ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΜΩΝΕΣ...


Καλοκαίρια και χειμώνες περιμένω να φανείς, τραγουδούσε ο αείμνηστος Δημήτρης Μητροπάνος, με το Tzogadomoutro να επιστρέφει έπειτα από τις παρατεταμένες διακοπές.


Δεν άφησα να περάσει χρόνος, ένα 6μηνο στην αποχή όμως ήταν υπέρ αρκετό, για ένα blog που ο γράφων μόνο συνέπεια δεν επιδεικνύει. Σε κάθε περίπτωση το μικρόβιο του στοιχήματος είναι σαν τις ιώσεις που βγαίνουν παγανιά κάθε φθινόπωρο, μας κρατάνε παρέα όλο το χειμώνα και μας αποχαιρετούν την άνοιξη, με τα πρώτα σκιρτήματα του καλοκαιριού (ούτε ο Λευτέρης Παπαδόπουλος να ήμουνα έτσι όπως τα γράφω).
Το διά ταύτα και το ζουμί όμως είναι το στοίχημα και καθότι είμαι σίγουρος πως ελάχιστοι μπαίνετε στη διαδικασία να διαβάσετε τις παραπάνω παπαριές, πάμε να δούμε τι κράτησα - πόνταρα σήμερα.

Άρσεναλ - Γουλβς: Σε κρίση η Άρσεναλ (εδώ και καμιά 15ετία) δείχνει να μην έχει αποβάλλει τα κουσούρια επί εποχής Βενγκέρ και για μια ακόμα σεζόν απογοητεύει τους οπαδούς της. Η Γουλβς μετά το μέτριο ξεκίνημα στη σεζόν, κυρίως λόγω των απαιτήσεων που υπάρχουν και στην Ευρώπη φέτος, έχει αρχίσει και ανεβαίνει, θυμίζοντας την περυσινή αποτελεσματική ομάδα. Ένα γκολ του έχουν οι Λύκοι πιστεύω, αφού την άμυνα της Άρσεναλ μόνο αξιόπιστη δεν την λες και φέτος και πιστεύω ένα πανηγύρι από γκολ είναι αρκετά πιθανό να συμβεί εδώ. 2.10 πληρώνει το ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ&OVER 2,5 στο stoiximan.gr.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μπέτις: Το πως κέρδισε η Μπέτις την Θέλτα μεσοβδόμαδα κανείς δεν κατάλαβε, με τους Σεβιγιάνους να δέχονται πάρα πολλά σουτ στην εστία τους, να είναι σε θέση άμυνας (ο Θεός να την κάνει) στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού και να σκοράρουν στο τέλος κόντρα στη ροή του αγώνα. Μπαρουτοκαπνισμένη η Ρεάλ, δεν θέλει σίγουρα να αφήσει την Μπαρτσελόνα να απομακρυνθεί κι άλλο στη βαθμολογία και λογικά θα πρέπει να πάρει το σημερινό παιχνίδι. Τις μισές φάσεις να δεχτεί η Μπέτις στο σημερινό παιχνίδι, τα 4 τεμάχια δεν τα γλιτώνει. Στην επίθεση της Ρεάλ άλλωστε δεν αγωνίζονται πιο ποιοτικοί επιθετικοί από αυτούς της Θέλτα και συνάμα πιο εύστοχοι. ΑΣΟΣ & OVER 3,5 εδώ που πληρώνει 2,22.

Λεβερκούζεν - Γκλάνμπαχ: Δίχως σκοπιμότητες αγωνίζεται η Λεβερκούζεν, γι' αυτό και δεν έχει σταυρώσει αποτέλεσμα σε κανένα ντέρμπι φέτος. Ιδιαίτερα απέναντι σε ποιοτικές αντιπάλους όπως η πρωτοπόρος Γκλάντμπαχ, γίνονται πάρα πολλές φάσεις μπροστά στις 2 εστίες και ως γνωστόν, το γκολ δεν είναι μόνο θέμα ικανότητας, αλλά και τύχης (μερικές φορές δεν θέλει να μπει η πουτάνα μέσα). Καλοπληρώνει το OVER 3,5 στο 2,50 στο stoiximan.gr

Τορίνο - Γιουβέντους: Τα ντέρμπι ανασταίνουν και νεκρούς, μόνο που η Τορίνο νοσεί εδώ και πολύ καιρό και μου φαίνεται δύσκολο να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι με την συμπολίτισσα της Γιουβέντους. Η μεγάλη κυρία του ιταλικού ποδοσφαίρου δεν μπορεί να χαλαρώσει, αφού νιώθει την καυτή ανάσα της Ίντερ πίσω της, αν και είναι ακόμα αρκετά νωρίς και όλες οι ομάδες θα έχουν στραβοπατήματα. Σε κάθε περίπτωση, η Τορίνο δεν πατάει καθόλου καλά στο γήπεδο, έβγαλε σημάδια παραίτησης στο ματς με την Λάτσιο μεσοβδόμαδα και αναρωτιέμαι αν μπορεί να βγάλει αντίδραση σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι όπως το σημερινό. ΔΙΠΛΟ.

Βέρντερ - Φράιμπουργκ: Μόλις 1 νίκη η Βέρντερ φέτος στο Βέζερ Στάντιουμ, χωρίς αυτό να λέει απαραίτητα κάτι, για μια ομάδα που είχε αρκετές απουσίες το προηγούμενο διάστημα λόγω τραυματισμών. Η Φράιμπουργκ μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα επιστρέφει στην κανονικότητα σιγά σιγά, παραμένει επικίνδυνη όμως και σίγουρα δεν είναι από τις ομάδες που πουλάνε φτηνά το τομάρι τους. Είναι πολύ ανεβασμένη η Βέρντερ, στα τελευταία 5 έδωσε 3 ντέρμπι (Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν, Άιντραχτ) δεν ηττήθηκε σε κανένα και στα περισσότερα ήταν καλύτερα ή τουλάχιστον ισάξια με τους αντιπάλους της. Πολύ καλή περίπτωση ο ΑΣΟΣ.

Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ: Κλασσικό ματς δύο ομάδων, που η μία είναι πολύ πιο ποιοτική (Γουεστ Χαμ) και η δεύτερη (Νιουκάστλ) θα παίξει ταμπούρι με σκοπό να κρατήσει το μηδέν και ότι ήθελε προκύψει στις αντεπιθέσεις. Η Γουέστ Χαμ ξεκίνησε με μεγάλα όνειρα τη φετινή σεζόν και προκειμένου να μη μείνει αρκετά νωρίς μακριά από την 1η εξάδα, καλείται να πάρει το σημερινό παιχνίδι. Η Νιουκάστλ άλλωστε δεν είναι κάτι ιδιαίτερο εκτός έδρας και όπως δείχνει θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία και φέτος. ΑΣΟΣ

Άρσεναλ - Γουλβς ΓΚΟΛ-ΓΚΟΛ&OVER 2,5 2,10
Ρεάλ - Μπέτις ΑΣΟΣ&OVER 3,5 2,22
Λεβερκούζεν - Γκλάντμπαχ OVER 3,5 2,50

Τορίνο - Γιουβέντους ΔΙΠΛΟ 1,60
Βέρντερ - Φράιμπουργκ ΑΣΟΣ 1,93
Γουέστ Χαμ - Νιουκάστλ ΑΣΟΣ 1,75

*Οι αποδόσεις είναι από το stoiximan.gr έτσι όπως διαμορφώθηκαν την στιγμή που γραφόταν το άρθρο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας!

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2