Τώρα θα μπει, αύριο θα μπει...

Απίστευτο, 0-0 έληξαν και τα 2 χτεσινά παιχνίδια για το Champion's League, με 25 τελικές στο ένα και 30 στο άλλο. Χάθηκε σωρεία ευκαιριών, η μπάλα όμως δεν έλεγε να μπει με τίποτα μέσα και ο μπουκ μάζεψε όλο το χρήμα.



Είτε πόνταρες πριν ξεκινήσει το ματς, είτε κατά τη διάρκεια, πάλι χαμένος θα έβγαινες. Εκτός αν είχες χρήματα για πέταμα κι έτσι για χαβαλέ, έριχνες 1 ευρώ σ' αυτή τη ΔΥΑΔΑ, που πλήρωνε πάνω από 120 φορές τα λεφτά σου. Με κάτι τέτοιες βραδιές οι ΜΠΟΥΚ βγάζουν τα έξοδα μισής χρονιάς, χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθούν με "στημένα" και με "λαδώματα", όπως πιστεύουν δυστυχώς πολλοί αδαείς.
Το preview, η πρόβλεψη ενός ματς μπορεί να πέσει εύκολα έξω. Από τα πιο απίθανα, ο παικτάρας μιας ομάδας να τραυματιστεί στο ζέσταμα, στην πρώτη φάση του αγώνα να πάρει κόκκινη ο τερματοφύλακας ή να ανοίξουν ξαφνικά οι ουρανοί και να βρέχει καρέκλες μέχρι να γίνει ο αγωνιστικός χώρος μια τεράστια γούρνα με λάσπη. Στα πιο πιθανά, να περιμένουν άπαντες ανοιχτό παιχνίδι και οι 2 προπονητές να αποφασίσουν να παίξουν κλειστά και με προσοχή (βλέπε τα 2 φετινά Λίβερπουλ - Μάντσεστερ Σίτυ) ή να μην αγωνιστούν τελικά (ή το αντίθετο) παίκτες που οι πληροφορίες έλεγαν ότι θα παίξουν βασικοί.
Όταν όμως ποντάρεις LIVE έναν αγώνα, υποτίθεται πως τον παρακολουθείς, αφουγκράζεσαι τον ρυθμό του, μπορείς να κάνεις πιο εύστοχο ποντάρισμα. Αμ δε, η μπάλα έχει τους δικούς της κανόνες κι είτε έτσι είτε αλλιώς μπορεί να βρεθείς στον κουβά.
Με λίγα λόγια, η χτεσινή βραδιά απέδειξε περίτρανα, πως οι ΜΠΟΥΚ δεν έχουν ανάγκη για να στήσουν αγώνες, να επηρεάσουν αποτελέσματα, αφού με μερικά τερτίπια της μπάλας, τα μαζεύουν και πριν αλλά και κατά την διάρκεια ενός αγώνα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2