ΤΡΙΑΔΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΩΝ


Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα, με τα ιταλικά παιχνίδια να διεξάγονται όλα Σάββατο καθότι αύριο είναι το Πάσχα των Καθολικών και οι "πιστοί" Ιταλοί τιμούν τις παραδόσεις.


Έχει ψωμάκι η μέρα, υπάρχουν αρκετά μέτωπα για να ασχοληθεί κανείς, εγώ επέλεξα να πάω με ομάδες που βρίσκονται στο φάσμα του υποβιβασμού και παίζουν σ' αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές την ύπαρξη τους.

Κάλιαρι - Φροζινόνε: Με 37 βαθμούς η Κάλιαρι είναι σχετικά άνετη στη βαθμολογία, ουσιαστικά θέλει ακόμα 1 νίκη για να έχει το κεφαλάκι της ήσυχο μέχρι το τέλος. Στη Σαρδηνία έχει μαζέψει τους 27 από τους 37 βαθμούς της στο πρωτάθλημα και ο πιο βατός της αντίπαλος μέχρι το τέλος είναι η Φροζινόνε. Η φιλοξενούμενη με τους 23 βαθμούς που έχει συλλέξει και το -8 από την σωτηρία μόνο σε θαύμα μπορεί να ελπίζει. Έκανε το κομμάτι της η Φροζινόνε, κέρδισε μέσα στην Φλωρεντία την απαράδεκτη Φιορεντίνα, σήμερα όμως είναι ζόρικα τα πράγματα. ΑΣΟΣ.

Ουντινέζε - Σασουόλο: Αυτή που καίγεται στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι η Ουντινέζε που αισθάνεται πολύ άβολα με το +3 που απέχει από την επικίνδυνη ζώνη. Η Σασουόλο είναι σαφώς πιο άνετη με 37 βαθμούς, έχει να υποδεχτεί την Φροζινόνε εντός έδρας και λογικά δεν θα έχει θέμα με την παραμονή της στην κατηγορία. Στο προηγούμενο παιχνίδι της με τη Λάτσιο, η Ουντινέζε ήταν καλή μέχρι να δεχτεί το πρώτο τέρμα (είχε και δοκάρι), ενώ κέρδισε τα 4 τελευταία εντός με Κίεβο, Μπολόνια, Τζένοα και Έμπολι. Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια εδώ... ΑΣΟΣ!

Βαγιεκάνο - Ουέσκα: Φαινομενικά θα πέσουν κορμιά απόψε στο Βαγιέκας, αφού η μαχητική Ουέσκα δεν τα παρατάει και έχει και σχετικά καλό πρόγραμμα στη συνέχεια. Η Ράγιο με τον Χέμεθ στον πάγκο απέκτησε τσαμπουκά και αυτοπεποίθηση, έπαιζε και με τον Μίτσελ καλά, ήταν όμως άτυχη και αναποτελεσματική. Ακολουθούν 2 πολύ δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια με Σεβίλλη εκτός και Ρεάλ εντός και το σημερινό παιχνίδι είναι "μαρκαρισμένο". Προβλέπεται πόλεμος, η Ράγιο όμως είναι πιο ποιοτική ομάδα, βγάζει πολύ ένταση στο παιχνίδι της και θα το πάρει το συγκεκριμένο, όπως κέρδισε και την Βαλένθια στο προηγούμενο εντός. Καλή τύχη έχουν και τα πολλά τέρματα στην αναμέτρηση, εγώ όμως πόνταρα στον ΑΣΟ.

Οι επιλογές μου:


Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2