ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΛΑΣΗΣ


Ένα από τα πιο καθοριστικά ματς για τον τίτλο δίνουν απόψε Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης, αλλά κατά την προσωπική μου άποψη βλέπω το πρωτάθλημα να καταλήγει και φέτος στην Βαρκελώνη.


Σήμερα που το κουπόνι έχει αρκετά παιχνίδια, χώρισα τις επιλογές μου σε τρεις ζώνες. Στην πρώτη ποντάρω σε ομάδες που ποιοτικά τουλάχιστον είναι κατά πολύ ανώτερες από τις αντιπάλους τους και όλα τα δεδομένα δείχνουν πως έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη (ελπίζω και τον τελευταίο).
Στη δεύτερη ζώνη θα κυνηγήσω μια ΤΡΙΑΔΑ με εκπλήξεις και στην τρίτη και τελευταία, μια πιο ορθολογική προσέγγιση σε ματς που περιμένουμε ΓΚΟΛ.

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μ.: Ξεκάθαρο φαβορί η Μπαρτσελόνα για μένα και με ικανοποιεί το 1,80 του ΑΣΟΥ. Με νίκη η Μπλαουγκράνα κλειδώνουν τον τίτλο κι έχουν το κεφαλάκι τους ήσυχο να ασχοληθούν με τα του Champion's league. Η Ατλέτικο μπορεί να είναι 2η, αλλά σε κανένα σημείο της σεζόν δεν έπεισε ότι μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο, ούτε παίζει σαν πρωταθλήτρια (άλλες χρονιές με τον Σιμεόνε στον πάγκο ήταν καλύτερη).

Μπέρμινγχαμ - Λιντς: Από την αρχή της σεζόν η Λιντς δείχνει χαρακτήρα όταν δυσκολεύουν τα πράγματα, έτσι έκανε και στο προηγούμενο εντός με την Μίλγουολ, παρότι έμεινε 2 φορές πίσω στο σκορ. Βαθμολογικό κίνητρο έχει και η Μπέρμινγχαμ σίγουρα, αφού το +5 από την επικίνδυνη ζώνη δεν την εξασφαλίζει σε καμία περίπτωση, όταν έχει όμως 5 σερί ήττες και δεν βρήκε καν δίχτυα στα 4 από αυτά τα παιχνίδια, πως να την στηρίξει κάποιος; Παίζει σταθερά καλά η Λιντς και όσες φορές δεν κερδίζει, συνήθως οφείλεται στην ατυχία ή την δυστοκία της. Ικανοποιητικό το ΔΙΠΛΟ.

Γκινγκάμπ - Μονακό: Ένας κούκος δεν φέρνει σίγουρα την άνοιξη κι ευτυχώς το αντιλήφθηκαν γρήγορα αυτό εκεί στο Μονακό και φρόντισαν να πλαισιώσουν τον Ιανουάριο τον Φαλκάο με παίκτες πρώτης γραμμής. Η Μονακό έκτοτε κάνει πορεία πρωταθλητισμού (όπως θα της άρμοζε άλλωστε) και πλησιάζει σε μια άνετη παραμονή. Για να συμβεί αυτό βέβαια και να μην έχει ξανά αναγούλες, καλό είναι να κερδίσει την Γκινγκάμπ απόψε, που έπαιξε και 120 λεπτά για το Λιγκ Καπ μεσοβδόμαδα. Η ομάδα του Ζαρντίμ υπερέχει σε ποιότητα κατά πολύ από την αποψινή της αντίπαλο, μπορεί να καλύψει το κενό του Φαλκάο που θα απουσιάσει σήμερα και να τελειώνει μια και καλή με την υπόθεση παραμονή.

Βαγιεκάνο - Βαλένθια: Δεν πήρε ότι της άξιζε η Ράγιο στα 2 τελευταία παιχνίδια με Μπέτις εντός και Εϊμπάρ εκτός, με αποτέλεσμα να μείνει στο -6 από την σωτηρία και κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής να έχει το χαρακτήρα τελικού. Η Βαλένθια κάνει παπάδες μέσα στο 2019, έδωσε όμως συνεχόμενα ντέρμπι με Σεβίλλη, Χετάφε (ναι κι αυτό ντέρμπι ήταν όσον αφορά τις φετινές τους επιδόσεις) και Ρεάλ, έχει το ματς του Europa την Πέμπτη με την Βιγιαρεάλ, με αποτέλεσμα να πρέπει να κάνει και κάποια συντήρηση δυνάμεων. Το θέλουν πολύ και οι 2 για διαφορετικούς λόγους, λόγω προγράμματος όμως θα δώσω το κλικ στην επικράτηση της Ράγιο. Θα κάνει κατάθεση ψυχής στο χορτάρι η ομάδα του Πάκο Χέμεθ απόψε.

Ντε Γκράαφτσαπ - Άλκμααρ: Παρόμοια περίπτωση με την Βαγιεκάνο η Ντε Γκράαφτσαπ, εξαιρετικά άτυχη στα 2 τελευταία της παιχνίδια, αφού το ελάχιστο που έπρεπε να πάρει ήταν η ισοπαλία, ηττήθηκε όμως και στα 2. Σταθερή αξία η Άλκμααρ, είναι καλή μέσα στο 2019, θέλει να παραμείνει εντός της πρώτης 4αδας, μακριά από το σπίτι της όμως δεν κέρδισε κανένα από τα 4 τελευταία της επίσημα. Ποντάρω στην έκπληξη κι εδώ, με μια διαφορά, ότι δεν θα πάω στον ξερό ΑΣΟ, αλλά με draw no bet, δεν γίνεται να της γυρίζει συνέχεια η τύχη την πλάτη της Ντε Γκράαφτσαπ, Χέρακλες και Γκρόνινγκεν ήταν αντίπαλοι παρόμοιας δυναμικότητας με την Αλκμάαρ και ηττήθηκε από καθαρή ατυχία.

Παναθηναϊκός - Άρης: Μόνο οι φανέλες και η ιστορία μπορούν να δικαιολογήσουν τον έντονο φαβοριτισμό του ΑΣΟΥ, αφού αυτή τη στιγμή ο Άρης παίζει μακράν καλύτερο ποδόσφαιρο από τον Παναθηναϊκό κι αν δεν βγάλει το διαχρονικό του κόμπλεξ (όπως όλες οι ομάδες της Θεσσαλονίκης που κατεβαίνουν στην Αθήνα), έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Λεβερκούζεν - Λειψία: Παίζει καλά η Λεβερκούζεν αλλά της λείπει πολλές φορές η ουσία ή η συγκέντρωση, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Η λειψία έχει παρόμοιες επιδόσεις στην επίθεση με την σημερινή της αντίπαλο, αλλά είναι πολύ καλύτερη στην άμυνα κι έτσι δικαιολογείται η διαφορά τους στο βαθμολογικά πίνακα. Η Λεβερκούζεν στην μέρα της έκανε κουδούνια την Μπάγερν, αλλά δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη και δεν ξέρεις και σε τι φεγγάρι θα την πετύχεις. Από 1 γκολ το έχουν και οι 2, άντε να μπει κι άλλο 1 και να κερδίσει ο καλύτερος.

Χέρακλες - Μπρέντα: Φαινομενικά κυνηγάει την έξοδο στην Ευρώπη η Χέρακλες, παίζει καλά, σκοράρει με ευχέρεια, η άμυνα της όμως είναι για τα πανηγύρια. Χαρακτηριστικό είναι πως από τα τελευταία 4 εντός, τα 3 ήρθαν OVER 5,5 και το 1 OVER 4,5. Τα δίνει όλα για την παραμονή η Μπρέντα, θα πρέπει όμως σίγουρα να βρει γκολ σήμερα, καθότι δε νομίζω η άμυνα της να την βγάλει καθαρή σε μια τόσο δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που επιτίθεται κατά κύματα. Ας μην μπουν τόσα πολλά γκολ όσα μπήκαν στα προηγούμενα εντός της Χέρακλες, μου αρκεί και το OVER 3,5.

Ντε Χάαγκ - Ουτρέχτη: Την περυσινή ομάδα θυμίζει η Ουτρέχτη στο δεύτερο  γύρο και φορτσάρει για την είσοδο στην 4αδα και την έξοδο στην Ευρώπη. Τρέχει αήττητο σερί 8 αγώνων, σκοράρει κατά ρυπάς, την στιγμή που η Ντε Χάαγκ δεν έχει κερδίσει στα 6 τελευταία της. Δεν λέω, κάποια στιγμή η γηπεδούχος θα σπάσει πάλι το ρόδι, χρειάζεται κι αυτή βαθμούς επειδή έχει μπλέξει όντας στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη, η Ουτρέχτη όμως δείχνει ασταμάτητη και σε καταπληκτική κατάσταση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι επιλογές μου:

Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο Μ. ΑΣΟΣ 1,80
Μπέρμινγχαμ - Λιντς ΔΙΠΛΟ 2,05
Γκινγκάμπ - Μονακό ΔΙΠΛΟ 2,17

Βαγιεκάνο - Βαλένθια ΑΣΟΣ 4,00
Ντε Γκράαφτσαπ - Άλκμααρ ΑΣΟΣ DRAW NO BET 4,33
Παναθηναϊκός - Άρης ΔΙΠΛΟ 2,90

Λεβερκούζεν - Λειψία ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & OVER 2,5 1,80
Χέρακλες - Μπρέντα OVER 3,5 2,20
Ντε Χάαγκ - Ουτρέχτη ΔΙΠΛΟ 1,83

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2