασμένη πριν την διακοπή και την περιμένω ακόμα περισσότερο τώρα. Η Λεγκανές βρίσκεται εντός της επικίνδυνης ζώνης, εκτός έδρας έχει μόνο ήττες σε 4 παιχνίδια και βασικός της στόχος, όπως όλων των μικρομεσαίων ομάδων στην Primera, θα είναι να μην ηττηθεί στο σημερινό παιχνίδι. Η Βαλένθια εντός αντιμετώπισε πολύ πιο δύσκολες ομάδες (Μπαρτσελόνα, Μπέτις, Θέλτα και Ατλέτικο Μ.) και βλέπω να κάνει σεφτέ σήμερα. Θα μπουν δυνατά οι νυχτερίδες στο ματς, μπορούν τον ΑΣΟ και από το ημίχρονο πιστεύω, αλλά εγώ κράτησα τον σκέτο, μιας και η Λεγκανές θα στήσει το πούλμαν.

Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ: Κλασσικό ζευγάρωμα ομάδων, που την μία την ευνόησε η διακοπή (Στουτγκάρδη) και την άλλη όχι (Ντόρτμουντ). Οι Βεστφαλοί πετούσαν κυριολεκτικά πριν την διακοπή, πάτησαν στην κορυφή και είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στο πρωτάθλημα. Η Στουτγκάρδη ξεκίνησε με βλέψεις για έξοδο στην Ευρώπη φέτος το πρωτάθλημα, οι σφαλιάρες όμως ήσαν πολλές, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στην απόλυση του Κορκούτ από τον πάγκο, ο οποίος πέρυσι την έσωσε από τον υποβιβασμό. Πάντα η αλλαγή στον πάγκο φέρνει έναν νέο άνεμο αισιοδοξίας, η Ντόρτμουντ όμως δεν παιζόταν πριν την διακοπή, σημείωσε 18 τέρματα στα 4 τελευταία της παιχνίδια, ενώ έδειξε εκτός από την ικανότητα, να έχει ρέντα και ψυχή, ειδικά στα ματς με Λεβερκούζεν εκτός (2-3 από 2-0) και Άουγκσμπουργκ εντός (4-3, το γύρισε από 1-2 και 3-3, σκοράροντας στις καθυστερήσεις). Αν και πολλοί περιμένουν την Ντόρμουντ να σκάσει, όσο δείχνει αυτή την εικόνα, εγώ θα είμαι μαζί της, ΔΙΠΛΟ και βλέπουμε...

Οι επιλογές μου:

Μπόρνμουθ - Σαουθάμπτον ΑΣΟΣ 2,12
Νιουκάστλ - Μπράιτον ΑΣΟΣ 2,15
Βαλένθια - Λεγκανές ΑΣΟΣ 1,60
Στουτγκάρδη - Ντόρτμουντ ΔΙΠΛΟ 1,80

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2