ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ


Κάποιες ομάδες είχαν την ευκαιρία να αναδιοργανωθούν αγωνιστικά κατά τη διάρκεια της διακοπής λόγων εθνικών ομάδων, κάποιες άλλες που είχαν βρει ρυθμό δεν ωφελήθηκαν σίγουρα, ενώ πολλές (ιδιαίτερα από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα) έχουν αρκετούς διεθνείς στις τάξεις τους, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από τα ταξίδια.
Λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη λοιπόν τα παραπάνω, χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στα σημερινά πονταρίσματα, καθότι οποιαδήποτε φόρμα των ομάδων πριν την διακοπή μπορεί να έχει πάει περίπατο...

Άιντραχτ - Βόλφσμπουργκ: Δείχνει να έχει αποκτήσει χαρακτήρα η Άιντραχτ που είναι και φέτος ιδιαίτερα ανταγωνιστική και  θέλει να πρωταγωνιστήσει. Η Βόλφσμπουργκ είναι σε κρίση, αγνοεί τη νίκη στα 4 τελευταία για το πρωτάθλημα, ενώ προέρχεται από 4 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Αξιόπιστη η Άιντραχτ όταν αγωνίζεται εντός έδρας, μπορεί να υποτάξει οποιονδήποτε αντίπαλο, πόσο μάλλον μια Βόλφμσπουτγκ, που είναι δυσκοίλια επιθετικά και γενικότερα δεν τρομάζει μέχρι στιγμής με την αγωνιστική της συμπεριφορά.

Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ: Αλλοπρόσαλλη από την αρχή της σεζόν η Λεβερκούζεν, ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο, αν και συνήθως αξιόπιστη όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Η Φράιμπουργκ είναι η έκπληξη της σεζόν μέχρι στιγμής, αν και συνήθως μετά την διακοπή του χειμώνα, οι ισορροπίες αλλάζουν κατά πολύ στην Μπουντεσλίγκα. Προς το παρόν πάντως, κρατιέται ψηλά η φιλοξενούμενη, που είναι πιο επικίνδυνη στα παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Το ελάχιστο που περιμένω να καταφέρει η Φράιμπουργκ στο σημερινό παιχνίδι, είναι να σκοράρει, κάτι που πέτυχε από 2 φορές και πάνω στα τελευταία 4 από τα 5 εκτός έδρας παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Η Λεβερκούζεν αμυντικά είναι ασόβαρη, πολλές φορές αμύνεται πολύ ψηλά και υπάρχει άφθονος χώρος δράσης για ομάδες τύπου Φράιμπουργκ. Μπροστά βέβαια ξεχειλίζουν από ποιότητα οι ασπιρίνες και όλα είναι πιθανά στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Προσωπικά σε ένα δελτίο έκανα ένα συντηρητικό ποντάρισμα με το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και ΟΒΕΡ 2,5 που πληρώνει 2,10 και σε ένα άλλο ποντάρισα το ΔΙΠΛΟ της Φράιμπουργκ (γιατί όχι;).

Τσβόλε - Φορτούνα Σιτάρντ: Ομάδες με πολλές αμυντικές αδυναμίες αμφότερες, αν και η Τσβόλε ξεκίνησε με διαφορετικούς στόχους το πρωτάθλημα. Σε καλύτερο αγωνιστικό μομέντουμ η Φορτούνα πριν την διακοπή, χάνεται όμως στα εκτός έδρας, ειδικά με αντιπάλους αρκετά ανώτερους ποιοτικά. Την Τσβόλε έχει την δυνατότητα να την κοιτάξει στα μάτια και αν αγωνιστεί με την αμυντική αφέλεια που την χαρακτηρίζει συνήθως, θα βρέξει γκολ κατά πάσα πιθανότητα. Το ίδιο πιστεύουν και οι ΜΠΟΥΚ, με το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ και ΟΒΕΡ 3,5 να πληρώνει 2,22.

Τορίνο - Ίντερ: Μόνο καλό θα έχει κάνει η διακοπή και στις 2 ομάδες, ειδικά στην Τορίνο, που δεν έχει συνηθίσει να αγωνίζεται σε 2 ταμπλό και διέρχονταν μία μίνι αγωνιστική κρίση. Η Ίντερ δείχνει να αδειάζει σιγά σιγά, αφού οι περισσότερες νίκες της πριν την διακοπή ήταν οριακές και ίσως αυτό είναι το πρώτο σοβαρό εκτός έδρας τεστ (μετά το ντέρμπι με την Μίλαν). Η Τορίνο έφτασε την Γιουβέντους στα όρια της (0-1), έπαιξε στα ίσια τη Νάπολι και δεν ηττήθηκε (0-0) κέρδισε την Μίλαν (2-1) και έδειξε ότι βρίσκει πάλι τα πατήματα της. Έχει τις μονάδες και την ποιότητα να κοντράρει στα ίσια την Ίντερ.

Ρεάλ - Σοσιεδάδ: Ματσάρα αναμένεται το βράδυ στο Μπερναμπέου, αν και δεν είναι λίγες οι φορές που η Σοσιεδάδ έφυγε ταπεινωμένη από αυτό το γήπεδο. Η Ρεάλ προσωπικά δεν μ' αρέσει από την αρχή της σεζόν, ο Ζιντάν ακόμα ψάχνεται και μια 6αρα επί της Γαλατά περισσότερο θολώνει το τοπίο και κουκουλώνει τα προβλήματα της. Η Σοσιεδάδ παίζει μπαλάρα και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και στο Μπερναμπέου, κατεβαίνοντας να παίξει το ματς στα ίσια. Το μόνο που με φοβίζει είναι η μεσοαμυντική της λειτουργία, σε παιχνίδι όμως με τέτοιο αντίπαλο, θεωρώ πως άπαντες θα είναι διπλά προσεκτικοί. Ρίσκαρα με το ξερό ΔΙΠΛΟ, ασφαλώς όμως όποιος ασχοληθεί σηκώνει και κάλυψη.

Οι επιλογές μου:

Άιντραχτ Φ. - Βόλφσμπουργκ ΑΣΟΣ 2,15
Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & ΟΒΕΡ 2,5 2,10
Τσβόλε - Φορτούνα Σιτάρντ ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ & ΟΒΕΡ 3,5 2,22

Λεβερκούζεν - Φράιμπουργκ ΔΙΠΛΟ 6,50
Τορίνο - Ίντερ ΑΣΟΣ 4,15
Ρεάλ - Σοσιεδάδ ΔΙΠΛΟ 7,50

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2