ΖΟΡΙΖΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ


Ακόμα μια σεζόν που τα κανόνια θυμίζουν νεροπίστολα διανύει η Άρσεναλ με την καρέκλα του Ουνάι Έμερι να τρίζει επικίνδυνα. Πολύ ενθαρρυντική η εικόνα της φετινής Λέστερ, που δεν έχει και ευρωπαϊκά παιχνίδια να κουράζουν τα πόδια των παικτών της. Το Σάββατο γενικότερα δεν είναι για πολλά πολλά, αυτό βέβαια επαφίεται στην κρίση του καθενός, ο τρόπος που κάνω εγώ τα πονταρίσματα μου όμως, δεν ευνοείται από τα σταυρώματα των ομάδων και τις αποδόσεις που έχουν προκύψει.


Αλαβές - Βαγιαδολίδ: Νωρίς το μεσημέρι το συγκεκριμένο παιχνίδι, είτε θα μας στείλει στον κουβά από νωρίς είτε θα μας γεμίσει με αισιοδοξία για το απόγευμα. Αποκλειστικά σχεδόν στην έδρα της στηρίζεται η Αλαβές για να πάρει βαθμούς, δεν δέχεται εύκολα γκολ εκεί (έχει δεχτεί μόνο 1 από την Ατλέτικο και 1 από τη Σεβίλλη), ενώ συνήθως βρίσκει το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα,. Η Βαγιαδολίδ είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους, τρέχει καλό σερί, είναι όμως πιο άνετη βαθμολογικά. Ποντάρω στην έδρα και την μεγαλύτερη ανάγκη των γηπεδούχων για τους 3 βαθμούς της νίκης, ΑΣΟΣ λοιπόν.

Μάιντζ - Ουνιόν Βερολίνου: 2/2 έχει με τους νεοφώτιστους η Μάιντζ και μένει να δούμε αν θα καταφέρει να κερδίσει και την Ουνιόν σήμερα. Το προηγούμενο της παιχνίδι με την Λειψία δεν σηκώνει ιδιαίτερης κριτικής, στα προηγούμενα 3 όμως που κέρδισε Πάτερμπορν εκτός, Κολωνία εντός και ηττήθηκε με με 1-0 από την Φορτούνα Ντ. ήταν άκρως ανταγωνιστική. Σκληροτράχηλη η Ουνιόν, εκτός έδρας όμως μετράει μόλις 1 ισοπαλία και σίγουρα δεν έχει την εμπειρία της κατηγορίας. Παιχνίδι Must Win για την Μάιντζ, που σίγουρα θα θέλει να βγάλει και αντίδραση μετά την 8άρα από την Λειψία.

Λέστερ - Άρσεναλ: Τα έγραψα και στην εισαγωγή, πιο δουλεμένη, σε καλύτερη κατάσταση, σε καλύτερη φόρμα και σε καλύτερη ψυχολογία η Λέστερ. Όλα δείχνουν να είναι υπέρ της, απέναντι σε μια Άρσεναλ που για ακόμα μια σεζόν απογοητεύει και επιπλέον δεν έχει ξεπεράσει τα εκτός έδρας συμπλέγματα της. ΑΣΟΣ.

Χέρακλες - Φένλο: Από τις πιο αξιόπιστες ομάδες έδρας η Χέρακλες στην Ολλανδία, αντιμετωπίζει μια Φένλο που έχιε μόλις 1 βαθμό στα τελευταία της 7 παιχνίδια. Υπάρχει διαφορά ποιότητας σε όλα τα επίπεδα και ο ΑΣΟΣ που πληρώνει 1,60 μπορεί να αποτελέσει στήριγμα σε κάποιο παρολί.

Λιλ - Μετς: 2 φορές ηττήθηκε από την Βαλένθια η Λιλ για το Τσάμπιονς Λιγκ, πρωτεύοντα ρόλο όμως έπαιξε σίγουρα η απειρία της στο θεσμό, αφού μόνο κατώτερη δεν ήταν αγωνιστικά. Επιστροφή στην κανονικότητα και το πρωτάθλημα τώρα, εκεί όπου εντός έδρας είναι σχεδόν αλάνθαστη και αντιμετωπίζει αντίπαλο στα μέτρα της. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να αποτελέσει εμπόδιο η Μετς, για μια Λιλ που στοχεύει και φέτος ψηλά στο πρωτάθλημα.

Χέρτα - Λειψία: Οι φωνές του Νάγκελζμαν φαίνεται να έπιασαν τόπο στη Λειψία, αφού ακολούθησαν 3 εντυπωσιακές νίκες, 2 για το πρωτάθλημα και 1 για το Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έχει παρουσιάσει κάτι ιδιαίτερο η Χέρτα μέχρι στιγμής, έχει 3 νίκες στο πρωτάθλημα, 2 με τις νεοφώτιστες Κολωνία και Πάτερμπορν και 1 με την αδύναμη Φορτούνα Ντ. Αποδίδει καλύτερα η Λειψία μακριά από την έδρα της και μπορεί να επιβεβαιώσει σήμερα το ΔΙΠΛΟ σε αποδόσεις φαβορί.

Οι επιλογές μου:

Αλαβές - Βαγιαδολίδ ΑΣΟΣ
Μάιντζ - Ουνιόν Βερολίνου ΑΣΟΣ
Λέστερ - Άρσεναλ ΑΣΟΣ

Χέρακλες - Φένλο ΑΣΟΣ
Λιλ - Μετς ΑΣΟΣ
Χέρτα - Λειψία ΔΙΠΛΟ

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας και στα δελτία σας! 

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κόστος των συστημάτων στο στοίχημα

Φτιάξε το δικό σου ΣΥΣΤΗΜΑ για το ΣΤΟΙΧΗΜΑ

ΣΥΣΤΗΜΑ 1-2