Θα 'ρθουν και τα γκολ

Όσοι με διαβάζετε χρόνια, γνωρίζετε πως δεν πανηγυρίζω στις νίκες, αλλά σχολιάζω τις ήττες περισσότερο. Είναι θέμα φιλοσοφίας, χαρακτήρα και προσωπικότητας και μην βιαστεί να πει κανείς ότι είμαι απαισιόδοξος. Το αντίθετο μάλλον, είμαι τελειομανής, ίσως πιο άρρωστο αυτό, καθώς κοιτάζω διαρκώς να διορθώνω και να ελαχιστοποιώ τα λάθη μου.



Μεσοβδόμαδα δεν έγραψα απολύτως τίποτα και την Πέμπτη έκανα ένα επικό 7/8 στο Europa league, χάνοντας μόνο την Μπεσίκτας, που όλοι είδατε πως δέχτηκε το πρώτο γκολ από τραγικό λάθος του Κάριους. Χτες που έγραψα, το κοντέρ έδειξε 0/3 για τρίτη φορά νομίζω στη φετινή σεζόν. Το Μπράγκε - ΑΦΚ είχε πολλές φάσεις, ειδικά από την πλευρά της γηπεδούχου, αλλά κόλλησε κυριολεκτικά στο 0-0. Ένα κάρο ευκαιρίες σπατάλησε και η Γουέστ Χαμ, που άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία στο ματς με την Μπράιτον, ενώ στο Μπιλμπάο, η Σοσιεδάδ κέρδισε 1-3 σημειώνοντας τα 2 γκολ με πέναλτι, σε ένα παιχνίδι που της πήγαν όλα δεξιά. Δεν απελπίζομαι, εκνευρίζομαι, όταν παίζεις σωστά όμως, τα γκολ και οι επιτυχίες δεν  θα αργήσουν να έρθουν.


Λέστερ - Έβερτον: Στρωτό ποδόσφαιρο παίζουν και οι 2 ομάδες, παρά τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Γεμάτα όλα τα παιχνίδια της Λέστερ εντός έδρας, όπως και αυτά της ¨Εβερτον εκτός και είμαι σίγουρος πως δεν θα βαρεθεί όποιος επιλέξει να παρακολουθήσει το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η φόρμα δείχνει Λέστερ, στα ίσια θα το παίξει η Έβερτον που ήταν ανταγωνιστική σε όλα της τα ματς μέχρι σήμερα, ποντάρισα στο  OVER 2,5.

Λεγκανές - Βαγιεκάνο: Ντέρμπι τοπικού χαρακτήρα χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα, με τις 2 ομάδες να προσπαθούν να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Λεγκανές μπορεί να κέρδισε την Μπαρτσελόνα, δεν έγινε όμως ξαφνικά Ρεάλ, αφού οι Μπλαουγκράνα έμοιαζαν περισσότερο με κοιμώμενο γίγαντα τις προηγούμενες εβδομάδες. Η Ράγιο κάνει καλές εμφανίσεις και αφήνει πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια, δεν αποφεύγει όμως τα εύκολα λάθη στην άμυνα. Όλα τα ματς της Ράγιο στο πρωτάθλημα ήταν γεμάτα μέχρι στιγμής, ακόμα κι αυτά με Ουέσκα και Ατλέτικο Μ, στα οποία σημειώθηκε μόλις 1 γκολ. Έχει τον τρόπο της η Λεγανές εντός έδρας, παράλληλα όμως, δέχτηκε γκολ σε όλα της τα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Καλοπληρώνει το OVER 2,5 σε τιμές αουτσάιντερ.

Έουπεν - Ανβέρπ: Χτύπησε φόρμα η γηπεδούχος, σε αντίθεση με την Αντβέρπ που μάλλον κάνει μια μικρή κοιλιά στο πρωτάθλημα. Παρόλα αυτά η φιλοξενούμενη είναι πιο στρωμένη ομάδα και σίγουρα διαθέτει και ποιοτικότερο ρόστερ, το ανέβασμα της Έουπεν όμως, υπόσχεται τουλάχιστον μια ενδιαφέρουσα μονομαχία. Με ενθουσιασμό οι γηπεδούχοι, που παράγουν πολλές φάσεις και βρίσκουν εύκολα δίχτυα, πιο κυνική, αλλά αποτελεσματική η Έουπεν, υπόσχεται γκολ η αναμέτρηση.

Σούονσι - Ίπσουιτς: Ομάδες σε διαφορετικό μομέντουμ, με την Σούοσνι να ανεβαίνει διαρκώς, ενώ την Ίπσουιτς να αναζητά ακόμα την πρώτη της νίκη έπειτα από 11 αγωνιστικές. Εκτός αυτού, η φιλοξενούμενη έχει την χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα, ενώ μετράει μόλις 1 ισοπαλία και 4 ήττες στα 5 ματς που έδωσε μακριά από το σπίτι της. ΑΣΟΣ

Ντε Χάαγκ - Γκρόνιγκεν: Σε φοβερό μομέντουμ η Ντε Χάαγκ, με μόνη παραφωνία, την εντός έδρας ήττα με 0-7 από την Αϊντχόβεν. Ίσως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα την ταρακούνησε πάντως, αφού κατάφερε να φύγει αήττητη από 2 πολύ δύσκολες έδρες όπως αυτές της Φίτεσε και της Χέρενφεν. Παραπαίει η Γκρόνιγκεν, που στερείται λύσεων στο σκοράρισμα και με μόλις 4 γκολ στο ενεργητικό της έχει την χειρότερη επίθεση στην κατηγορία. Ούτως ή άλλως, μακριά από το σπίτι της, δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα ανταγωνιστική και μάλλον θα περάσει δύσκολο απόγευμα...

Μπέρνλι - Χάντερσφιλντ: Ακόμα ένα ζευγάρωμα, με την γηπεδούχο να είναι στα ανεβάσματα και την φιλοξενούμενη να παραπαίει. Η Μπέρνλι δείχνει έντονα σημάδια βελτίωσης στα τελευταία της παιχνίδια, ενώ ισχυροποιείται αφάνταστα εντός έδρας. Σίγουρα η Χάντερσφιλντ προσπαθεί να βγάλει αντίδραση, με τα δείγματα που έχει αφήσει όμως προς το παρόν, οι πιθανότητες σήμερα δεν είναι με το μέρος της. Η φιλοξενούμενη έχει την χειρότερη επίθεση και την χειρότερη άμυνα στην κατηγορία, λογικά θα παίξει ταμπούρι και ότι βγει. Ελπίζω να μην της βγει για ακόμα ένα παιχνίδι...

Πρόταση 1: ΤΡΙΑΔΑ με OVER 2,5

Λέστερ - Έβερτον OVER 2,5 1,93
Λεγκανές - Βαγιεκάνο OVER 2,5 2,17
Έουπεν - Αντβέρπ OVER 2,5 1,88

Πρόταση 2: ΣΥΣΤΗΜΑ 2-3

Σουόνσι - Ίπσουιτς ΑΣΟΣ 1,88
Ντε Χάαγκ - Γκρόνιγκεν ΑΣΟΣ 2,15
Μπέρνλι - Χάντερσφιλντ ΑΣΟΣ 2,30

*Οι αποδόσεις είναι από το *stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2